Jubiii gave fra min elskede!!

Ny taske til mig:)

Ny taske til mig:)

Jeg vil give mig selv en “jeg skal være mor” gave. Ja…en rigtig god undskyldning for at give sig selv en lækker gave ikke?:) Jeg har set på en del forskellige på nettet og har svært ved at vælge. Chanel kan man vist ikke få i dk…kan man få Chanel i lufthavnen?

Anyways hvilken en af disse tasker kan du allerbedst lide, smid din stemme nederst:)???

 

Lys Gucci

Ny taske til mig:)

Stor blå Chanel

Ny taske til mig:)

Lille sort Chanel

Ny taske til mig:)

Lys Mulberry

Ny taske til mig:)

Brun Hermes

Ny taske til mig:)

 

[poll id=”21″]

3 kommentarer

 • Anonym

  Du kan ikke få Chanel længere i DK… Kun i udlandet. Måske hvis du er heldig kan du finde en på TS, ellers så må du ud i den store hvide verden og søge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg stemmer helt sikkert også for den lyse mulberry, den er jo perfekt! Og så er jeg knap så vild med tasker som KUN kan holdes over armen, det kan blive ret belastende i længden. Mulberry er både en god en til at tage med på shopping og skulderen og ud at spise over armen – simpelt valg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg må tilstå at være fuldstændig forelsket i den lyse mulberry, så alt andet end den taske ville virke som et vanvittigt valg for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii gave fra min elskede!!