En ny uge

Så skete det!

Vores kat Olle har først i år lært at være ude. Jeg kan huske, hvordan han første gang stolt kom hjem med et blad, efter et par gange kom han hjem med en fjer og så li for 5 min siden kom han sgu ind af døren med en lille fugle unge. Han er såååå stolt, han har svanset rundt i hele stuen med den. Da han begyndte at lege med den i sofaen, smed jeg den altså ud. Håber ikke det knækker hans mod, at den nu er væk. Han går og leder efter den, men jeg synes altså det var for klamt.

Så skete det!

Så skete det!

Så skete det!

1 kommentar

  • Sasha

    Dygtig mis! Det er sjovt at se at de bliver så glade!
    Min svigerindes kat havde sidste år fanget et helt ÆG og taget det med ind, og mijavede, måske pga han ikke kunne ødelægge skallen :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny uge