Mad hos sviger

Lige ved at være….

Lige ved at være....

Jeg vågnede igen meget tidligt i morges. Det kildrer i maven og ikke kun fordi min baby sparker, men også fordi det nu er dagen før åbningen af min restaurant MADE. I morgen kl. 21.00 går det løs. Der er allerede kommet bookinger til middag for lørdag også og i næste uge, så det tegner godt. Idag skal jeg lige mødes med bar manageren og kokken, for at skrue de sidste ting sammen….im one big smile (and tummy) today;)

Hjemmesiden kommer også op i morgen og så kan i selv gå ind og booke online:)

Fandt lige dette billede, fra li før jeg blev gravid. Glæder mig til at kunne få ordnet og farvet mit hår igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad hos sviger