Lisbeth Dahl karse

Så bliver det ikke sødere:) jeg fik denne søde lille gave fra Lisbeth Dahl. Jeg plantede mine egne karse frø og fik et lille hegn og ko med. Det gror jo ufattelig stærkt, så allerede 3-4 dage senere, havde min lille plastik ko, fået græs under fødderne og står nu og hygger ved siden af min basilikum, mynthe og purløg:)

Lisbeth Dahl karse

Lisbeth Dahl karse

Lisbeth Dahl karse

Lisbeth Dahl karse

2 kommentarer

 • Kære Sarah

  Hvor er det dejligt at se du kan lide vores produkter og skønt at se dette blog indlæg 🙂

  Kærlig hilsen

  Trine fra Lisbeth Dahl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  Hihi… altså, man planter ikke karse, man sår det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My kind of car