Exited!!!!

Åh nej-ik igen:(

Åh nej-ik igen:(

Sidst Michael kom hjem med en virus, lå jeg syg i næsten 10 dage. I weekenden begyndte han så igen at skrante og jeg har gjort mit bedste for at holde aftsand. Så i nat brød helvede løs. Jeg har ikke sovet fra 2.30 til 10.00 for der lå Albert med 38,9 i feber:( han havde det bare sååå skidt det lille pus. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at lindre hans ubehag. Jeg tog alt tøjet af ham, så han kun lå med et lagen, han lå ved siden af mig i sengen, så jeg kunne nusse ham og han følte sig tryk, jeg gav ham sukkervand og mme, hvilket han fint fik ned, men måtte til sidst give ham flydende junior panodil, da feberen ikke gik ned. Jeg fik feberen ned på 37,9 og han blev mere rolig. Det er første gang, at Albert er syg. Han fik feber ved sin 5 måneders vaccine, men ellers har aldrig haft feber før:( Han tog 1 time på øjet, hvor jeg ikke nåede at falde i søvn, men kl. 10.00 hoppede jeg i seng til kl. 12.Michael er også skide syg, så han er hjemme fra job. Han tog lige vagten et par timer, så jeg kunne få sovet.

MEN nu kan jeg mærke, at jeg har det lidt skidt….den der snigende fornemmelse….Jeg er såååå pisse træt af Michaels svæklinge immun forsvar. Jeg var aldrig syg før jeg mødte ham, så fra idag af, har jeg tænkt mig at tvinge vitamin piller i ham. Åh hvor er det altså bare belastende og vi har jo barnedåb på lørdag….forbandet pisse lorte virus!!!

Åh nej-ik igen:(

23 kommentarer

 • Louise

  Alle snakker om og anbefaler håndsprit-gel i lange baner, men faktisk er det med til at gøre barnet mere modtagelig over for vira. Børn har brug for at blive udsat for bakterier, for at kunne opbygge et godt immunforsvar. Det er lidt ligesom med muskler, hvis man skåner dem for meget, så bliver de slappe og uduelige. Hvis man skåner børn for meget for bakterier etc. risikerer man bare at de udvikler en masse allergier senere i livet.
  Ikke dermed sagt at god hygiejne ikke er vigtig, men det der med at være helt hysterisk, fører bare ikke noget fornuftigt med sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Må jeg anbefale Bio-strath? Det er et flydende kosttilskud (fås også som piller) lavet af forskellige lægeurter, der styrker immunforsvar og samtidig forebygger andre mere alvorlige sygdomme såsom knogleskørhed.

  Hele min familie tager det, og vi rammes aldrig af influenza-bølgen.

  Albert ville også have super godt af det, men jeg ved ikke om han endnu er for lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil også anbefale biostrath. Fik altid dråberne som barn, og i dag er jeg i starten af 20’erne og har et FANTASTISK immunforsvar, så det er forsøget værd, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Store doser c-vitamin, og d-vitamin til immunforsvaret hjælper! 😀 God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Sara Louise
  Har selv en søn på 14 mdr. som har haft høj feber alt alt for mange gange 🙁 Vores mission har hver gang været at få feberen ned… Lige indtil vores skønne læge fik forklaret os hvordan det hele hænger sammen… Når små børn får feber, er det tit fordi de har en virus i kroppen. Feberen er med til at bekæmpe denne virus (der findes omkring 55 virusser som alle børn skal have)… Derfor er det ikke altid hensigtsmæssigt at slå feberen ned med junior panodil eller lign. Dermed ikke være sagt at de små pus skal ligge der med høj feber… Men vi har fundet en fin balancegang herhjemme… Så selvom feber er noget skidt, er det faktisk også godt… Jo mere feberen får lov at “nedbryde” virusen, jo hurtigere går det over…Håber det giver mening.
  Og rigtig god bedring til jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, jeg føler med dig! Har selv lige været gennem turen både med mig selv og betten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Spis masser af rød peberfrugt! Fyldt med C vitamin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Kan du ikke bare købe noget desinficerende håndgel til ham? Derudover skal han jo sørge for at vaske hænder – især hvis han ofte til hånd til mange mennesker. God håndhygiejne er meget vigtigt for at undgå smitte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Dem har vi allerede stående over alt:/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Har du så også udstyret ham med en flaske på job? De små flasker er jo geniale at have med sig, nu hvor vi er midt i influenzaperioden 🙂
   Men øv øv. Ønsker jer alle god bedring, så I forhåbentlig kan nyde barnedåben feberfrie! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Bio-strath er urtegær-dråber eller piller som styrker immunforsvaret. og det hjælper rigtigt godt. kan købet i matas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Biostrath… siger jeg bare.. Flydende vitaminer man kan nyde i et glas juice 🙂 God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åhh de fyre! Min kæreste er også syg hele tiden – jeg kan ikke forstå det, jeg og hele min familie bliver aldrig syge, men hele min kærestes familie er konstant syge. Det er ret sært. Nogle gange mistænker jeg drenges mødre for at være aaaaalt for pylrede over deres små guldklumber igennem barndommen mens piger ligesom har en større resistans overfor sygdom og fx har menstruation hver måned – drenge er konstant bange for at deres kroppe overhovedet reagerer på noget – til trods for at de måske træner og er sunde generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hjælper sukkervand, og hvordan? Har aldrig hørt om det før…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie

   Jeg ved ikke om det virker nu hvor Albert er blevet ”så gammel” – men når de er mindre så virker det lidt ligesom panodil virker på os ‘gamle’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Opretholder i en god håndhygiejne? Ikke dermed sagt at i ikke gør, så misforstå mig ikke.
  Det er bare så utrolig vigtig at vaske sine hænder grundigt med sæbe flere gange om dagen udover efter toiletbesøg, da det jo oftest er den måde vi bliver syge på. Der sidder uhyggelig mange bakterier på mønter, pengesedler, på indkøbsvognen i supermarkedet, i bussen på de stænger man holder om osv. og hvis man så lige gnider sig i øjnene eller spiser et stykke rugbrød eller andet uden at have vasket hænder kan man føre sygdomsbakterier lige ind i kroppen.
  Nogle vil nok kalde mig hysterisk, men jeg vasker f.eks altid hænder når jeg kommer hjem fra arbejde, supermarkedet osv. og jeg bliver sjældent forkølet eller får influenza.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   En dunk håndsprit er også god at have i huset – det har vi, og det er lidt nemmere lige at tage sådan et sprøjt nogen gange!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er selv ret hysterisk:) vi har desinficerende middel på alle etager…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Læste et sted at a38 sku være godt mod influenza. Noget med mælkesyrebakterier. Men øv hvor er det træls for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er rigtig mange syge lige for tiden… det eneste I kan gøre er at blive hjemme og få slappet lidt af. Sørg for I ikke skal for meget (og du må nok desværre også huske din krop har brug for energi til at blive sund og rask i stedet for styrketræning 🙁 ) Men jeg håber I får den hurtige omgang. God bedring herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lund

  Øv hvor er i da uheldige, og så med så kort tid til barnedåben…
  Det er bare igang med masser af vitamin boost, så i kan komme hurtig ovenpå igen.. Herhjemme har vi gode erfaringer med smootier med masser af frugt og grøntsager.. Det samme med hjemmelavede juice…. Rigtig god bedring til jer alle sammen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Åh nej det lyder rigtig træls! 🙁

  Håber i alle 3 er friske til på lørdag 🙂 Og at i får en rigtig god fest!

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej hvor synd for Albert men den satans virus har været ovre hele landet, jeg havde den kun i 3 dage men er stadig forkølet…:-) men kender til gengæld folk der har været syge af den 3 gange indenfor et par måneder.. Den satans influenza:-) skrub af:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exited!!!!