Den hårdeste dag i mit liv

Sinful//Nu eller aldrig…

Sinful//Nu eller aldrig...

eller ihvertfald ikke i meeeget lang tid. Jeg snakker om det, der forårsager, at jeg næsten er evig gravid. Ens lyst ligger altså bare et meget lille sted(det gør min) når man render rundt med en stor mave og eftersom, at jeg har fået fingrende i lidt sjov legetøj til voksne, så ved jeg jo godt, at hvis det skal prøves, så skal det jo være inden jeg bliver grande lol Disse fine smagfulde ting som blindfold og en fjer har jeg fået fra sinful.dk Jeg tænker, at jeg vil pakke det med til egypten, men på den anden side, så var der en, der fortalte mig, at de tjekker ens bagage, når man tjekker ind på vores hotel, pga. af sikkerhed og det ville altså være lidt flovt, at stå der med et helt sæt lets-have-some-fun:/

Af ren nysgerrighed, så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor mange af jer, der eks. kunne finde på at købe lidt sjov på en side som sinful – stem herunder og i kommentar feltet, må i gerne skrive, om i kunne tænke jer, at vinde et gavekort til deres side, så kan jeg nemlig vise dem, hvad i skriver og så får jeg måske lokket lidt ud af dem til jer til en konkurrence hehe;)

[poll id=”37″]

Sinful//Nu eller aldrig...

Sinful//Nu eller aldrig...

Sinful//Nu eller aldrig...

22 kommentarer

 • Elise

  Hej 🙂
  Tillykke med graviditeten. Angående det med bagagetjek og “pinligheder”, så er der vel egentlig ikke så meget at skamme sig over? Sexlegetøj er efterhånden noget alle har, og noget mange ikke skammer sig over at have. Og et blindfold og en fjer er jo ganske uskyldigt 🙂
  Men hey, tror du ikke kontrolløren har prøvet at finde lignende i folks kufferter før? Mon ikke han/hun tager det med et smil, hvis det skulle komme så langt?
  God tur!

  Og ja, jeg vil da meget gerne vinde et gavekort til Sinful. Min kæreste og jeg har brugt siden flere gange og været meget tilfredse med det vi har købt, og med servicen derfra.
  Nu kunne indholdet af skattekisten derhjemme dog godt trænge til en opdatering og pengene er små. Konkurrence go go go!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har kigget på Sinful og jeg ønsker mig den lækre deluxe blindfold plus fjerdusk… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg syntes at sinful er en super smagfuldt side. Har selv købt derfra en enkelt gang, og vil da bestemt ikke afvise at jeg kommer til det igen.
  Legetøj er fantastisk til at give en ellers lidt kedelig hverdag et sjovt pift.

  Siger bestemt ikke nej tak til et gavekort 😉

  Pssst … Jeg ville godt turde at pakke lidt lir i kufferten – så modig er jeg nemlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • peter

  jeg kunne godt finde på at købe igennem denne side får jeres nyhedsbrev på mail

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jan Lauridsen

  Nåh ja.. vi vil da gerne ha et gavekort til lidt nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jan Lauridsen

  Vi bruger lidt forskelligt. Æggene til mig og dildoen med kaninørerne til konen. Det får vi meget tid til at gå med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth Nielsen

  Gavekort til sinful ville være genialt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Hej smukke Sara.
  Tillykke med graviditeten.

  Jeg vil enlig bare fortælle dig, at jeg har været i egyten en del gange, og har aldrig oplevet på nogle hoteller at de tjekker ens bagage! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  For det første, så tak fordi du altid er så ærlig omkring alting. Hvor er det befriende at du både deler glæder, sorger, pingligheder og lykkelige øjeblikke. 🙂 Det er skønt.
  Min kæreste og jeg skal på eventyr i morgen og se om vi kan finde lidt inspiration og lidt til at hygge med, og hvis ikke er det altid godt at få åbnet en dialog 🙂 enjoy,.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annesofie

  Kunne være super med et gavekort, da man på en su ikke har mulighed for at “prøve” noget forskelligt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Kunne bestemt godt bruge et gavekort 😉 manden og jeg mangler lidt fornyelse i “hyggeskuffen” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Uuuh det ville bestemt ikke være en dårlig udé med en konkurrence om et gavekort. Har i længere tid overvejet hvordan jeg kunne overraske min kæreste og hvad ville være bedre end noget frækt legetøj fra sinful 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Gavekort ville da være dejligt… 🙂
  Jeg har selv både blindfolds, håndjern og andet spændende, men har dog aldrig haft det med på ferie, så der kan jeg ikke give tips.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg forstår ikke hvad den fjerdusk skal bruges til? 🙂

  Jeg syntes da du bare skal pakke lidt med på ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej søde Sarah jeg har selv haft såkaldt legetøj med på ferie rigtig mange gange. Du skal ikke være bange for de tjekker det, det har jeg aldrig været udsat for, så pak du bare ned min ven hahah lol:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  Min kæreste og jeg har det sidste stykke tid snakket om at det kunne være ret fedt, og frækt for sen sags skyld, med noget legetøj til at give noget ekstra.
  Men da han er på kontanthjælp, og jeg kun lever af de lommepenge jeg får, har økonomien ikke rigtig været til det.
  – og hvis Sinful skal se denne kommentar, skal de vide at hjemmesiden satte tanker i hovedet på min skønne kæreste, og gjorde ham meget begejstret.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hejsa

  Jeg arbejder selv som Butikschef i Orion og har derfor en hel del 🙂
  Til stor glæde for manden Hehe ..
  Har selv lige født for 3 uger siden og havde heller ikke megen lyst de sidste par uger 🙂

  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra R

  Det kunne være super lækkert at vinde et gavekort til Sinful.dk ! 🙂
  Eftersom at meget af deres legetøj er i den dyre ende, og at man som jeg er på SU, ville det være fedt med en konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina A

  Jeg har aldrig ejet sådan et stykke legetøj, men har flere gange været inde på deres hjemmeside og kigge, været ved at bestille og så alligevel kommet fra det igen. Så Ja tak til en konkurrence, det kan være første skridt på vejen til en helt ny og spændende “verden” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Kære Sarah ;O) Først rigtig <3lig tillykke med at I skal ha endnu en guldklump ;O)) Hvor pragtfuldt ;O))) ELSKER at læse din blog, og din måde at skrive på er fantastisk ;O)))))) ÅHHHHH YES jeg ville godt nok også gerne vinde det gavekort til frækt legetøj ;O)) Intet er da bedre og så pisse frækt og jeg selv blir jo mega tændt for ikke at nævne kæresten, som blir SSSÅÅÅÅÅÅ TTTTÆÆÆÆNNNNDDDDTTTT, så han kan se søndag på begge sider af onsdag samt stjerner sol og måne ;O))) just like heaven ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sjovt, at det er netop Sinful, du skriver om 😀 Jeg har lige placeret en ordre hos dem her den anden dag, og det er bare super god service og gode priser! Kan klart anbefale det 🙂 Og et lille gavekort ville da ikke være dårligt! Har nemlig lige et par småting til, som gerne måtte blive klikket hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Aa. Jensen

  Ja selvfølgelig kunne jeg tænke mig at vinde et gavekort. Har været inde på deres hjemmeside før og de har nogen lækre ting. Der skal noget til at spice sexlivet op engang imellem, så det ikke bare bliver det sædvanlige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hårdeste dag i mit liv