Boyfriend jacket

En fucking hård nat

En fucking hård nat

Som i måske ved, blev Albert vaccineret igår. Han var ret chokket oven på de to stik og sov det meste af eftermiddagen og aftenen. Jeg var i forvejen træt igår, da jeg skulle være sent oppe søndag og chatte med TLC’s fans og igår skulle jeg jo så også optage om aftenen og kom først i seng kl. 23. Så var planen så, at jeg skulle op og optage igen her til morgen, men efter i nat, måtte jeg simpelthen aflyse. Albert begyndte at græde kl. 24 og så blev han ellers ved det meste af natten, han tog dog nogle korte lure på 1-2 timer og så kl. 06 stod jeg op og på det tidspunkt var jeg sleeet ikke i stand til at lave tv og min lille dreng var stadig ked af det:( det der med at optage/arbejde sene aftener og op igen om morgenen når man har en baby, det holder IKKE!!

Han har også været lidt underlig med sin spisning her til morgen og formiddag. Han  spiste mindre end han plejer, men tilgengæld hver 1,5-2 time hmmm heldigvis kommer sundhedsplejersken idag, så kan hun lige tjekke ham igennem. Jeg har endelig fået ham lagt til en lur, så nu vil jeg også se om jeg kan nå at få lidt søvn og af med denne her skide migræne, der kom snigende i løbet af i nat:(

1 kommentar

  • Åha, det er ikke helt nemt. Håber din lille mand snart får det helt godt igen, og når jeg har migræne, så sætter jeg et let pres med to fingre dér hvor øjenbrynene stopper (ved næsen). Det letter i hvert fald presset på mit lille hoved når jeg har anfald. Det er heldigvis ca. et halvt år siden jeg havde mit sidste anfald.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriend jacket