Morgen klam

Barnevogn?????

Det var en af de ting på indkøbs listen, hvor jeg virkelig følte mig helt “lost”. Før jeg blev gravid, tænkte jeg slet ikke over, hvor svært det ville være at vælge de rigtige ting og første gang jeg googlede barnevogne, lukkede jeg bare siden ned…kunne slet ikke overskue det. Folk er meget uenig om, hvad der er bedst, men jeg kunne jo ikke komme uden om.

Efter at have brugt en hel lørdag med Michael og mine svigerforældre, fandt vi en rigtig god løsning for os. Vi har købt en Emaaljunga Nitro City klapvogn og en City bagCity bag’en bruger man som barnevogn og lift de første 6 måneder, hvorefter den meget let lige kan klipses af stellet og så sætter man Nitro city klapvogns delen på. Klapvognsdelen har en god ligge længde og så kan man lige smide barnet ind i en voksipose og så fungere den både som barnevogn og klapvogn. Den skulle holde mindst 2-3 år. Vi valgte den i sort, men jeg var ret vild med den creme farvet, men som Michael så fornuftigt sagde, så bliver den farve hurtig beskidt…meeen pusle tasken købte jeg i creme farven;)

Vi fokuserede på, at den skulle være let at manøvre rundt. Den skulle ikke være for stor, da den skal kunne klappes sammen og smide bag i bilen og de store hjul, kan tages af. Så skulle det være en god kvalitet og multi funktionelt. Det synes jeg vi fik alt sammen her. Vi overvejer dog, at købe en gammel barnevogn fra den blå avis, som bare skal stå fast ude i haven, da city bag’en også skal bruges til at sove i, i selve tremmesengen det første halve år.

Det er føles rart, at den del nu er overstået. Vi mangler bare nogle små ting nu.:)

City bag’en til de første 6 måneder:

Barnevogn?????

Nitro city Klapvogns delen til efter de 6 måneder:

Barnevogn?????

12 kommentarer

 • Nanna Hansen

  Hej Sarah Louise

  Vi står og tænker på at købe præcis samme kombination med Emmaljunga Nitro og en City Bag. Har I været glade for vognen?

  Og havde i brug for en lift til den udover City Bag barnevognsdelen?

  Håber du vil give dig tid til at svare 🙂 Mvh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Vi har den nøjagtig samme til vores yngste pige på 6 mdr. Vi har dog stadig Big star supreme, fra vores store pige, som bruges når hun sover ude i haven, den er uundværlig. Vil dog helt bestemt også råde dig til at købe en alm. Lift, til de første par måneder, hvor bebs, helt sikkert føler sig tryg, og som, også kan bruges som “seng” om natten før de rykker over i tremmesengen:-) Håber I bliver glade for Jeres valg..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseBoh

  Sjovt, det er præcis den samme vi har købt, endda samme farve! Vi venter vores lille pige til midt oktober og bor i byen, så det skulle for vores vedkommende være en vogn der gør sig godt i city og der passer denne helt perfekt! Godt valg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra B

  Hej Sarah.
  Husk at være opmærksom på, at det ikke er alle moderne barnevogne børnene må sove i, pga noget med hvordan hjulene bliver låst. Jeg ved ikke om I er blevet vejledt i det, men måske det er noget I skal undersøge.
  Jeg har ikke børn selv, men jeg er pædagog og har arbejdet i BabySam og der erfarede jeg at der er meget præcise regler for, hvilke børnene må sove i og hvilke de ikke må. 🙂 Selvom det virker lidt som noget fis, så kan børnene åbenbart godt rykke så meget på vognen, at låsen ikke er holdbar og der kan opstå usikre forhold, og det vil vi jo ikke have noget af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ok:) tror nu at det mærke jeg har valgt har ret godt styr på det, men tak for info.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela Andersen

  Jeg har også haft en kombivogn fra Emmaljunga som jeg var ret glad for og som jeg brugte til den første. Den blev så desværre stjålet da hun var 1½ år øv, men der stoppede hun også med at bruge vognen. Min søn har fint kunne sove i en brugt Scandic som stod i haven..han brugte kun barnevogn til han var 1 år 🙂

  Kan varmt anbefale en ekstra vogn til haven, det havde jeg også med min den første. En rigtig retro Oddervogn med rust og det hele hehe 😉 Men den fungerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DitteBD

  Hvor er det underligt, det var nøjagtig det samme vi gjorde 🙂 både med voksipose efter 6 mdr, og farven – ville os ha den creme farvet men kæresten var praktisk 😉 men gjorde som dig, tog pusletaslrn i creme 🙂 min datter er nu 9 mdr og jeg elsker vores vogn, den er så nem og passer i alle biler 🙂 i blir vildt glade for den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi har en emmaljunga Big Star supreme barnevogn og en emmaljunga klapvogn cerox 2.0. Når jeg skulle på by tur tog jeg klapvognen med og liften som passer derned i, da jeg ikke kan have en barnevogn i min lille bil. Barnevognen bruger jeg til når bette sover i haven. Den er uundværlig!!!! Børnene sover altså slet ikke ligeså godt i en klapvogn! Selen er også træls i klapvognen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har Emmaljunga Big star supreme i Hvid læder eller den som hedder Charlston.
  – Synes slet ikk det er svart a holde. Nu har vi nitro city i PP black/blue, og den synes jeg bliver mere beskidt end min hvide.
  Vis du kan, ska du helt sikkert når a vælge den creme altså læderen 🙂 Meget nemmere a holde rent 🙂 Men super valg.
  Havde dog selv valgt 2 forskellige vogne så det ikk er det sammen stel man køre med i 3-4 år ca. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har også Emmaljunga nitro city som klapvogn til min søn og er super glad for den! Den er nem at køre med, især i butikker og super god når min søn bliver træt, da jeg bare kan ligge sædet ned;o) Har foruden klapvognen en odder barnevogn, som jeg også er super glad for, men skulle jeg have valgt om, havde jeg ligesom dig købt en city bag fra starten af og så købt en brugt barnevogn at have stående derhjemme. Jeg købte nemlig klapvognen så snart min søn begyndte at kunne sidde (5 mdr) og har ikke rigtig fået brugt min dyre odder barnevogn efterfølgende, da emmaljunga klapvognen fylder mindre og er mere handy at have med rundt omkring (har en lille bil, så der betyder størrelsen på barnevognen/klapvognen også;o).
  Angående hjulene på emmaljunga nitro kan de jo låses, hvis man er ude og gå i ujævnt terræn…
  Den eneste ulempe ved emmaljunga nitro er, at der ikke er plads til så mange varer eller andet nedenunder i “kurven”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Super godt valg! Vi købte først en rigtig barnevogn men den var så besværlig og klodset, så vi købte lynhurtigt nøjagtigt den samme som I har købt, og vi knuselskede den! Det er perfekt at man senere kan bruge den som klapvogn og hjulene der er forrest, der kan drejes rundt gør den rigtig simpel at køre med, og man behøver ikke at løfte hjulene, når man skal dreje, ligesom man skal på en traditionel barnevogn.

  Jeg fortryder i hvert fald at have brugt penge på en Odder, når denne fungerer så godt! Men super god ide med en traditionel barnevogn til haven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte K

  Jeg ville klart anbefale at have en barnevogn ved siden af, eller i haven som du siger. Jeg aner ikke, hvordan vi ville have klaret os uden vores, på trods af vi også havde en lignende klapvogn. De sover (er min erfaring) slet ikke ligeså godt i klapvogn, som de gør i en barnevogn. Min søn er 2 år, og bruger stadig sin barnevogn til hver middagslur. Men held og lykke med det :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen klam