Snapshot

Vind VIP billetter til åbnings festen

Vind VIP billetter til åbnings festen

Billedet er lånt af www.seoghoer.dk

Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra folk om, at de gerne vil med til launch festen af min restaurant og cocktail bar- Made, her d. 27 juli, men festen der starter kl. 21.00 er primært for samarbejdspartnere, venner af mig og huset, vips osv. men kl. 23.00, vil dørene åbne sig for andre gæster.

Men men men….så tænkte jeg, at jeg kunne lave en konkurrence, hvor du kan vinde adgang sammen med 1 ven/veninde til VIP arrangementet kl.21.00, som byder på fri bar, champagne og canapeer.

Sådan deltager du:

Ta et billeder af dig selv, hvor du holder et skilt/stykke papir op, hvor der står eks. I love Made eller et eller andet kreativt, med Made’s navn på. Man skal kunne se dit ansigt:) Send til info@dreammodels.dk m.k. Made konkurrence.

Jeg trækker en vinder om 3-4 dage:)

3 kommentarer

 • Majse

  Det er lidt ved siden af emnet, men har just fundet ud af, at jeg er gravid. 4 uger henne og snart på vej ind i min femte. Jeg vil bare sige tak fordi du har beskrevet din egen. Det er rart at følge med i, hvad andre oplever og, hvad jeg måske/måske ikke kan se frem til. Kvalmen og trætheden har jeg heldigvis ikke oplevet endnu, men kan se, at det sagtens kan nå at komme.
  Held og lykke med din nye restaurant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv der er jeg ude og rejse. men når jeg kommer hjem skal jeg helst sikkert forbi, synes det lyder vildt hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer helt sikkert til åbningsarrangementet kl. 23.00 🙂 Jeg bor i opgangen nr. 57 og er faktisk ret ofte nede os spise på Made med kæresten. Det er virkelig god mad 🙂 Glæder mig til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshot