Første rigtige spark

Jubiii her til aften kunne vi mærke vores lille datter både inden i og se det uden på. Jeg er idag i uge 21+4. Jeg har længtes efter at mærke hende og idag var der nogle kodyle spark. Jeg kan slet ikke forestille mig hendes udseende. Har jo kun lavet en dreng… Det bliver så skægt at se hvordan vi laver piger hehe indtil nu har graviditeten været helt normal!! Dejligt:)

Første rigtige spark

5 kommentarer

 • Julie

  Hvor fint! Jeg er helt spændt på at se, hvordan jeres nummer 2 kommer til at se ud! Albert er jo den smukkeste lille guldklump 😉
  I øvrigt skønt med en lille gravid-opdatering!
  Held og lykke med det hele 🙂 ser frem til flere fantastiske blogindlæg!
  God lørdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ihh, hvor skønt.. Selv om det kun er 3 1/2 måned siden min lille Alberte lå i min mave, savner jeg helt den fantastiske følelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MS

  Hej Sarah 🙂 først og fremmest mange gange tillykke med graviditeten! Og sikke en skøn familie du har! 🙂
  Jeg er meget nysgerrig angående denne graviditet, specielt efter det du var igennem med Albert ved fødslen! Er der nogle tegn på at du skal have kejsersnit igen, eller kan du få en normal fødsel? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lægerne foretrækker kejsersnit og det gør jeg også selv. Da arret stadig er nyt, er der en lille chance for, at det kan sprænge op under en normal fødsel nemlig:/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Selvom det er en del år siden jeg var gravid. Så husker jeg stadig den fantastiske følelse af det første spark. Glæd dig over din lille pige. Som sikkert bliver lige så smuk som sin mor. Glæder mig på dine vegne over at din graviditet går som den skal og du nyder den. Husk at blive ved med det. Uanset hverdagens krav.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit