Middag med Michael

Smiler fra morgenstunden

Smiler fra morgenstunden

Godmorgen til jer!!

Jeg havde bare den bedste aften igår!! Vi var på den bedste kæreste date på Restaurant Geist og det var næsten som første date. Vi var helt ny forelskede:) vi var afsted fra 21 til 24 og så hentede vi Albert, som slet ik havde sovet. Han havde bare stirret vantro på sin farmor og farfar hele aftenen he he det er sjovt at han nu er så opmærksom.

Jeg har sovet i gæsteværelset i nat, så jeg kunne sove igennem og Gud hvor er det bare dejligt!!! Har lidt hovedpine, da Michael fyldte næsten en hel flaske champagne på mig 🙂 nu vil jeg spise morgenmad med min mand, inden han skal ud til et eller andet cykel arrangement. Billeder fra igår kommer snart plus vinderne af bio billetterne 🙂

1 kommentar

  • Birgitte

    Hehe, det gode ved at stoppe med at amme, er at der nu kan drikkes alkohol (med god samvittighed)

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag med Michael