Fashion & beauty shop

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Se alle billederne: Jeg var til åbnings festen af den nye Lanvin butik sidste uge. Den ligger på Strøget og har gjort livet en lille bitte smule sjovere for os fashion besatte tøser. Der var der jo bare et hav af mennesker man kender. Jeg fik mig en gigantisk goodie bag, men havd der var i den, ser du i en senere indlæg;)

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Der var også et band som optrådte, men jeg fangede aldrig, hvem de var….havde for travlt med at glo i min goodie bag sikkert lol

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Mine elskede Max Mara solbriller ( købt i profil optik)

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

Jeg elsker min vest fra PULZ Jeans:)

Præcis 1 år siden//Lanvin åbnings fest

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion & beauty shop