Gravid uge 18

Baby med stafylokokker

Albert har måske stafylokokker:( vi ved mere mandag. Han hoster lidt og har små bylder og en kæmpe byld på låret, men er ellers ok. Jeg har ikke fået blogget så meget, da jeg har hygget med ham hele dagen:) her er vi lige ude og fodre ænder:)

Har nogle erfaringer med baby og stafylokokker ???

20130503-142743.jpg

3 kommentarer

 • Inger

  Hej Sarah!

  Min søn var indlagt 5 dage efter fødslen (december 2012), da han fik stafylokokker i navlen. Huden omkring navlen bristede, så han havde et tyndt væskende sår på størrelse med en clementin, men var heldigvis ikke synderligt mærket af det.
  Vi blev indlagt ude på Hvidovre Sygehus på barselsafsnittet (da jeg også havde ammeproblemer) og blev der i 8 dage, fordi han skulle have penicillin i et lille drop i hånden 3 gange i døgnet. I princippet kunne vi også være blevet hjemme og bare taget derud når han skulle have sin medicin, men det var lidt bøvlet uden bil.
  Men, da de først havde fundet ud af, hvad det var han fejlede, så virkede penicillinen hurtigt og man kunne se fremskridt allerede efter 1 døgn. 3 dage efter var det faktisk væk og var kun lidt rødt omkring navlen og 7 dage efter var der intet at se. Vi smurte desuden med Fucidin savle 3 gange i døgnet, og det må siges at være effektivt i sådan en sammenhæng. Har du fået noget at smøre Albert med?
  Skriv endeligt hvis du er i tvivl om noget, jeg fik læst en del om stafylokokker da vi var indlagt. Det kan stamme fra mange ting, men ofte kan smitten skyldes forkølelse og det har han jo været ramt af i længere tid har jeg kunnet læse.. Er det stafylokokker skal I sørge for at vaske fingre hele tiden, da det kan smitte meget nemt indtil han kommer i behandling.

  Rigtig god bedring til ham..

  Kh. Inger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tænker også på om vaccinerne kan være årsag til at han ikke sover så godt om natten. Min datter fik kun de første to fordi hun reagerede så kraftigt på dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Næ, men har læst om en del børn der får aluminiumsallergi fra vaccinerne. Og det viser sig bl.a. ved buler på lårene. Men tror også det klør. Ved ikke om det er tilfældet med ham? Selvfølgelig er det måske klogest at vente på svaret inden du bekymrer dig om nye muligheder.
  Held og lykke med ham. Håber på det bedste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 18