Mit navn på flasken

Normalt?

Ok tjek li det her! Min kat olle har den underligste mani. Han elsker at tygge i plastik. Han ser helt fjern ud i øjnene når han er igang. Han glider helt hen i en slags trance med lukkede øjne. Han sluger det ikke, men tygger til det går i stykker og så finder han et nyt sted at tygge. Ved ik om det føles rart for gummerne eller hva faen det er, men har aldrig hørt om det før. Har du?

Normalt?

22 kommentarer

 • Karina Julie

  Min et årig hankat, bider i papirsposer. Han bider sådan en lille bid af gangen og spytter det ud, til det flyder i hele stuen. Også kan han ikke lade morgenkaffen med mælk i være! Hvis man ikke holder øje, drikker han den. Og vingummi og A38 er livretten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nynne

  min kat bider i ledninger 🙂 en lidt farlig og dyr hobby! kan simpelthen ikke ha’ hverken glattejern eller andre ledninger fremme uden det er ædt på 5 minutter! pisse irriterende
  derudover spiser hun bomuldsbluser, og gerne strik eller uld trøjer 🙂 igen en dyr hobby 🙂 det er så irriterende at finde ens ynglingsbluse – nu med hul i ærmet!
  men man indordner sig jo og sørger for ikke at have ledninger og trøjer fremme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Hvor fedt at vide at min kat ikke er alene om dette – hun gør præcis det samme! Vi kan hverken have friske krydderurter i poser, eller åbne en pose slik eller chips før hun er her og gavner i det 😀 så vi har også lidt huller i diverse plast-poser, men så ved vi bare hvor hun har været sidst 😉 lille skiderik altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Min kat har totalt OCD, hver gang den har brugt kattebakken, så skal den kradse 10 min. på vaskemaskinen, det er fandme mærkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min kat har det med at slikke på væggen !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol det lyder som om den trænger til lidt aktivitet he he

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vores kat har tygger på Føtexposer (KUN de store poser fra Føtex..) og han ELSKER at sove på en pizzaæske. Så vi er nede en gang hver anden uge og hente en frisk pizzaæske han han sove på. Skøre kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Min hund gør det samme, bare med hendes bamser. Hun er helt væk og salig (:

  Jeg tror det er lyden og følelsen på tænderne eller sådan noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har en hankat der gør det samme, men der sker vidst ikke noget ved det. så længe de ikke sluger det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol hvor sjovt! Har to katte, de tygger heldigvis ikke rigtig på noget, hvad jeg ved af! Bortset lige fra da min lille kat var killing synes hun det var umådeligt underholdende at kravle op under dynen og bide mig i navlen..!
  Og vores gamle kat kunne heller ik styre sig når der var popcorn eller pandekager på bordet! 😀

  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Aa. Jensen

  Jeg tror det er meget normalt, hvis man kan kalde det det. De har nogen skøre ideer de missere. Vores elsker min kærestes tøj, især efter træning, hvis han har svedt igennem, så bider de i tøjet og massere det med poterne, skøre dyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig hørt om plastik, men min mors gamle kat var helt vild med de der grammofonplader af lakrids, man kunne IKKE have dem for sig selv.
  Hun kunne finde på at hoppe op på skulderen af en og så hapse den ud af hånden på en når man var ved at putte den i munden.

  Skøre kat ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hahaha den er også skæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaa, den er meget skæg, hvis det ikke var fordi jeg også selv elsker dem, og helst ikke vil dele dem med min mors kat! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Min hunkat slikker også på plastik. Helt manisk. Man skal prikke til hende før hun “vågner op” af trancen hehe. Er ik sikker på hvorfor- men min dyrlæge siger alle katte har en sjov vane. Nogen kradser i alt. Andre tisser eller miaver. Vær glad for det kun er plastik fetich han har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mitte Maria Gregersen

  Bum bum, kan ikke se min kommentar. Så prøver igen 🙂
  Nu ved jeg ikke om det er det samme for katte som for hunde. Men min franske bulldog gør det også. Hun tygger/sutter/patter på hendes bamse. Hun bliver helt fjern og salig i blikket. Jeg talte med dyrlægen om det, dyrlægen mener det er fordi hun er blevet for tidligt fra sin mor og nu søger tryghed. Min hund er som sagt blevet taget for tidligt fra sin mor, været udsat for grimme ting inden jeg hentede hende på et internat. Måske din kat gør det af samme trygheds søgende grund?! KH Mitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hmm han kommer fra et rigtig godt hjem og kom ikke for tidligt fra det. Tror måske bare han synes det er lækkert hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske klør hans små bisser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jep, jeg kender det også….

  Min kat tygger i plastik-vatpinde, til hun har været hele vejen fra den ene vatdut til den anden.. fantastisk men mærkeligt dyr… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ej, hvor pudsigt. Min kat er også helt vild med det. Især chips poser eller slikposer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja alle vore krydderiposer har fået gnavet hjørnerne i stykker…det skal helst være sådan lidt tykt plastik…så bliver han helt skeløjet lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jo. Kender du udemærket godt…

  Vores gamle kat have en forkærlighed for elastikker, du ved de der alm, brune nogle. Dem sad hun så og tyggede på. Plastickposer var også et hit. De blev også gennemtyggede.

  Det er noget af en sær ting at gøre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit navn på flasken