Så blev jeg også lige truet!

Så blev jeg også lige truet!
Jeg har haft en ret interessant aften. Jeg er heeelt for, at man som model bureauer ligger og konkurrere, det er kun sundt og holder en på dupperne. For et par uger siden fortæller en af mine bookere så, at hun er blevet kontaktet af en Per Ulrich Karpf, da han gerne ville have hende ind i 1st Option model bureaet, som var ejet af hans kæreste (han er efter sigende tidligere ejer, men må bruge en stråmand, da han ikke må eje et firma af skat pga. bedrageri) Har i hørt om ham Per Ulrich og skal jeg være nervøs???? Det tænkte jeg først ikke så meget over. Min søde booker er skide dygtig og jeg forstår godt, de gerne vil have hende over til dem.

Det irriterede mig så bare en smule, at han så ivrigt ville have hende, at hans sagde, at uanset hvad hun fik i løn, ville de give en bedre løn, på trods af, at han slet ikke kender hendes løn forhold… så i løbet af de sidste 2 uger har de kontaktet flere af modellerne i Dream models og så tænker jeg selvfølgelig, om der ligger noget personligt bag eller om de blot er ligeglade med at bruge ufine metoder. Det skal lige siges, at det de gør er heeelt lovligt, men det er ikke anset blandt model bureauer, at ringe rundt og prøve at stjæle hinandens modeller. Lidt ligesom når et casting bureau ringer til et model bureau for at få modeller, så kontakter casting bureauet jo heller ikke modellen bag om ryggen på bureuaet ved efterfølgende jobs. Det er ikke ulovligt, hvis de gjorde, men det er bare meget ufine metoder, så det er bare en usagt regel, at den slags gør man ikke.

Nu har de så efterhånden kontaktet flere og jeg ved egentlig ikke hvem der styre showet i det bureau, for stråmanden Sarah Hyatt har jeg kun hørt godt om, men det er hendes bookere og kæreste, der laver arbejdet. Uuuhh hvilken drama lol og ja…alt det her er sådan set ligegyldigt. Vores modeller må jo vælge hvad de vil og lidt konkurrence kan Dream models sagtens tåle. Det egentlige problem opstår, da jeg på min fan gruppe på facebook spørger, om det ikke virker lidt underligt, at de kontakter både mine booker og ansatte…det virker jo næsten som om de målrettet forsøger at sabotere  Dream models, ved desperat at love en masse ting, bare for at få folk til at opsige deres kontrakter. Jeg har i mine 15 år i branchen aldrig oplevet at prof. bureauer bruger den metode til at skaffe modeller, så det er klart at jeg rynker på næsen.

SÅÅÅÅÅ blev der ramaskrig… der gik lige nøjagtig 10 min. så havde jeg en fuldstændig hysterisk pige i røret, stråmanden Sarah Hyatt, som det første siger hun “du har lige nøjagtig 5 min. til at slette din fb opslag ELLERS!!!!!!!! whaaaaaatt…. der står jeg nede til træning, helt overrasket… ja ellers hvad, spørger jeg??? hun påstod hårdnakket, at det ikke passede, det jeg sagde. Jeg formoder staklen ikke helt har styr på hverken kæreste eller ansatte, hvis hun ikke kender til det der er sket og da jeg siger til hende, at jeg bestemt ikke vil slette det, da jeg jo ikke siger noget usandt, hidser hun sig op og så bliver jeg truet med, at der nu vil blive KRIG!!!! ( jeg har heldigvis alle modellernes mails og fb beskeder fra dem OG optaget hendes trussel på min tlf)

Krig? betyder det i vil ringe rundt til alle mine ansatte og prøve at få dem ud af Dream Models?? nå nej det gør i allerede…så hvad betyder krig…skal jeg nu frygte for min egen sikkerhed, fordi jeg har lavet en opdatering på fb, hvor jeg ærligt spørger om den slags metoder 1st option bruger,  ikke er lidt usmageligt. Hvis man bruger den slags tarvelige metoder, kan man jo ikke forvente andet end det kommer frem i lyset og hvis man er helt ok med det, kan jeg simpelthen ikke forstå, at jeg skal trues over tlf’en og trynes til at holde kæft???

32 kommentarer

 • Natanya

  Per Ulrich er en svindler og psykopat!
  Sig til hvis du har brug for hjælp til at håndtere det fjols rent juridisk!

  Mange hilsner,
  Natanya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.K

  http://www.bt.dk/krimi/nu-er-champagnedrengens-jetset-ven-i-retten

  Så er den ged vist baberet 😉

  Held og lykke fremover, og godt du rejser dig imod idioti & trusler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M....

  Hej Sarah Louise.

  Jeg har stiftet bekendtskab med dem op til flere gange nu. – Aldrig positivt!!! De gør bestemt alt for at komme i medierne – og alt det her gør at de nu kan “bruge” dig til at komme mere i medierne og bruge dette til at få sig selv og deres bureau frem! – Den eneste grund til at dette rammer medierne er pga det er dig og du er så meget i medierne og bliver eksponeret så meget! Og dette udnytter de nu!

  Jeg kan så derudover sige at jeg er altså også blevet kontaktet af Katja – deres scout… – Også igennem Face.. (Hun gør det jo i god tro, da hun ikke ved det udestående jeg har med dem!) Men hun ville også have mig til at være model og hvis jeg var interesseret også booker…

  -Så det er ikke KUN dine piger som bliver kontaktet – men også andre via face.. Tror bare de gør alt for at få en masse ind, af en eller anden grund – men de har KLART en bagtanke!

  Jeg kan på ingen måder anbefale NOGEN af have noget med dem at gøre – de snyder og hvis man alligevel overvejer det – så bare google Per Ulrich Karpf – Han er på Wikipedia!

  Gider ikke have mit navn nævnt her, da de virkelig er personer som har “nag” og gider ikke deres pis og drama mere/igen….

  …….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara Charlotte

  Hej Sarah Louise,

  Det er både usmageligt, og beklageligt når man oplever den form for barnlig, og ikke mindst uprofessionel opførsel. Især når det udbasuneres i den kulørte tabloid presse. Jeg mener, at man som seriøs forretningskvinde bør afstå fra enhver kommentar eller notits, i en sådan sag. Har man loven/retten på sin side, og dermed intet i klemme, bør man ignorere den slags. Ellers må man engagere en advokat, og dermed tage opgøret via rettens vej. At headhunte i forretnings-og erhvervslivet, er en ganske almindelig hverdagsting. Renomme` og ære, er tusinde gange mere værd, end alverdens beskyldninger, platte og, ikke mindst nedværdigende kommentarer, samt trusler, etc, foretaget over mobil opkald, eller via mails.
  Når man har valgt at leve sit liv i offentligheden, og giver sit besyv med, i de kulørte tabloid blade, og kommenterer på begivenheder, og deslige, bringer sin egen person frem i lyset, og så er det op til een selv, at vise omverdenen, at man ikke lader sig trække gennem sølet, og synker ned på et niveau, der i denne sag, må siges at være ganske uværdig. For begge parter.

  At benytte de sociale medier, kommentere på indlæg, debatter, samt andre offentlige fora, er blevet en hverdagsting for alle. Alle har en mening, også jeg. Jeg tilhører en generation, hvor jeg må tilstå, at jeg ganske enkelt ikke begriber hvordan den slags opførsel man her er vidne til, overhovedet er til gavn for begges forretning? At den ene part oven i købet har en dom for bedrageri, og stadig driver virksomhed, burde få de rette myndigheder til at reagere. Når alt dette så er sagt, så vil jeg ønske for dig, Sara Louise, at du med tiden vil lære at ignorere fremtidige situationer, og tage dem for det, de er: uprofessionelle angreb, som det ikke er tiden værd, ej heller energien værd, at bruge spalteplads på. Som en person der har valgt at leve sit liv, til offentlige skue, må man også acceptere, at vi er nogen der vælger at kommentere, når den kulørte debat, nærmer sig det groteske, og pinlige.
  Ignorer den slags, vær smigret over, at du har personale, som andre gerne vil headhunte. Og vær professionel.

  Held og Lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du har ret:) jeg har jo bare det satans temperament og retfærdigheds følelse hehe…det er imod min natur, at blive svinet til på den måde og ikke forsvare mig selv, når jeg VED at jeg ikke har gjort noget forkert:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Sarah-Louise, fandt lige det her: sikke en svindler han er,
  Per Ulrich Karpf
  Født i 1981 – men allerede med flere bedragerisager bag sig. Den unge Karpf har en politisk fortid i både DFU og VU og har sågar været politisk assistent for den sexchikane-beskyldte politiker Anders Møller.

  Karpf er to gange i 2007 og én gang i 2008 blevet idømt fængselsstraf for bedrageri, og dokumentfalsk – hovedsageligt i forbindelse med ejendomsspekulation. Han fik først en dom på tre år og seks måneder, og imens han afsonede den i statsfængslet i Jyderup, begik han et nyt millionbedrageri ved blandt andet gennem den uvidende stråmand, Michael Stoltenborg, at købe et hus af en af de ansatte i fængslet.

  Per Ulrich Karpf i midten.
  Foto: Facebook
  Karpf har efter sin løsladelse forsøgt sig som partner i forskellige virksomheder – men da han har mistet sin ret til at drive virksomhed i Danmark, har han også forsøgte sig i delstaten Delaware i USA i firmaet Taars Estate. Han arbejder nu ifølge sin Facebook-profil hos GMR Global Mineral Resources i Toronto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er det bare groft!!

  Syntes det er fedt du ikke lader dig tryne af dem!
  Og man kan jo slet ikke drive en virksomhed på den måde!?

  Alt det de tilbyder dine modeller/booker, det kan de vel slet ikke give dem hvis det kom til stykket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvad med at lave et møde med dine modeller?forklar dem sagen 100% og forklar hvad for nogle mennesker det er og hvad de er ude på? Dem er der jo ingen som gider at arbejde for. Hvis du bare kan være 300% sikker på jeres sammenhold så kan de jo ikke føre krig 😉
  Sådan nogle barnlige amatøre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, sikke en ubehagelig oplevelse.
  Jeg blev engang kontaktet af Sarahs modelbureau, da de gerne ville bruge mig som model. Fik taget nogle forskellige billedserier. Der var nok så mange fine tanker og ideer til, hvordan det skulle fungere, men pludselig hørte man ikke mere derfra, og nu eksisterer det vist ikke mere.
  Det virker ikke til, at hun får færdiggjort sine projekter, så forhåbentligt bliver det også “bare” ved truslerne.

  Har læst din blog længe, men har aldrig kommenteret. Så vil også bare lige sige: kæft du virker sej! Du virker som en person med begge ben på jorden, som ikke er bange for at give sin mening til kende. Skønt!
  Og så fremstår du som en virkelig sød og betænksom mor (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  http://da.wikipedia.org/wiki/Per_Ulrich_Karpf

  http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1674608.ece

  Tror aldrig han har brugt fine metoder.. 😀 kæft hvor barnligt at ringe og sige “nu er der krig”. velkommen til folkeskolen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah Louise,
  Jeg fungerer som Pr ansvarlig hos Merox.dk og vi har også haft et sammenstød med Sarah Hyatt og hendes firma, mener dog det gik under et andet navn dengang, som var meget interesseret i os og i at skabe et samarbejde og få nogen af vores modeller i stald. Vi afviste af samme grund som du antyder, med at dem der står bag firmaet ikke virker helt rene i kanten hvis man bare laver lidt research, så mit råd til alle og enhver er klart at holde sig langt langt væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kender en der “sad inde” med ham Per Ulrich – og vi havde en fest, hver gang vi så ham, når jeg var på besøg – langt lyst krøllet slik hår, “pæne” Gucci sko og cardigan 😉 Men når ja… det kan da også blevet kedeligt, at blive “en af mængden” med jogging tøj og karseklip;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad siger dine modeller til det?
  Altså jeg tænker, at hvis dine modeller er glade for at være hos dig, hvilket jeg da tror de er – så kommer det andet bureau jo ikke ret langt med deres metoder, og mon ikke de så stopper på et tidspunkt?

  Og kan du ikke melde truslen til politiet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Modellerne er jo loyale og fortæller at de ringer. Mht. Truslen så er truslen om krig lidt udefinerbar:) som jeg skriver, hvad betyder det så…?? De tænker sig nok lidt om nu;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hmmm .. Kan man virkelig ikke gøre noget i sådan en situation ? For det er da det groveste at han kontakter dine modeller og at du så ude for din arbejdstid bliver kontakte og det så er dig der skal fremstå som den der er problemet .. Hmm .. Håber da de to er nået til en dead end og ikke kommer videre i branchen 🙂
  Men hvis hun eller han kontakter dig igen tror jeg da bestemt man kan melde dem for chikane??
  Men hvad ved jeg 🙂
  Ps. Skide godt du er så stærk!!! Keep up the good work!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Selvfølgelig er hun blæst! Hendes kæreste er kendt for at stjæle og svindle…. Det siger lidt om hendes evne til at skelne mellem rigtig og forkert. Hun har helt sikkert ikke fattet, at hun er stråmand. Ham Per ender sikkert med at tage røven på hende og de ansatte i bureauet, det er sådan han køre sit game.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sådan!!! Respekt til dig 🙂

  Håber hun har en rigtig dårlig smag i munden, hvad ligner det at komme med trusler – sikke en måde at drive virksomhed på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Sarah Louise,
  Fedt at du kæmpte imod, de lyder da som psykopater! Lad os håbe det bare er tomme trusler.

  Kram og støtte fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ret ubehagelig person alligevel. Havde nok også blevet en lille smule sur. Virker jo som om de prøver at lukke dig ned. 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvordan optager man en samtale på telefonen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Bare søg på Call recorder i app store og så kommer der en masse forskellige apps, du kan bruge til at optage med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Synes det er FEDT du fortæller historien
  Jeg kommer selv fra en anden storby hvor dette fænomen desværre også foregår… Her lover de gratis arbejdskraft til kunderne for ikke at samarbejde med visse osv.

  Der burde være flere regler på området…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ha Ha… Hvis det havde været mig, havde jeg reageret på præcis sammen måde som dig! Begynder de først at true mig, så bliver jeg bare endnu mere stædig og ska nok sørge for at det hele kommer frem i rampelyset.., Fedt at du ikke lader dig gå på af det, men kæmper imod, for det er da dem der er HELT galt på den! -FEDT skrevet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ja nogen siger at alle gneb gælder.. Jeg går nu heller ikke ind for sådan noget fis!! Du vinder da bare “krigen” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du siger du ikke vil fjerne de indlæg på facebook, men de er sørme da væk nu !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det er svært at forklare nuanceret på en fb opdatering, så slettede det og valgte at fortælle historien her i stedet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • martin k

   Hej Sarah jeg syntes du er helt igennem sej og pænt lækker hehe jeg har gået i skole med per Ulrich karpf på bornholm han er mildt sagt en.urealistisk fantast og lystløgner syntes som sagt du er mega sej og hans kæreste kan ik være helt normal men man må jo sige at de passer super godt sammen held og lykke MEd alt fremover knus martin

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Av !
  Jeg har to spørgsmål
  – hvordan optog du lige den samtale ?
  – og hvorfor fanden popper der en skide reklame op med TV3 hver gang jeg er på din blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ved ikke med andre tlf, men på min iphone kan jeg aktivere en optager. Jeg bruger det også når jeg laver interviews eks. til blade, så jeg ved og kan bevise, hvad jeg har sagt og ikke sagt. Da de nogle gange “kommer til” at citere en forkert. Man kan også optage alm. samtale. Mange journalister bruger også den metode idag:) og pop up reklamen er jop bare en reklame….skal jo betale for mine dyre vaner lol…synes faktisk også selv den er lidt irriterende! Det er mine annonce ansvarlige, der har solgt den ind:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna: Til TV3 reklamen – brug “Ad Block” (google det). Ved ikke hvilken browser du bruger, men det virker i hvert fald til Chrome. Er ikke blevet generet af en eneste stor reklame siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Det er fandme smart ! Altså jeg har jo ikke så meget at bruge det til ! Men fedt 🙂
   Reklamen må jeg jo så bar’ leve med ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De reklamer kommer på alle blogs hos bloggers delight. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit