Dronningen af baby mos!!

Sikke en dag

Sikke en dag
Sorry jeg ikke lige har fået blogget. Jeg har haft en vanvittig travl dag. Barnedåben er lige om hjørnet og jeg skulle have købt ind til de sidste ting og ikke mindst barnedåbs kjolen. Vi har ingen i vores familie vi har arvet, så vi starter bare vores egen tradition. Vores aupair Mary var færdig af grin, da hun så Albert i kjolen. Hun kunne ikke forstå, at han skulle klædes ud som en pige og ærlig talt, så er det jo også lidt fjollet, men sød ser han ud;)

I morgen kommer min bedste veninde og Alberts gudmor. Og lørdag morgen kommer hele min familie fra jylland og så går det ellers løs. Jeg glæder mig sådan til den her store dag…. Jeg har været så dødtræt på det sidste, fordi Albert og Michael har været lidt syge og så har jeg måtte tage slæbet. I foregårs var jeg oppe fra 2.30 om natten, fordi Albert bare græd og var utilpas…men det ser ud som om, at vi lige når at komme ovenpå til barnedåben:)

3 kommentarer

 • Malene

  Hvor har du købt dåbskjolen? Er nemlig selv på udkig efter en til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K

  En præst har forklaret mig hvorfor vi stopper vores børn i
  lange kjoler: Den lange kjole, som barnet endnu ikke kan passe,
  symboliserer fremtiden. Fremtiden som vores børn skal vokse ud i og
  med tiden udfylde. Hvor de møder deres udkårne, selv får børn
  osv… Smukt, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dronningen af baby mos!!