Produkter på min hud

A busy day

Jeg vågnede tidligt i morges, for at køre Michael på arbejde. Jeg bliver stadig lidt nervøs, når jeg køre på motorvej, men det er vel meget normalt her i starten? Min lillebror har sovet her i nat, så igår aftes stod den på film hygge og playstation spil. Ham skal jeg have kørt hjem idag, hvis han da ellers snart står op og i eftermiddag kommer chefen fra kanalen TLC forbi, til et lille møde. Jeg glæder mig sådan til at tv programmet er optaget færdigt og i kan følge hele min graviditet tæt på….måske endda fødslen…hmm…nu må vi se, hvad det ender med. Jeg ved endnu ikke, om det bliver kejsersnit eller fødsel og hvis det bliver fødsel, så ved jeg ikke hvilken slags fødsels det bliver.

Billedet er taget før jeg blev gravid:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter på min hud