Let the battle begin

Hvis jeg ikke var gravid….

Så havde jeg helt sikkert købt begge disse par shorts. Jeg elsker den måde, de er slidt på, farverne og så nitterne. Så flot til et par brune sommer ben. Derud over fandt jeg også denne kjole, som jeg synes er virkelig flot. Den er kort foran og lang bag på. Du kan dresse den op med hæl og smykker, men den går også fint i et par flade sandaler til en sommer dag. Det er fra Ginatricot, hvor jeg med en smule irritation, måtte gå med kun få ting, da jeg jo ikke kan være i noget tøj mere hehe

Hvis jeg ikke var gravid....

Hvis jeg ikke var gravid....

2 kommentarer

 • Så var det dig jeg så i Gina Tricot forleden. Du bærer maven SÅ FLOT!:)

  Pretty Lady 🙂

  /Simone – Fashion Manifest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du må gerne give mig dem, nu hvor du ikke kan. lol lol. men er i sær helt vild med de øverste shorts!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the battle begin