On my wish list

Lørdags hygge

Lørdag aften sov jeg hos en veninde. Det var så hyggeligt. Der blev sludret, ordnet negle, ud og spise, alkohol fri cocktails på Congo og så et smut forbi Zen. Kl. 03 var jeg så træt, at mine øjne gjorde ondt. Jeg er jo ikke vant til at være så sent oppe hehe. Det var tiltrængt med lidt veninde hygge.

Lørdags hygge

Lørdags hygge

Lørdags hygge

Lørdags hygge

Lørdags hygge

Lørdags hygge

Lørdags hygge

18 kommentarer

 • Mille

  Hej Sarah 🙂
  Jeg er SÅ forelsket i den hvide skjorte, som din veninde har på, på dette billede. Er der nogen chance for at du ved hvor den er fra? 🙂 … For jeg tror simpelthen ikke at jeg kan leve uden den…
  God dag.

  Knus fra MIlle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Du ser super godt ud med high pony

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarahlouise

  Jeg svarer, så godt jeg kan, men med næsten 30.000 unikke læsere om dagen, så har jeg altså ikke tid til at svare alle. Og slet ikke gentage, hvad jeg skriver i indlægget. Jeg synes det er sjovt, at i forlanger jeg bruger så meget tid på bloggen, men samtidig brokker jer over sponsorerede indlæg. Dvs. jeg må ikke tjene penge på min blog, men jeg skal stadig bruge så meget tid på den, så jeg ikke har tid til andet arbejde….må jeg minde jer om, at jeg er gravid, har et spædbarn og ingen barsel, så spar mig for jeres bs om at jeg er det ene og det andet. Jeg har pisse travlt og har bare ikke altid tid til at svare alle og gider da slet ikke svare negative ligegyldige kommentarer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Sarah Louise jeg er skam ikke utilfreds. Det var ikke mig der brokkede mig over dit svar:-/ kommentaren om “Man har vel lov at spørge” var forbeholdt Stef og desuden skrev jeg også med en ide om du måske slet ikke gad at svare nemlig da jeg måske bare var lidt “slow”:-P
   Synes du gør det super godt. Også derfor jeg følger din blog:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stef

  jeg synes da det er okay at sarah louise bare svarer ‘spiste der ikke’??… for hvis man nu lige tog sig tid og rent faktisk LÆSER det hun skriver, så står der jo at hun IKKE spiste på congo, men kun fik cocktails der, så at hun overhovedet vil bruge sin tid på at svare en på en kommentar om det er da at give sig tid til sine læsere, hun kunne ligeså godt lade vær med at svare på det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Præcis, er enig med dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Du er da bare for dum at høre på. Der er da heller ingen der er interesseret i at læse en blog hvis hun eller hvem der har den ikke gider at svare. Er jo immervæk læserne der gør at vedkommende kan tjene penge på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Enig med dig Lina! Fuldstændig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Siger teksten ikke lidt selv, at hun spiste et sted og fik cocktails på CONGO? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Jo jeg regnede egentlig også først med det var sådan det skulle forståes men det stod ikke så klart skrevet og da jeg kun troede Congo var en restaurant regnede jeg med det måske bare var dårlig formuleret. Der er vel intet galt i at spørge hende?:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lina det er skam ok at man spørger. Jeg måtte bare svare kort, da jeg stod med den ene fod ude af døren. At nogen så får så få ord drejet til alt muligt negativt, kan jeg jo ikke tage mig af. Jeg svarede i det mindste og hvis man forventer jeg svare på aaalt, så bliver man slemt skuffet. Jeg svare på de ting jeg har lyst og tid til at svare på:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ih hvor jeg bare afskyr din dårlige attitude Sarah Louise. Du har en offentlig blog, så svar dog folk pænt. Du kan jo måske skrive: Vi fik kun cocktails på Congo, maden på billederne er fra …… og det var en god/dårlig oplevelse. Jøsses. Lad dog være med at have en blog, hvis du ikke har tid til dine læsere – som er grunden til at du har denne blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Tør man næsten at skrive at man er enig med Mille..? Eller skal vi så pakke vores kuffert og forsvinde fra jordens overflade? Lol 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Så enig med dig, Mille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Lyder hyggeligt:-) Var du mere imponeret over maden på Congo denne gang end sidst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ved du hvor din venindes bluse er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wish list