Overraskelse til aupairen

Baby 14 uger

Disse billede to Michael på ferien. Albert er lige ved og næsten at kunne holde flasken. Det er så sødt, når hans små tykke fingre grådigt presser flasken ind i munden. Han fylder 14 uger idag og hold da fast, hvor er der sket meget. Alene inden for den sidste uge, har vi ramt noget der ligner en døgn rytme. Han sover konsekvent de første 5 timer i streg, når vi putter ham om aftenen. Han er også begyndt at spise meget mere og er mere vågen om dagen. Jeg baby træner hans ryg på lege tæppet og så triller jeg ham blidt frem og tilbage. Jeg gentager meget de samme ting hver dag, da han er så vild med gentagelser i leg.

20121127-115343.jpg

20121127-115355.jpg

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overraskelse til aupairen