Sprættes op på Kanal TLC

Har brækket næsen på min kæreste

Har brækket næsen på min kæreste

Ihvertfald mentalt brækket den. Jeg havde her til morgen et vaske ægte Ally-moment ( i ved hende fra tv serien Ally – advokaten) Min søn har siden kl. 02.00 i nat været meget vågen. Ikke grædt, men trykket og pludret. Han sov meget om dagen, så måske derfor. Han fik mad igen ved en 5-6 tiden og så forsøgte jeg fortsat, at få ham til at sove. Jeg selv, var selvfølgelig helt udkørt. Lidt før kl. 07 faldt han endelig i søvn. MEN!!! så ringer Michaels alarm…der går selvfølgelig lidt tid, inden han får drejet sit udhvilede korpus over for at slukke den og så kunne jeg starte forefra med at få Albert til at sove. Til min store overraskelse, står Michael ikke op, men sover videre hmm…ca. 07.45 falder Albert endelig i søvn og det samme gør jeg. MEN kl. 08.00 ringer Michaels forpulede alarm igen. Albert vågner med et sæt og jeg vågner igen!!! WTF!!! Michael slukke alarmen og bliver så liggende. Fanme om det skal være løgn!!!

Mit Ally moment indtræffer… Jeg svæver i bedste Matrix stil op over sengen, hvor jeg i et hurtigt ninja hug, planter min næve midt i hans ansigt, slaget brækker hans næse, hvorefter jeg med lynets hast og som om tyngde kraften ikke eksisterede, løfter ham op ( jeg svæver stadig) og kyyyler ham ud af vinduet. Jeg svæver langsomt og tilfreds ned i min seng igen, hvor min smukke søn uden problemer falder i en dyb søvn og sover i 8 timer.

Jeg snapper ud af mit kortvarige sindssyge øjeblik og skubber til Michael og vrisser, at nu kan han fanme godt stå op og tage hans fucking tlf med ud af soveværelset. Albert skriger og jeg bruser af raseri, et raseri man kun kan få, når man på 8 uge er i søvn underskud! Michael går i bad uden at overhovedet, at reagere på min vrissen, hvilket bare provokere mig endnu mere. Jaja HAN har sovet godt, vækker os og skrider så på arbejde, hvor jeg så kan have en træt, stresset baby resten af dagen og samtidig prøve at få arbejdet, spise og hvis jeg er heldig få et bad. Der måtte jo falde en eller anden form for straf, så jeg gør noget meget meget barnligt….MEGET BARNLIGT.  Jeg går nemlig ned i stuen og gemmer hans bil nøgler, så han kan komme for sent på arbejde :/ iiiihhh ja altså, jeg gemte dem, så det ikke virkede for åbenlyst, at det var mig. Han opdager først at det var mig, der gemte dem, når han ser bloggen idag. Det var ikke just ninja slag og Matrix tricks, men lidt træls tror jeg da, han synes det var hehe

Jeg er nu kommet mig oven på mit hysteri og (næsten) tilgivet Michael igen. Fra nu af, må han enten sove i et af gæsteværelserne indtil Albert får en bedre søvn rytme eller også må han bare stå op første gang uret ringer…..ellers dør kæreste!

 

Har brækket næsen på min kæreste

8 kommentarer

 • Bjørk

  Okay, det er altså seriøst morsomt! Jeg læser lige med her 4-5 år senere, og er lidt lettet over at jeg ikke er den eneste der kan finde på sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha det er lige sådan noget jeg gjorde ved min ekskæreste, måske han blev træt af det! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hahhaha! Hvor er det godt at høre, at du trods alt har humoren i behold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A

  Hahaha.. Mega sjovt! God læsning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Samsøe

  Hold kæft hvor er du sjov :0) og ihh hvor jeg kender den situation med mandens mega nederen alarm. Jeg skummer også af vrede, fordi han aldrig selv hører den og jeg derfor altid skal lave kickspark ind i maven på ham for at få ham til at vågne. Min søn er 6 uger og jeg har også lyst til at dræbe dem der vækker ham, når jeg har brugt timevis på at få ham til at sove. God weekend og sov rigtig godt :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hahaha! er lige begyndt at læse din blog, og du er simpelthen for nice!! du er beviset på, at man ikke behøver blive en kedelig kvinde, bare fordi man får et barn.

  P.s. synes dit “barnlige” trick er for sjovt. Det håber jeg også din mand kan se – han er dog undskyldt hvis han bliver fyret 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha kunne ikke lade være at grine da jeg læste dit indlæg. Håber du får en god dag, trods meget lidt søvn 🙂 Og det med nøglerne, det kunne jeg også have fundet på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hihihi dejligt at vide, jeg ikke er den eneste der er skrup skør;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprættes op på Kanal TLC