Nøjagtig 1 år siden - I Ikea

Endelig søvn

Godmorgen alle:)

Jeg ligger her på sofaen med min lille søn, der er faldet i søvn på mit bryst. Jeg har for første gang siden tirsdag sidste uge fået 6 timers søvn i stræk. Jeg ammede ud med en bryst pumpe og så havde michael vagten i nat.
Det er helt utroligt hvad søvn og mangel på samme gør ved en!! Jeg fik en kæmpe tudetur igår af bare udmattelse og jeg har svært ved at spise, når jeg er så træt og det gør det jo ik ligefrem lettere. Jeg fik spist og fik en power nap og så var jeg i en hel anden sindsstemning.

Endelig søvn

5 kommentarer

 • åh hvor jeg dog husker de første par uger med ingen søvn, amning KONSTANT, tudeture, hormoner og alting der bare er nyt, skræmmende og fantastisk på en og samme tid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Årh 6 timer i stræk! Det må være skønt, dejligt din kæreste kan aflaste dig lidt. Jeg har ikke fået mere end 3 timers søvn i træk siden jeg fik mine tvillinger for 3 måneder siden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahs

  Det er utroligt, hvad sammenhængen søvn kan gøre ved en – mirakelkur! Husker godt de søvnløse nætter i starten pga amning, og hvad de gør ved en! MEN det bliver bedre! Det er det bedste i verden at blive mor, men det har du nok opdaget;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Lyder skønt med en rigtig nats søvn. Min datter ville ikke tage flaske, så jeg ammede HVER nat indtil vi stoppede amningen med en kold tyrker, da hun var 10 måneder gammel. Der gik nogle uger og endelig sov hun en hel nat! Søvn betyder mer end man tror. Opdager man ihvertfald, når man ikke får noget:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette D.C.

  Jeg beundre din ærlighed – din søn er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøjagtig 1 år siden - I Ikea