Amning nedsætter sexlyst?

Bryster er kun til sex?

 

Bryster er kun til sex?

Som i ved, har jeg jo været model i nogle år og da jeg var 19 år fik jeg lavet mine bryster større. Det gjorde jeg, fordi jeg følte mig mindre kvindelig, fordi jeg havde nogle små gajoler;) Så drivkraften bag min operation, var mit behov for at forbedre mit udseende og blive mere glad for mig selv. Jeg opdagede jo også hurtigt, at mine bryster var et hit hos drengene og jeg fik pludselig en masse model jobs, fordi min sex appeal var blevet det “større” Så ja…mine bryster blev et kraftig sex symbol og understregede min kvindelighed.

NU har jeg jo så fået et barn og da jeg ammede, synes jeg slet ikke mine bryster var sexede og jeg blev faktisk lidt irriteret, når Michael ville røre og klemme på dem…(også fordi der jo så kom mælk ud…not sexy) Det har så fået mig til at spekulere på, om der netop pga. at bryster er så meget et sex symbol, er nogle kvinder derude, der selv valgte FRA at amme, fordi de synes deres bryster var til dem selv, manden og til sex og ikke havde lyst til, at brysterne skulle bruges som madkasser????

Bryster er kun til sex?

Bryster er kun til sex?

Mig under graviditeten…mine bryster var kæmpe store og man kunne se blodårene ret tydeligt

Bryster er kun til sex?

10 kommentarer

 • A

  Hej Sarah Louise, jeg synes virkelig at bryster skal bruges til alt hvad de er skabt til fra naturens side!

  Jeg går selv med tanken om at få lavet en bryst operation. En af de ting der dog holder mig tilbage er bl.a. at jeg rigtig gerne vil have børn på et tidspunkt, og at jeg rigtig gerne vil amme når jeg engang får en lille guldklump.

  Jeg har hørt at det ikke er godt at amme med implantater? Havde du ingen bekrymring ved det? Og har du haft problemer i forhold til amning og implantaterne?

  Tak for en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes bestemt bryster skal kunne bruges til alle livets fristelser og forpligtelser, mine er også ægte så de er nu engang som de er og har ikke kostet noget.

  Min kæreste kan slet ikke lade mine bryster være, de er vokset til dobbelt størrelse men er alt for følsomme til jeg gider have han går og gramser på dem hele tiden.

  Klem Louise.
  http://www.missamour.dk – Lad Sexlivet Blomstre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • britt

  Jeg kan ikke rigtig svare på det, fordi jeg aldrig selv har fået børn, men hvis jeg skal svare nu, så synes jeg da, at bryster er til for begge dele – både sex og børn 😉

  Jeg er selv en af dem, der godt kunne tænke sig at få lavet bryster, så jeg forstår 100 %, hvorfor du valgte det. Jeg ville ønske, at jeg havde lidt mere kvindelige former.. Dog ikke alt for meget – det skal være lige tilpas og passe til ens kropsbygning, så er det flottest! 🙂

  http://madenerikkedinfjende.wordpress.com – blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er en meget moderne holdning, at bryster ikke er til amning.
  Med hensyn til sydpå/spanien……Jesus crist, det er ens eget barn, hvordan kan det være perverst at give sit barn føde. Det er da det mest naturlige i hele verden. Man må da kunne skelne mellem en BABY der spiser og en fyr der tilfredsstiller. Følelsen er ihvertfald 2 MEGET forskellige følelser og det er bestemt ikke frækt at amme, det er ren og sker “fodring af barn”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ammede selv min datter og vil give ret i at ens bryster imens jeg ammede ikke var helt så ideelle til sex (dryppede med mælk) MEN jeg vil godt nok sige at jeg absolut overlevede:) Ikke at det var fantastisk men så havde jeg tilgendgæld fået en lille guldklump og sexlivet/brysterne er back on track! Ammede 10 måneder. 10 måneder hvor vores sex-liv alligevel lige skulle “finde sig selv igen” og hvor min krop lige skulle blive sig selv. Synes bestemt at jeg kunne adskille amning fra sex og når det dryppede, var der ikke andet for, end at se det sjove i det. Jeg vil sige at de 10 måneder mine bryster ikke var som de plejede, gør ingen forskel på mit liv nu når jeg kigger tilbage (min datter er 2 år nu). Amningen er så kort en periode af ens liv og jeg synes at det er ligeså naturligt at amme sit barn og at barnet sutter på brystet som at brystet har noget med sex at gøre. Når man har prøvet at amme sit barn og har mærket hvordan det føles, tænker man (jeg gjorde ihvertfald ikke) at der er noget “frækt” eller skørt” i det. Det virkede meget naturligt. For mig har brystet 2 funktioner: Kvindelighed/sex og amning. Hver sin tid til hver funktion og man skal nok få sine bryster tilbage igen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Sarah Louise, kunne faktisk godt tænke på at se et billede af dig som teenager – eller i hvert fald bare et billede, fra da du havde dine naturlige bryster. Ville du du lægge sådan et billede op? eller er det for personligt? ( for hvis det er tilfældet har jeg også fuld forståelse for det 🙂 Går selv og leger lidt med tanken om at få sådan en operation en gang i nærmeste fremtid, dog også på grund af en vis deformitet på brystkassen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ammer selv min lille datter og kan heldigvis sagtens skille de to ting ad 🙂 Men jeg læste forleden i en artikel i “Alt for damerne”, at mange i Spanien ikke ammer, fordi de finder det “perverst”. Så måske er det en tendens i Sydeuropa?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Sarah Louise ..
  Har gjort det af samme grund som du nævner også ! Havde dog ikke bryst implanter på det tidspunkt, som jeg har nu, men var stadig af denne grund! At jeg så fandt ud af efterfølgende at det var det bedste, da jeg så kunne holde øje med han fik nok, var jo bare godt! Det lyder egoistisk, men hvis man ikke selv har det godt med det, får barnet det heller ikke! Folk der siger flaske børn er bedst, er noget pis!
  Og noget andet er, jeg elsker din blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Sarah!

  Jep, jeg skal føde om to måneder og har valgt ikke at amme, af netop den grund du nævner! Det er måske nok kontroversielt, men jeg bryder mig ikke om tanken, om at min lille dreng skal sutte på mine bryster. Hvordan skal jeg så kunne blive tændt af det, når min mand skal gøre det samme?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Sarah Louise
  Hvordan havde du råd til at få lavet bryster, som 19årig?
  Går selv med tanken, men det er økonomien, som begrænser mig en del.
  Venlig Hilsen Marie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amning nedsætter sexlyst?