Betændelse i livmoderen:(

Baby med mavekneb

Jeg bad Michael om at køre i en helse forretning for at få det her, som skulle være godt imod mave kneb. Han har mave kneb flere gange om dagen og kan det afhjælpes, kan man ligeså godt forsøge.

20120911-142252.jpg

29 kommentarer

 • Hej super smukke Sarah og tusinde tillykke med din søde lille nye bæbs.
  Jeg ville anbefale dig at rådføre dig med en kiropraktor el. lignende, inden du begynder at prøve med “magiske” dråber.
  Min kusines lille dreng lavede ikke andet end at hyle og sove den første halvanden måned. Der var intet der virkede for at få ham til at slappe af. Hun gik til en slags fysioterapeut oppe i nordsjælland hvor han mærkede og trykkede forskellige steder på hans krop. Det vidste jeg så at han havde en spænding i maven – hvor efter han kunne løsne op for den.
  Samtidig tjekkede han også hans hovede og trykkede rundt på det, hvor efter han har “rettet” det til, da lillemanden havde ligget og kigget meget til den ene side.
  Nu blev den godt nok lang den besked, men ja. Rådfør dig med “bedrevidende” og uddannede mennesker, inden i propper alt mulig i ham i håb om bedring 🙂
  Ellers held og lykke. og endnu engang. Tillykke med den søde bæbs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sarah Louise

  Min lille pige havde også meget mavekneb. Jeg kogte noget vand og kom lidt rørsukker i, det virkede rigtig godt. Ellers er det som de andre siger en god ide og trykke lidt på maven i urets retning og cykle med hans små ben. Håber i ellers i nyder det, og bare vent det hele vender snart og så har du glemt alt det der er træks lige nu. Ved godt det er ringe trøst, men tro mig, snart er det glemt:) glæder mig til og følge bette mand og dig:)
  Kh Pernille..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sarah Louise

  Min lille pige havde også meget mavekneb. Jeg kogte noget vand og kom lidt rørsukker i, det virkede rigtig godt. Ellers er det som de andre siger en god ide og trykke lidt på maven i urets retning og cykle med hans små ben. Håber i ellers i nyder det, og bare vent det hele vender snart og så har du glemt alt det der er træks lige nu. Ved godt det er ringe trøst, men tro mig, snart er det glemt:) glæder mig til og følge bette mand og dig:)
  Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stakkels lille dreng, jeg håber, I alle får det bedre snart.
  Siden fødslen, har jeg givet min lille datter probiotoc dråber for at styrke hendes immunforsvar, BioGaia. Hun er nu 3 måneder og allerede i “top form”. Udos Choice er kun fra 6 måneder, når de små begynder at få skemad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er hårdt når de døjer med mavebøvl, men helt normalt. Og det skal nok blive godt. Jeg er enig med mange af de andre: man skal ikke give så små babyer tilskud uden at have tjekket m lægen/sundhedsplejerske. Prøv m kiropraktor eller zoneterapeut-det kan faktisk gøre en stor forskel. Jeg brugte Ellen Demant der har klinik i både Gentofte og Søborg, til min søn da han var spæd, og følte mig meget tryg. Og VID at denne hårde periode går over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej Sarah Louise

  Stort tillykke med den lille fyr 🙂
  Jeg er selv mor til 3 drenge og ja det er super hårdt den første tid.
  Har også grædt som pisket mange gange over at man ikke føler man slår til.

  Desværre kommer der ikke en vejledning med når man får en baby( selv om det til tider ville være skønt)
  Hiv stikket ud et stykke tid, bliv i sengen med den lille, lær ham at kende, hans lyde, dufte mm, dette kan få ro på dig og på ham 🙂
  Pas på dig selv og din lille fyr,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ihh altså, må vi ikke snart få afvide hvad han skal hedde? Det er spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Bio gaia men spørg din sundhedspleje eller læge til råds. Især sundhedspleje burde kunne vejlede. Men motion af tarmene sammen med zoneterapi eller kraniosakral hjælper mange.. Kh IDA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Sarah (:

  Så lige at TLC reklamerer med “Velkommen til verden” som starter her d. 16. september, hvor man følger dem der skal føde.
  Er det det program du er med i? (: Eller hvad kommer det til at hedde, som du er med i?
  Håber at du får det bedre – og at din søn kommer af med sine mavekneb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har selv en lille trold der også havde ondt i mausen, vi gik til en osteopat som også anbefalede Infant’s Blend – det hjalp på maven.

  Prøv evt at se på
  http://www.michaelcohrt.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jordemoderen

  Neeeeiiiiii – for Guds skyld – lad være med alle de tilskud – du må ikke give ham alt muligt helskekost etc. Du er nødt til at lade naturen gå sin gang. Du kan cykle med hans ben, massere med 2 fingre og et let tryk i urets retning omkring hans navle. Husk at han skal bøvse, når du har ammet – også selvom han falder i søvn – så må du vække ham. Hvis ikke får han luft i maven og vil ofte vågne grædende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Hej.

  Vi har brugt mylicon dråber til vores store dreng. Han havde svært ved, at komme af med luften. Han bøvsede som en havnearbejde, da vi kom igang med med. Det er ikke alle de virker på, man du kunne jo forsøge. De kan købes på apoteket.

  Mvh Mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sarah
  Jeg har haft stor glæde af kranio-sakral terapi til mine to børn.
  Det er en blidere form for massage end fysioterapi og det er et mirakel!
  Jeg har været utrolig opmærksom på, at det ikke skulle være voldsomt eller indgribende på mine guldklumper, for tænk nu hvis der skete noget. Jeg kunne fx. ALDRIG finde på at bruge en kiropraktor som knækker og brækker! Uha! Der er absolut intet voldsomt ved kranio-sakral terapi som netop er blide berøringer. Jeg blev så lykkelig over at se, hvordan det hjalp mine unger og de nyder det virkelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   En kiropraktor knækker og brækker ikke de små. De gør det samme som en kranio sakarl terapeut. De er bare langt bedre uddannet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare mig

   Kiropraktor er super for de små!! Der er ingen knæk og bræk overhovedet, bare lidt tryggen langs rygsøjlen og så bruger de ellers bare babys bevægelser…. min søn faldt i søvn under behandlingen på kiropraktorens skød, det var så tydeligt at hun havde fået løst op for noget der havde gjort ondt… de første uger af hans liv skreg han, gylpede enormt meget og havde mange mavesmerter og det forsvandt som lyn fra en klar himmel da vi begyndte med kiropraktoren… hun kom med den konklusion at en kombi af en lynfødsel (25 min!) og det at han havde stået fast så længe havde gjort at han simpelthen var låst fra midt på ryggen og op… ved allerførste undersøgelse efter fødslen, kunne drengen vende sig rundt på siden så der burde man jo allerede have overvejet om der var noget galt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Sarah,

  Først og fremmest tillykke med Jeres lille bebs.
  Jeg plejer normalt ikke at skrive til blog-indlæg, men men men…det er bare ikke sjovt, når ens lille har så ondt i maven. Derfor ville jeg dele min egen erfaring med dig/Jer.
  Vores yngste pige, havde også mange mavekneb og var generelt ret ked de første 5 uger, lige indtil vi gav hende d-dråber uden kokosolie OG nogle dråber som, er et naturprodukt og hedder Bio-gaia dråber (kan købes hos martas og i helseforretninger) Der står man skal rådføre sig med læge eller sundhedsplejerske. Jeg spurgte SP til råds og hun sagde at det ikke kunne skade. Dagen efter de første 5 dråber, var der ingen mavekneb…og normalt er jeg ikke til det “alternative” (man kan nok ikke helt kalde naturprodukt for alternativt) men man er jo villig til at prøve alt, og disse Bio-gaia dråber hjalp på vores lille pige. Pøj pøj med det, og god bedring til Jer begge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sarah.
  Læs evt. Anne Lindfjelds blogindlæg, her på Bloggersdelight, omkring kolik. Hun har lavet en “trylledrik” der efter sigende skulle have god effekt. Ellers kan du altid overveje zoneterapi. Det har jeg selv god erfaring med, da min datter også var plaget af mavekneb/kolik.

  Vh. Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min datter havde også meget mavekneb som spæd. Jeg tog hende til kiropraktor og efterfølgende var der intet med maven.

  En af vores hjernenerver som går ned til maven kommer nemt i klemme i nakken hos de små bebser, fordi de ligger så sammenkrøllet inde i maven. I den kommune hvor jeg bor, anbefaler sundhedsplejersken, at alle nyfødte får et et tjek hos en kiropraktor. Dette finder jeg meget interessant da der netop er mange spædbørn som døjer med mavekneb. Det samme gælder hvis barnet kun vil dreje hovedet til den ene side, så nytter det ikke noget at tvinge det til den anden side, da det er en form for hold i nakken!

  Probiotika til babyer under 6 mån er der intet galt i, tværtimod. Alle mennesker med den moderne livsstil, ville bestemt godt kunne have brug for et tilskud af probiotika.

  Vh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Nej jeg må give en anden læser ret i, at du lige skal rådføre dig med læge inden du giver det til ham da der står fra 6 mån. Sorry!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Ej okay nu spammer jeg bare din side. Men kan se at biogaia må man anvende fra de er 2 uger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare mig

   Præcis det samme svar fik jeg af min kiropraktor! Og det hjælper virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah wilhwlmswn

  Biogaia dråber fra Matas er fantastiske- læs mere om det på nettet:) vi bruger dem, og vores datter er nu 7 uger og har ikke længere mavekneb, du må brue dem fra 2 års alderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min datter havde også rigtig meget bøvl med maven. Til sidst tog jeg hende til kiropraktor, og derefter var der intet med maven!
  Det samme hvis babyen kun vil dreje hovedet til én side. Så hjælper det ikke at tvinge hovedet til modsatte side, da det jo er en form for hold i nakken!

  En af vores hjernenerver som fører ned til maven, kan nemt komme i klemme i nakken hos små bebser da de ligger så sammenkrøllet inde i maven. I den kommune hvor jeg bor, anbefaler sundhedsplejersken alle nybagte mødre at få tage deres nyfødte til kiropraktor. Hvilket jeg synes er meget tankevækkende, da der er utrolig mange børn som døjer med mavekneb. Dermed sagt så er probiotika også rigtig godt.

  Vh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes

  Mine piger havde selv en del mave kneb og hårde mave, købte en baby bog med babymassage og øvelser så man fik lidt bugt med de smerter. Pas på med at give ham noget når der først står 6 mdr, kontakt lægen eller sundhedsplejersken og spørge om råd. Jeg fik noget på apoteket som hjalp og de vejledte mig og gav mig råd om det, kan desværre ikke huske hvad det hed, da det snart er 5 år siden pigerne var så små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Har lige et spørgsmål til dig om hvordan du forholder dig til den problematik der foregår i blogland omkring spiseforstyrrelser? jeg kan huske du en gang selv blev beskyldt for det og kan se at hende fra smilanne.blogspot.com også har taget det op så jeg tænkte på hvad din mening er nu du er i modelbranchen?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rakul

  hej.
  vores søn havde også mavekneb, og vi prøvede at give ham d-dråber uden kokosolie, og det blev meget bedre efter det, så det kunne eventuelt hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du skal ikke give din baby på under en måned noget der er til babyer fra 6 mdr af. Det går simpelthen ikke. Det er desværre helt normalt at babyer, der ikke er ældre har mavekneb. Prøv at ‘cykle’ lidt med hans ben og få ham eller gylpet lidt af. Du skal ikke begynde at komme mælkesyrebakterier i ham. Hans krop skal selv ha lov til at komme igang! Han er ikke så gammel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja troede faktisk at det var til helt små også….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betændelse i livmoderen:(