Tekniske problemer

Optagelser fra idag

Her er lidt billeder fra idag. Jeg har været helt færdig efter jeg kom hjem igen og tog mig en lur. Vågnede med ret ondt i øjnene og lidt feber. Ved ikke om det er lidt overanstrengelse eller hvad, men er ikke helt på toppen her til aften. Mit syn er helt røget og mine øjne svier… Ret irriterende.

Jeg skulle dykke ret meget og det var sgu en udfordring…

Optagelser fra idag

Optagelser fra idag

Optagelser fra idag

3 kommentarer

 • Iben k

  Man må godt dykke i en svømmehal.. Men ikke med dykkerudstyr… Svømning er den mest skånsomme form for motion når man er gravid og klorvandet skader ikke baby hverken når det ligger inde i maven eller når baby kommer ud.. Klorvandet skal bare skylles godt af.. Hvor er billederne taget henne Sarah? Du er så smuk gravid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du har dykket uden dykkerbriller eller andet til at beskytte dine øjne, så kan jeg godt forstå det med dit syn og røde øjne, da klorvand ikke ligefrem er det bedst du kan gøre for dine øjne! 🙂

  Men god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah Louise.
  Ikke for at gøre dig nervøs eller være bedreviden, men der er vidst noget med at man helst skal undgå at dykke samtidig med at man er gravid. Ved ikke om det er derfor du ikke er helt på toppen, eller det skyldes klorvandet og overanstrengelse.
  Pas på dig selv og din lille mand i maven;o) Pøj pøj med resten af graviditeten. I kommer til at gå en fantastisk og skøn tid i møde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tekniske problemer