Home almost alone

Home almost alone

Det er anden dag alene med min søn, Michaels barsel er slut… Dvs aupairen er her. Det går rigtig godt, det er faktisk lidt rart at styre tingene selv og man ik skal konferere med sin kæreste om alting. Jeg skal stadig arbejde, så for første gang sendte jeg aupairen ud med barnevognen, så den lille kunne sove og jeg kunne få tid ved computeren. Men turde kun sende hende afsted i 1 kvarter hehe men så sov han også en time uden for og jeg fik arbejdet lidt:)

2 kommentarer

  • Kan godt misunde dig den aupair lidt engang imellem.. 😉
    Herhjemme må vi nøjes med bedsterne som nu også er ganske gode til at hjælpe os hvis vi har brug for noget, men en til at ordne lidt husligt hver dag kunne fjerne mange stressfaktorer herhjemme.. 🙂

    Men mon ikke en rengøringsdame kunne lette nogen af de problemer.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åhh, hvor må det også være fedt at have en aupair til at hjælpe lidt til, så kan du jo også få blogget til vores andres fornøjelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit