WOW

Den perfekte julegave ide

Den perfekte julegave ide

Ja jeg ønsker mig den også selv, nemlig en Sodastream sodavands maskine og den lå ikke i sokken igår. Så måske jeg er så heldig, at få den i julegave…hmmm:) Anyways så er det jo en perfekt gave til far og mor også eller til andre sodavand drikkende monster. Eller hvis du kender en, der træner meget, så er den god, da man kan lave sin egen energi drikke:) Jeg kommer igennem de næste 10 dage til at give en masse gode julegave råd.

Man kan jo få så mange lækre smagsvarianter og det er så let, for man kan bare tanke op på denne hjemmeside og få det sendt hjem…so easy: Sodastream varianter

 

4 kommentarer

 • Jeg har en og er glad for den. Men i de kendte smags-varianter skal man ikke forvente at det smager ligesom de rigtige mærker. F.eks. er der ingen af de mange Cola-varianter der smager tilnærmelsesvist ligesom Coca-Cola.
  Men det smager jo ikke dårligt at dén grund.
  Altid rart lige at kunne lave en flaske hvis man er tørstig – og så kan man faktisk også lave sparetricket og bruge almindelig saftevand hvis man er løbet tør for de dyre smage. I f.eks. grøn sport fra Fun bliver resultatet ligesom grøn sodavand fra Netto. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men smager det så også af noget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Jeg har smagt sodavand fra en sodastream-maskine (kan ikke huske om det er præcis den samme variant, som på billedet), og det smagte rigtig fint – jeg smagte appelsin/fanta-varianten og det var næsten det samme som alm. sodavand. Det er et rigtig godt alternativ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja der er sket noget siden de blev lavet første gang i 90’erne:) da jeg smagte det første gang troede jeg det var rigtig sodavand:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW