Smiler fra morgenstunden

Min krop nu

Jer som har fulgt mig i længere tid, ved jo hvordan jeg altid har gået meget op i min krop. Jeg begyndte for en uge siden at træne meget blidt. Dvs. 10-15 mave bøjninger om dagen og ikke de helt hårde. Jeg er også begyndt, at tænke over mine mad portioners størrelser og her 7 dage senere, kan jeg virkelig se forskel. Jeg tog disse billeder for 30 min siden. Jeg synes min krop er ok i forhold til, at jeg ikke rigtig har trænet og ikke har været på kur, men så snart jeg får ok fra min læge, så begynder den rigtige træning. Min mave og numse skal skal trænes op igen:) Jeg er stadig 3-4 kg fra min vægt før graviditet.

Og lad nu være med at skrive det der pjat med “nyd nu din baby, i stedet for at gå op i dig selv og bla bla bla….man kan altså godt sørge for sig selv og samtidig nyde sin baby…det handler om overskud og vilje:) Hvorfor er det så “slemt” at gå op i sig selv, når man får børn???

Billede fra august

Min krop nu

Billeder fra idag oktober

Min krop nu

Min krop nu

15 kommentarer

 • Super cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Wow! Du har en pæn krop! Det ser overhovedet ikke ud som om du lige har født 🙂 kan næsten ikke forstå at du var gravid i august :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du holder dig virkelig godt i forhold til at du nærmest lige har fået en lille baby! Jeg synes det er pisse sejt at du kan finde tid og overskud til at træne! Må sige at dem som er imod det, har utrolig ondt i røven… Du er så skide smuk Sarah! BLIV VED MED AT GØRE DET DU GØR! FOR DU GØR DET GODT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er din krop, og det er derfor også dig der bestemmer helt og holdent over den! Hvad alle andre mener og siger er komplet ligegyldigt. Du har en super flot krop, og jeg misunder den dig virkelig. Jeg tabte mig desværre sindssygt meget, da jeg begyndte at amme, og har i dag hverken til gården eller gaden. Ligner en dreng, hvilket hverken er kvindeligt eller frækt. Men min træning giver mig overskud til at værd både en bedre mor og en bedre kæreste. Så kan virkelig godt forstå, du glæder dig til at komme i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina M

  Jaa tak, skån os for alle de dumme kommentarer haha 🙂 du ser squ godt ud og hvor er det bare inspirerende at følge dig og din hverdag. Det er vist ikke en løgn at kalde dig for en super-woman! Tusind tak for en skøn blog Sarah Louise, ønsker dig alt godt til dig og din lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • britt

  Du ser super godt ud!
  Jeg synes, at det er fedt, at du kan gøre begge dele, så længe man kan holde det på et fornuftigt niveau – for man behøver jo ikke at komme til at ligne lort bare fordi, at man har født 🙂

  http://madenerikkedinfjende.wordpress.com blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ja, jeg er så en af de langsomme. Har lige opdaget at du har en blog og dermed også at du er blevet mor 🙂 kæmpe stort tillykke med din smukke søn og med at du har fundet kærligheden- det fortjener du sgu…

  Vil lige sige at du efter min mening ser bedre ud end nogensinde trods det at du er nybagt mor- og jeg er en af dem der kan huske dig fra du var 18 år og rendte rundt i pink benvarmer i pels, hi, hi… Det må du sgu tage som et kompliment 🙂

  Bliver altså også nødt til at tilføje at jeg personligt har set dig voldæde alverdens usunde madvarer og bliver sgu lidt harm når mennesker dømmer uden at kende fact. Jeg har selvfølgelig ingen kendskab til hvordan dine spisevaner er, men du ser sund og lækker ud og har former hvor kvinder skal have former…

  Al held og lykke til dig og din lille familie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg ikke selv mor, og aner ikke noget om overskud til det ene og andet når man er på barsel (eller semi-barsel som dig 😉 )
  Jeg synes dog du har så meget ret i det du skriver, fordi hvis man har overskud til både baby og sig selv, så brug det da for hulan.
  Træning kan jo også give MERE overskud, i hvert fald når man ikke har børn, og mon ikke det er det samme, når man har fået dem!

  Du er mega smækker og super sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Halløj. Du ser super ud, og jeg syntes det er fedt du er begynd at træne så småt igen. Jeg startede sku selv 2 dage efter fødsel , jeg fik heller ikke kejsersnit;)) og forøvrigt forebygger træning fødsels depressioner ! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hvor HAR du bare ret! Dem der kommer med de kommentarer du nævner, må være SÅ misundelige over du har overskuddet!
  Du er sgu for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er du sej Sarah!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kommentere normalt ikke på blogindlæg, men jeg er SÅ enig med dig Sarah. Man kan godt gå op i sin krop OG passe sit barn. Selvfølgelig vil man gerne have sin krop tilbage! Men jeg må sgu fortælle dig at du har en KILLER body. Det er helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig virkelig godt! Jeg fødte selv ved akut kejsersnit d. 22. august og er SÅ klar til at få min krop tilbage. Og heldigvis mangler jeg også kun 4-5kg. Så nu skal nogle af de der dårlige graviditets-hyggevaner altså lægges på hylden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Sarah du er fandme så pisse sej! Jeg begyndte at læse din blog da jeg selv blev gravid. Og det var da med ret mange forbehold! For det var sgu da lidt tosset at skulle læse hende dullens blog! Men hold nu op du har ændret mit billede af dig!!
  Du har noget mellem ørerne og er sgu gået hen og blevet mit forbillede! Jeg var sikker på det kun var i brysterne du havde noget:)

  At du både går op i dig selv og baby er jo den perfekte kombi. Min største frygt når jeg føder til jul er at blive en mor der glemmer sig selv og min kæreste! Og bare lader mine nyerhvervede Anton Berg baller slaske!
  Men du motiverer og viser, at det godt kan lade sig gøre og det er guld værd!

  Hahaha sorry Det var ikke meningen at lave stalker indlæg på din blog, håber du forstår meningen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Tak for din kommentar og fedt at du gav mig en chance… Jeg bliver ofte mødt med en masse fordomme…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smiler fra morgenstunden