Venter på kamera holdet

Mit kejsersnit ar….

Jeg har stadig ret blød hud på maven, men heldigvis ingen strækmærker….tilgengæld er mit ar blevet ret skævt, da de måtte flå sådan i mig, for at få Albert ud, da han sad fast:(

Der er mange af jer, der har spurgt ind til at ville se min mave her 7 uger efter fødsel, men jeg må nok indrømme, at jeg på trods af, at jeg er åben omkring mange ting, så har jeg haft lidt svært ved at vise min mave og ar, da jeg er lidt ked af hvor skævt det er blevet. Det er jo en ret intim sag, at vise sine in-perfektioner frem…det er sgu altid meget lettere at vise det frem, som sidder godt. Ja…så det er med nervøsitet, at jeg nu “blotter” mig for jer….here goes….håber

20121008-164216.jpg

Mit kejsersnit ar....

20121008-164229.jpg

20121008-164602.jpg

39 kommentarer

 • Majken

  Kæreste Sarah! Wow hvor er du mega sej – tak fordi du deler så private ting. Jeg forstår godt, du er ked af det lige nu. Men jeg synes det ser super fint ud og det bliver kun bedre. Har du evt. prøvet at smøre E vitamin på – det er sårhelende og fås hos bl.a Matas i kapsler, hvor du blot presser vitaminet ud og smører med. Husk også massere huden omkring arret, så du får gang i blodcirkulationen.
  Jeg elsker at læse din blog og føler mig altid super inspireret og mundvigen får et tak opad 🙂
  De kærligste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sarah Louise. Jeg har selv et ar på maven. Samme sted som dit og jeg må sige, at mit er helet rigtig flot. Du kan stadig se det 3 år efter, men det falder godt sammen med restrn af min hud. So no worries :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hej Sarah.
  Jeg syntes dit ar er rigtig fint, og skal nok blive meget flottere med tiden. Men jeg vil lige fortælle dig at jeg er kosmetolog, og arbejder med Medex produkter. Vi har en rigtig god creme til lige præcis ar og graviditets mærker. De har selvfølgelig en god pris, men de virker! De kan kun købes ved kosmetologer der forhandler Medex. Tjek evt, hvor i kbh området der forhandles med mærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille V

  Tak fordi du lige mindede mig om hvorfor det er at din blog er min yndlings af alle dem jeg læser. Fordi du er dig og fordi du ikke bare skrive om det nyeste tøj som du har købt osv. Du viser os også ting som virkelig får en til at elske din blog. Du viser hvor meget du er indeni – et skønt menneske. 🙂 Selvom der er så meget som bloggen ikke får af vide, så kender man dig alligevel. Jeg har fulgt dig lige fra starten, hvor Michael bare var M og jeg blev lige nødt til at trykke helt tilbage igår, for at læse nogle af dine skønne indlæg og grinte sådan igen over dit indlæg hvor du skriver om at du har placeret halskæden foran kavalergangen så hans blik vil være der, hvor det så er dig der ender med at blive helt paf over at han smider trøjen .. Åh, jeg eeeelsker at følge med.. Og nu, ja nu har i Albert og det hele er så fint. Hvor er jeg bare glad på dine vegne Sarah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Det bliver pænere men det vil tage noget tid. masser maven så bliver arret under huden også mere jævnt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Må sige jeg er imponeret over, hvordan vores kroppe er skruet sammen. Tænk lige hvor stor maven har været, da du var gravid, og kun 5 uger efter er den svundet ind til næsten, hvad den var inden. Naturen og menneskets anatomi er sgu vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah!
  Jeg må være ærlig og sige at da jeg læste indlægget troede jeg at dit ar ville være værre! mén, synes faktisk ikke at det er så slemt! kan godt sætte mig ind i hvordan du har det med at det er så skævt, men bare rolig – det bliver meget lysere og langt mindre synligt med tiden! det er tyndt og utrolig flot syet – det skal nok blive godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah

  Jeg synes faktisk at dit ar er flot, og det skal nok blive meget pænere endnu, ved mig er der gået næsten et år, har dog ikke fået kejsesnit er blevet opereret. Mit bliver pænere og pænere for hverdag der går det bliver os lysere med tiden 🙂 jeg smøre mit med olie hvor der er mange vitaminer i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en veninde, der også har født ved kejsersnit og hendes kan nu næsten ikk ses – kan huske jeg har læst Rasmus (Razz Spa) skrive et indlæg om hvordan han med sine produkter plejer sit eget ar, måske du kan hente inspiration der..? – men synes nu dit ser ret så fint ud..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er du sej, at du tør vise de ting frem der er mindre sjove at vise. Forstår sku godt at du syntes det er grænseoverskridende! Men fuck du ser godt ud, og tænk at have et mærke for livet der vil mide dig om din smukke søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Skall

  Du er skøn som du er – med eller uden ar :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det ser da så pænt ud. Det er altså stadig under 2 måneder siden du har født!!! Når man ser din mave fra siden, ser den strammere og fladere ud end min, fødte for over 1,5 år siden (og jeg er hverken tyk eller stor. Er 160 høj og vejer 55 kg). Men samler åbentbart mit fedt på maven:) og har svært ved at komme af med det på maven, ØV! Men synes absolut ikke du skal skamme dig det mindste, der sker så meget de næste mange måneder. Du skal bare være tålmodig. 9 måneders graviditet = 9 måneder til at komme tilbage. Nogle kommer ALDRIG tilbage i deres gamle krop… men så har de en skøn unge eller flere! Men du ligner absolut en af dem, der kommer til at ligne sig selv!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Sarah.
  Synes du er sej at vise det frem, og så slemt ser det ikke ud 😉 Husk at smøre med E vitamin, det gør at ar heler pænere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Sarah. Du har intet at være flov/ked af det over, i forhold til dit ar… Det sidder så langt nede, og faktisk synes jeg det er ret diskret – og bliver endnu mere diskret med tiden, når det vokser helt sammen og bliver mindre rødt. Selvfølgeligt vil man altid være usikker, når man pludseligt får sådan et mærke på sin hud, men selvom det er skævt synes jeg at det kunne se meget værre ud. Derudover gælder det om at se det positive i sådan et ar: først og fremmest er det et evigt minde om din søn (næsten som en tattovering ;-)!), deruodver kan man ofte ”genbruge” kejsersnitar, hvis du fx engang skal føde med kejsersnit igen eller hvis du kommer i en situation hvor man skal have fjernet noget – fx livmoderen (7,9,13 for at det aldrig sker). Jeg synes du er smuk og modig for at poste disse billeder, og mener bestemt ikke at du har noget at være flov over! Du er en inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da super flot allerede! Det skal du ikke skamme dig over. Og så er der jo kommet noget godt ud af det 😉
  Jeg fik selv pks for 3 år siden, og mit ar er ikke ret synligt mere. Det er bare en hvid streg. Ikke helt så skæv som din, men dit ks var jo også akut, så klart det skulle gå stærkt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tak for at dele dette Sarah <3 Du er smuk, meget smuk! Giv det tid og noget træning så kommer du hurtigt tilbage i din topform! Arret syntes jeg faktisk klæder dig – det er dit mærke, dit bevis på at du har en søn du helt selv har lavet! Det kan dækkes når du skal på arbejde som model – og det bliver flot hvidt om nogen måneder. Smør det med ar-creme, undgå sol og stræk arvævet så er du godt fra start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hej 🙂

  Dit ar er faktisk ok 🙂 Det sidder under trusselinjen og det er godt.
  Jeg fik kejsersnit for to år siden og mit ar så lige sådan ud som dit gør nu. I dag er det blot en hvid tynd streg, dig er det stadig lidt mørkt ude i kanten hvor selve syningen sluttede. Mit var rigtig pænt allerede 6 måneder efter. De første måneder når din mave stadig er lidt slap og musklerne ikke trukket sig helt sammen så ser arret værre ud. Men så snart maven bliver sig selv så bliver arret pænere, og lige pludseligt gik går det stærkt hvis man træner de rigtige øvelser.
  Jeg begyndte på træning 7 uger efter fødslen fordi det ikke kunne gå hurtigt nok med at få min krop retur 🙂 Jeg gik hos en fysioterapeut med speciale i kejsersnit. Hun lavede øvelser med mig og behandlede arret. Dvs at hun sørgede for at ar-vævet under huden blev jævnt så man ikke kunne se eller mærke arret så tydeligt. Hvis du eks ‘trykker’ på dit ar nu, så vil det føles som du trykker på en stram snor. Det er helt væk på mig efter behandlinger og træningen. Det kan altså varmt anbefales.
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hejsa. Læste lige dit indlæg og blev nysgerrig på hvilken fysioterapeut du gik ved?
   Vh kat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sarah – du er simpelthen for sej. Alle der skriver negative kommentarer til dette indlæg, burde virkelig skamme sig!! Ville selv elske at have en så flot mave som dig, og jeg har ikke engang født..

  Elsker din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det ar skal du da overhovedet ikke være ked af eller skamme dig over. Det er da slet ikke så stort, og skidt med at det er skævt. Er egentligt lidt overrasket over hvor flot det ar er (hvis man kan kalde et ar for flot), taget i betragtning de har taget et lille barn ud gennem det hul, arret nu er et mærke fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er du sej, at du viser noget som er så intimt for dig. Jeg tager hatten af for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Jeg faldt over din blog, da jeg selv var gravid, fordi jeg savnede inspiration til gravid-mode. Siden er jeg holdt ved -af den simple årsag, at du af en eller anden grund fascinerer mig. Jeg forestiller mig ellers, at vi er MEGET forskellige; hvor du foretrækker fancy drinks på ZEN er jeg mere til en kold bajer på den lokale bodega.
  Nå, men som sagt, så er der noget ved dig, som jeg er betaget af. At du viser dit ar fra kejsersnittet er en del af det. Jeg fødte selv i juni ved planlagt kejsersnittet, da min datter lå i underkropstilling. Jeg har derfor selv et frisk ar og kan genkende mange af dine følelser. Jeg må sige, at dit ar er meget pænt. Hvis du kan, så tror jeg, at du skal være glad for, at det sidder så langt nede, som det gør. Mit sidder noget højere og er bredere. Fx kan jeg kun holde ud at have strømpebukser på, da alt andet irriterer arret…! Har du også det issue? Og har du fundet en løsning på problemet? – jeg savner sådan at kunne trække i et par jeans.
  Jeg glæder mig til at “holde barsel med dig” her på bloggen. Flere natlige amme-indlæg er velkomne. Jeg tjekker altid ind kl. 24.00, kl. 02.00, kl. 04.00 og 05.30, når jeg nu alligevel er oppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Synes slet ikke det er slemt, og bestemt ikke noget du skal være ked af!
  Kæmpe ros for at dele så meget med os, det er det jeg ELSKER ved din blog, som er en af mine absolutte yndlings. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah

  Hvor er din mave da bare flot når man tænker på, at det ikke er længe siden du har født!!! Stor respekt for du viser den.
  Mht arret skal det nok blive pænere med tiden. Mit eget kejsersnit-ar var også rødt i starten men er fint og blegt nu:-) Et godt råd, brug det plaster der hedder micropore plaster 3M (kan købes på apoteket) eller mepiform (silicone plaster) begge især de det sidste giver pænere ar. Mht “skævheden” tror jeg med tiden og jo lysere dit ar bliver, at du ikke vil bemærke det. Ellers er der råd for det, hvor du altid kan du få en arkorrektion ;o) no problems;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Samsø

  Hej Sarah.
  Det er et rigtig flot ar, og synes slet ikke du skal skamme dig over det. Men kan sagtens følge dig i at det kan være lidt svært at vise noget frem man ikke selv er så stolt af. Håber du bliver glad for det med tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henry

  Nej det ar har du da ikk været for heldig med …. Det ville jeg nok få lavet om – hvis altså du ikk skal ha flere børn …. Det sidder også ret lang oppe i for hold til hvad det plejer ….. Det var nok en praktikant der var på job den dag :/
  Mht maven skal den da nok blive go igen det er jo bare lidt træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Undskyld Henry, men det lyder ikke som om du har særlig meget forstand på dette område. Arret er langt nede og selve arbejdet – der er blevet lavet, ser godt ud.

   Og Sarah Louise – du ser så flot ud allerede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henry

   Jeg synes bare det er ret sjusket lavet men det har jeg jo lov til at synes ligesom der er andre på siden der bare synes det er wow smukt !! B
   En pige med bare lidt respekt for sig selv sys jo ikk det er fedt med sådan et ar ligemeget hvordan man se ud så heldigvis er det da skjult !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Ej, Henry, luk dog munden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ak

  Det skal da helt sikker nok blive pænere med tiden 🙂 Kender du Scars og stripes fra Beauté pacifique ? http://www.beaute-pacifique.com/shop/krop-og-haender/scars-stripes.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gia

  Wow siger jeg bare ! Sikke en fin mave du har så kort efter fødslen !! Den skal du slet ikke skamme dig over og det ar er symbol på noget så smukt som din søn og minder fra den dag han kom til verden 😉
  Har selv 4 børn (er 32 år) og har strækmærker fra første graviditet.. Selvfølgelig vil man gerne være uden og være “perfekt” men nu har man lagt sin krop i det projekt at få børn og det er prisen… OG DET HELE VÆRD – husk det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg synes sgu virkelig stadig du har en FANTASTISK mave! Arret ser man næsten ikke, selvom man stadig ved det er der, så kan du næsten skjule det.. Men du har stadig en super flot krop, som jeg ville dø for at få 😉 Det skulderklap skal du have.. Smukke kvinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Utroligt at der ikke er flere der har kommenteret på det..! Men det er VIRKELIG et flot snit de har lavet, selvom det er lidt skævt.. De har endda lagt den meget langt nede og er slet ikke så bredt som nogen andres.. Jeg er gravid i uge 34 og kan udemærket godt følge dig i at ens “skavanker” er svære at vise.. Specielt når man gerne vil føle sig sexet igen efter baby.. Jeg skal ikke have kejsersnit, men frygter strækmærker så meget (ved godt det vil støde nogen) men har virkelig svært ved at skulle se på dem som mor tattooveringer og hvad de ellers bliver kaldt.. De første er så småt begyndt at vise sig men må ærlig indrømme at jeg håber inderligt på at det ikke bliver værre..

  Trust me – dit ar er virkelig smukt og bliver kun smukkere.. De har virkelig lagt det langt nede hvor på andre den ligger halvvejs oppe på maven.. Alt held og lykke med den lille nye prins

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du skal bare huske at undgå at få sol på arret i det første lange stykke tid! Og så er der en olie der hedder “Bio-oil” som skulle være rigtig god. Den kan bla. købes i Føtex og Matas:) http://www.bio-oil.com/da/application/scars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Sarah

  Jeg skriver normalt aldrig kommentar på blogs, på trods af at jeg selv syntes det er dejligt at få dem på min egen.

  Men jeg måtte bare skrive at, jeg syntes du er så modig! Kan godt forstå du syntes det er en smule grænseoverskridende, men er sikker på at langt de fleste bare vil påskønne din åbenhed. – burde de ihvertfald.

  Dit ar skal helt sikkert nok komme til at se pænt ud – ingen tvivl.
  Tusind gange tillykke med din lille dreng. Glæder mig til den dag kommer for mig.

  Alt godt fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Hvorfor kan man ikke trykke sig ind på ‘i tror det er løgn’ og ‘efterlysning’ indlæggene? jeg kommer bare frem til forsiden, eller er det bare mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har slettet det. Har fundet mit armbånd og alle mulige har kontaktet mig pga. Efterlysningen. Findeløn, salg af nye osv… Og det dukker op i Google.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Det kunne være langt værre! 🙂 Det skal nok blive rigtig fint. E vitamin salve er rigtig godt til ar.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venter på kamera holdet