Lækker omelet til frokost:)

Anmeldelse af Restaurant La vista

På vores ferie i Hornbæk var vi på restaurant Lavista. Vi havde hørt, at den skulle være god, men at den pga. vandskade, har været lukket i nogle måneder. Til vores held åbnede den netop imens vi var der. Vi tog derind om morgenen for at sikre os et bord øverste terrasse på den store åbnings dag og vores forventninger var meget høje.

Anmeldelse af Restaurant La vista

Da vi så ankom om aftenen, blev vi mødt af en meget stresset overtjener, som suser lige forbi os, imens han siger ” jeg skal lige tage mig af dem, der har reserveret bord først” jeg var helt lamslået af den dårlige modtagelse….ikke nogen med “velkommen til” eller et høfligt smil…Michael måtte nærmest råbe efter ham, at vi VAR en af dem der havde reserveret bord. Der var knap halv fuldt med mennesker, så jeg undrede mig meget over hans høje stress niveau. De tilbød os en drink og bad os vente til vores bord blev ledigt.

Vi satte os uden for og ventede….og ventede og ventede ialt 40 min. før den stressede tjener kom ned og beklagede ventetiden og at et andet selskab, havde været 1 time forsinket og det havde rodet med resten af logistikken. Hmm…. det startede ikke godt. Jeg var allerede død irriteret over ” velkomsten” og de 40 min. ventetid på et bord vi havde reserveret i forvejen.

Anmeldelse af Restaurant La vista

Da vi så endelig kommer op til vores bord, er der flere tomme borde, så ventetiden er igen helt uforståeligt og det virker mest af alt som om, der bare ikke var styr på noget som helst. Vi fik en skøn plads med en helt vidunderlig udsigt. Nu måtte vi bare håbe på, at maden var god. Der var så ikke noget menu kort, så vi måtte bede tjeneren om  at gentage valg mulighederne et par gange før vi besluttede os. OG SÅ KOM MADEN! Og den var viiiiirkelig god! Perfekt tilberedt og virkelig god smag. At tjeneren så kom til at give os de forkerte hoved retter, var ikke en overraskelse. De rigtig hoved retter kom dog ret hurtigt efter. Som undskyldning fik Michael et glas vin og vi skulle ikke betale for drikkevarene.

Konklusionen er, at stedet virkelig forstår sig på deres mad, men servicen var en katastrofe. Min fornemmelse er, at det forhåbentlig kun var fordi det var på selve åbnings dagen. De skulle nok rykke lidt rundt på de ansatte og give den ledene tjener opgaver, der kræver mindre overblik. Han ødelagde desværre oplevelsen, men maden og den smukke udsigt, trækker helt klart op, så vi prøver nok stedet igen engang, når de lige er kommet ordentlig på benene.

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

Anmeldelse af Restaurant La vista

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker omelet til frokost:)