Sov godt!!

I give it a year!!

Forhold, ægteskaber og alle deres problemer. Man forelsker sig og danser rundt i en tåge af frisk intens kærlighed, endorfinerne hamrer rundt i ens hjerne og BAAAAM, så rammer virkeligheden. Hvorfor var det nu lige, man var så fanens vild med ham/hende. I danmark ender næsten halvdelen af alle ægteskaber i skilsmisse. Hvorfor er vi sååå dårlige til at holde sammen? Jeg tænker ofte over, hvor mit eget forhold ender. Bliver vi gamle sammen eller kaster vi håndklædet i ringen. Kvinder er jo ikke afhængige af deres mænd, som i gamle dage og da der heller ikke er noget syndigt eller skamfuldt i at være alene mor/far, så er det heller ikke en grund til at blive sammen. Det eneste, der holder folk sammen nu om dage, er egen fri vilje.

Netop det her emne, handler den her film om og jeg tror den er skide sjov. Jeg glæder mig som et lille barn til at se den. Jeg sad og klukkede af grin, da jeg så traileren:)

6 kommentarer

 • Det skal helt klart ses ! lige noget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  .. det er særligt hårdt, når man får børn og mister tiden til at passe på sig selv, sin krop, og sin kæreste. Da vi fik vores første barn, aftalte vi, at de næste 2 år var det bare FORBUDT at gå fra hinanden. Alle ved, hvor hårdt de 2 første år er, og har man aftalt, at man tager kampen op uanset hvor trætte og udkørte man bliver, så går det faktisk meget nemmere. Nu har vi 2 drenge og holder selvfølgelig sammen stadig .. det er ikke fordi vi har fået mere tid, og store børn giver også mange problemer, men nu er der bare ikke noget, der kan skille os ad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • minnie

  Den ser ud til at være lige noget for mig – har den været i bio her i Danmark eller kommer den snart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mascha

  Hvad hedder filmen? Linket virker ikke – tror det er lige noget for mig. Måske vi skulle se den sammen asap? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah louise,
  Jeg kan ikke rigtigt se trailern, kan du måske sige hvad filmen hedder eller sende et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov godt!!