Baby svømning

Billigt og lækkert babytøj

Jeg er jo, som i ved, den helt store internet shopper. Det fede ved at shoppe til Albert er, at det er så let med de baby størrelser. Jeg købte for nyligt et par Ejsikkelej bukser og de var gået i stykker, da jeg modtog dem. Så byttede jeg dem og tror i så ikke, at knappen mellem benene ikke dur….aaarsh…ja så det mærke gider jeg sgu ikke bruge flere penge på og det er simpelthen for dyrt et mærke til, at de kan tillade sig, at sælge så dårlig kvalitet.

MEEEEEN så har jeg fundet denne hjemmeside Forkids.dk  og de har det sødeste babytøj og det er til nogle meget fornuftige priser, ja jeg vil næsten sige billigt. Jeg ville ikke lige skrive om det, før jeg modtog det og kunne mærke kvaliteten og jeg er glaaaaaaaaaaaaaad!! Det er så lækkert og fint. Så de er lige blevet bogmærket på computeren, for det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem:)

Billigt og lækkert babytøj

Billigt og lækkert babytøj

6 kommentarer

 • Jannie

  Lækkert tøj, til en lækker dreng 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil blot sige, at når Jeres Albert nærmer sig str. 80 og op, så kan jeg vaaaarmt anbefale POMPdeLUX.dk De har det skønneste tøj til piger og drenge i en super kvalitet, som holder.. og endda til billige penge. De sælges kun via deres hjemmeside eller til homeparties, og deruodver kommer der kun kollektion 2 gange årligt. Forår/sommer og efter/vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh stjerner.
  jeg elsker stjerner til min søn… jeg vil tjekke siden ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund

  Tak for tippet.. Siden og også bogmærket her nu – selvom jeg forsøger at holde igen med shoppingen til bebs kommer ud om ca 8 uger..! Det er jo umuligt at gennemskue hvad man kommer til at bruge..
  Men derfor kan man jo godt lige snuse lidt rundt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden god hjemmeside med billigt og lækkert børnetøj er Musen & Elefanten! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ja Ejsikkelej sucks.. tsk tsk.- tillykke med det nye kluns til lillemanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby svømning