Be-gavet

Kroppen kort efter

Kroppen kort efter

Kroppen kort efter

Kroppen kort efter

Jeg har ikke rigtig kunne hoppe i mit normale tøj, fordi arret gør ondt og så fordi min mave stadig er hævet. Det er ret underligt at have en hævet mave uden en baby i 🙂 jeg får nogle gange ret ondt, når jeg spiser, fordi mine tarme stadig lige skal finde sin plads. Forstår virkelig godt hvorfor min søn græder ved mave kneb!!
Jeg har tabt mig ret hurtigt. På de 14 dage der er gået nu, er der røget 12 kg. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, men nogle gange har jeg bare ikke appetit, pga at trætheden er så altoverskyggende. Jeg mistede en masse blod og må tage jernpiller 3 gange daglig, så når mit blod tal er genoprettet, håber jeg at jeg har mere energi….:(
Jeg tuller bare rundt i mine futter og tøj der ikke strammer:)

9 kommentarer

 • Hold da op, kiloene er røget hurtigt 🙂 Du skal nok få en flot krop igen!

  http://smilanne.blogspot.com – BLOG OM TRÆNING, MOTIVATION OG SUNDHED

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke at du ikke stadig har det, men håber du ved hvad jeg mener, ha ha! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe møller krogh

  fik selv kejsersnit i 2009 og havde selvfølgelig også meget ondt i lang tid efter. kroppen skal lige igennem det store arbejde. Giv kroppen tid, den skal nok blive “normal” igen. Gå med bukser ,der har meget lav talje eller meget løshængende bukser for at skåne dit ar. Idag tænker jeg ikke over mit ar-det er en del af mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Holy f’ck! You’ve got the thigh gap! Super flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv ha kejsersnit om 1 mdr og er meget bekymret for ik at få min flade maven igen og bekymret for arret. Hvordan synes du dit ar indtil videre ser ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Sarah,

  Er der et sted, jeg kan kontakte dig vedr. Dream Models og arbejde?

  De bedste hilsner
  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   “Hvis du har spørgsmål, kan du sende en mail til Sarah Louise på dh@dreammodels.dk

   Det står under kontakt under headeren..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej Maja, du kan jo vælge “dream models” oppe i menu, og derefter “contact”
   Håber det hjalp. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jen

  Hej Sara

  Hvor er din søn dog fin!!
  Og må jeg sige, at jeg synes det er forfriskende at se, at du tager tingene i dit eget og baby’s tempo. Du skal nok få din “gamle” krop tilbage. Men som du selv skriver, så handler det lige nu om at få en rytme.

  Er det forresten nogle navne til den lille mand?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be-gavet