Gravid fotoshoot

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

Se alle billederne: Som i nok kan huske, så havde Michael jo virkelig lagt sig i selen igår. Jeg havde fået besked på at pakke en lille taske og aflyse alle aftaler lørdag. Allerede fra morgenstunden, startede han med at charme. Jeg vågnede til et fuldt dækket morgenbord, lang stilket rose og et smukt brev.  Vi hyggede i sengen og sov længe og så kørte vi ellers af sted. De sidste 10 min. af turen, skulle jeg holde øjnene lukket. Da jeg åbnede dem, holdte vi på parkerings pladsen på Skodsborg Spa & Hotel…….weeeeeeeeeeeeeeeeeeee   jeg har sååå længe gerne ville en tur derind! Han trumfer den så lige yderligere med, at vi rent faktisk skal overnatte der og at vi først skulle spise frokost og så havde han bestilt en gravid massage til mig. Åh hvilken forkælelse…jeg kunne slet ikke lade være at gå rundt og smile!!

Massagen var skøn! Michael tog i fitness rummet imens og så mødtes vi i spa loungen, hvor vi så plaskede rundt, gik i sauna gus, kold bad og dampbad. Det var himmelsk! Efterfølgende fik vi lige en snack i deres cafe og så slappede vi af på hotel værelset. Om aftenen havde han så bestilt bord i deres restaurant – hele 4 retter…jeg måtte spise kun lidt af hver ret, for jeg kan ikke spise særlige store måltider. Det endte med, at jeg måtte springe desserten over, fordi det føltes som om jeg ville eksplodere…samtidig så gjorde mit haleben afsindig ondt!!! Kl. 23.00 var vi tilbage på værelset, hvor den store lækre seng blev indtaget. Vi var helt opslugte af stemningen og dagen. Det var en skøn måde, at fejre års dag på:)

Her er instagram billeder fra dagen:)

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

AFSLØRING! Her endte bortførelsen

11 kommentarer

 • Sikke et fint sted I har været!

  Vi elsker din blog, og følger dig ofte.

  Måske har du lyst til at tjekke vores blog, som er http://www.flawlessly.bloggersdelight.dk

  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder du på Instagram? Har tidligere søgt efter dig, men der kom intet frem 🙂

  Jeg håber du vil kigge forbi min mode blog på http://chronicfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natali

  der er en fake profil af dig på fb.

  http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003955721782

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana K.

   Altså jeg har anmeldt personen,- andet har jeg ikke gjordt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har fuldt med i din blog tja.. Ca fra begyndelsen?? Og det første gang jeg skriver en kommentar…

  Lad mig starte med, at sige, at du er en fantastisk og unik person Sarah. Jeg beundre dig på så mange måder. Bare den måde du er på, at du er 100 % dig selv, om så folk kan lide det eller ej. Du altid så smuk, og har den perfekte krop. Du er mit forbillede på mange måder, og tit når jeg skal træffe beslutninger tænker jeg ” hvad ville Sarah haft gjort??” he he.. Da jeg fik afvide du var gravid, var jeg nærmest så lykkelig, at man sku’ tro jeg selv havde fået en lille baby. Du gør alting SÅ skide godt, og når man tænker på, hvor langt du er kommet i forhold til, at du har haft en mand, som var dig utro, og at du kommer fra en ikke så rig familie, men alligevel ender du med, at bo i hus, have dit eget model bureau, ikke mangle noget og sidst men ikke mindst, en ubeskrivelig skøn mand, som virkelig forstår, at sætte smil på dine læber! Er så lykkelig på dine vegne over, at du har Michael.

  Elsker din blog fordi man kommer fandme så tæt ind på dig, og får sig et billede af hvordan du er som person 🙂

  1000 positive tanker herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor er han altså bare en fantastisk kæreste!!!
  Så feeeedt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder/ser det ud til at have været en skøn, skøn tur..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uha lyder lækkert. Kunne du godt holde ud af at være i sauna? Jeg er også gravid, præcis uge 28 i morgen så vi er tæt på hinanden termin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Weeeeee hvor fedt. Min kæreste overraskede mig også engang med et ophold på skodsborg. Det var et vidunderligt sted og maden på deres restaurant var super lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Marie

  Aj hvor sødt!

  Lyder virkelig lækkert! Sender lige et link til min kæreste.. Hint Hint 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er han dejlig sådan at tage dig med på sådan en fornem tur! Han ved hvordan det skal gøres! Gid alle mænd gjorde det….. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid fotoshoot