Gaaaazz

Dyrt at gøre det rigtige….

Dyrt at gøre det rigtige....

Ups så skete det, jeg kom til at bakke lidt for tæt op af en anden bil og skrabede mandens kofanger. Jeg har aldrig skadet andres biler før og bjeg havde det rigtig dårligt med det. Jeg havde kun min tlf på mig og ikke noget at skrive med og anede ikke, hvad jeg skulle gøre. Så jeg begyndte at ringe på, på alle dørene i nærheden, for at finde ejeren…uden held. Jeg blev nød til at køre derfra. Men jeg havde bare sådan en skidt følelse i maven, at jeg kørte i netto og købte en dressing, bare for at få en kvittering, hvorpå jeg kunne skrive mit tlf nr og så kørte jeg tilbage til “gerningsstedet” og satte min kontakt info og et undskyld i hans forude. Peeeeew jeg fik det strakt bedre. Idag ringede han så og han var meget glad for min hæderlighed. Jeg talte med mit forsikrings selskab og min hæderlighed kommer til at koste mig 1800 kr…øv øv øv…

[poll id=”40″]

 

9 kommentarer

 • Lise

  Ja, det er bittert, men når man begår en fejl, må man også tage konsekvensen – dyrt og irriterende, men jo, selvfølgelig skal man være ærlig!!! – og jeg gætter på, at du rent faktisk også har det meget bedre med dig selv, end hvis du bare var kørt derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Godt du var ærlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regie

  Hvor er du god!!! 🙂 Tak fordi du er et hæderligt menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Havde naturligvis gjort det samme, det er en selvfølge i min verden.
  Når det så er sagt har jeg 0 i selvrisiko på ansvar på min bilforsikring, og derfor havde skaden på den påkørtes bil ikke kostet mig en krone.

  De fleste større forsikringsselskaber tilbyder 0 kr. i selvrisiko på ansvar som standard, og det vil jeg til enhver tid også anbefale dig at få.
  Hvis alle havde det var vi helt ude om denne ‘problematik’ i forhold til om man skal smutte fra en skade eller ej 🙂

  Når det er sagt så – godt gjort! 🙂 Fedt at du valgte at gøre det rigtige.

  Vh.
  Sophie (forsikringsuddannet og derfor nok lidt ‘arbejdsskadet’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er mega-bittert, men man håber bare at den der en gang kører ind i ens egen bil gør det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Du gjorde det eneste rigtge. Jeg ville også have lagt en seddel.
  Har selv prøvet at komme ud til en fordør som havde en kæmpe bule, og ingen seddel.
  Det var dyrt – der skulle en hel ny dør på.

  Men hvorfor bad du ikke bare om en seddel og en kuglepen ved dem du ringede på ved ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Jeg tænkte det samme, det havde da været nemmere bare at få et stykke papir ved en af dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja tænkte ik li over det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jdr

  Øv det var dyrt.. Men fedt du lagde dit nummer, havde selv gjort det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaaaazz