I den store pakke!

ALBERT!!!! DET gjorde du bare ik!!

ALBERT!!!! DET gjorde du bare ik!!

Vi stod op kl. 06 i morges og jeg ligger og hygger med Albert i sengen. Det er fast morgen ritual, at vi hygger en halv times tid med tegnefilm og legetøj, inden vi står op. Han elsker bl.a. at sidde med min iphone. Han sidder med den i højre hånd, som han rækker ud over sengen…og slipper…det siger PLOP…og straks går det op for mig, at min Iphone, er endt i det glas vand jeg satte ned på gulvet i nat, for at jeg ikke skulle komme til at vælte det!!! Nej nej nej skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt det gjorde du bare ikke. Jeg får kastet mig hen over sengen og fisker tlf’en op og ryster den vildt og puster og puster og prøver at tørre den af i sengen. Resolut prøver jeg at skille den af, for det virkede engang på min gamle tlf. MEN man kan jo ikke skille en iphone af…:( jeg prøver at slukke den, men den blinker allerede og dør så…PISSE LORT.

Jeg blogger fra min tlf, havde over 2000 billeder på den, adressen til, hvor jeg skulle mødes med mødre gruppen idag og nu er den bare død…. Satans osse. Kan man få liv i den igen eller skal jeg ud og købe en ny??

46 kommentarer

 • Diana

  Nu er det måske for sent – men næste gang, så læg telefonen i en skål med ris henover natten – det lyder åndssvagt, men virker. Risene suger alt fugten til sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læg deb i en lukket pose med alm ris i 8-10 timer. Risene suger fugten. Herhjemme har vi gode erfaringer med den metode.

  Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har tabt min i toilettet..jep!!!.. og fik at vide at jeg skulle slukke den hurtigst muligt, og så STØVSUGE den!!!!! IKKE tørre med varme!! og det virkede fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Min dreng væltede også engang et glas vand ud over min iPhone. Et døgn senere virkede den igen 🙂 Din iPhone er forhåbentlig sat til ICloud, så hvis du får ny telefon, så skal du bare gendanne efter den sidste ICloud. Det spørger telefonen om, som det første. ALT kommer med undtagen dit musik. Det skal du overføre. Skide smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tabte engang min iPhone i toilettet, men efter et døgn hvor den havde ligget i en skål med ris, så virkede den fint igen, og der har ikke været problemer med den siden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radiatoren er også en ting der virker.
  Min faldt ned i toilettet da jeg skulle gøre rent (og den fik lov til at ligge et stykke tid, da jeg, til at starte med, ikke kunne få mig selv til at stikke hånden der ned).
  Efter en dag eller to virkede den igen. Højtalerne virkede dog ikke, men efter lidt over en uge virkede det hele igen som det skulle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Øv øv:) har oplevet noget lignende – min faldt bare ned i hoved-hale faddet, men overlevede efter at overnatte i en skål med ris. Held og lykke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellers så brug din hårtørrer. Jeg har gjort det samme 3 gange, og det synes jeg var det der virkede bedst. Men når en iphone først er skadet med vand, bliver den aldrig helt sig selv. Højtaleren plejer ihvertfald at dø som noget af det første

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg tabte min 1 måneds gammel telefon i toilettet, skærmen gik i sort med det samme. Jeg prøvede at putte den i ovnen, lægge håndklæder omkring, på radiatoren og med ris – INTET hjalp. Jeg havde egentlig opgivet på forhånd, for chancerne for at den skulle overleve var ikke så store, men jeg besluttede at give det et sidste forsøg, og fandt en butik, som kunne ordne mobiltelefoner. En uge efter var min telefon færdig og fikset og den har ikke fejlet noget siden.
  Så mit råd er, find et sted, der kan lave den, fordi de ved hvad de gør og chancerne for at den overlever er større. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Min datter smed forleden min iPhone i toilettet. Den overlevede ved hjælp af en nat i en skål ris. Ellers så ligger din fleste ting sikkert i din iCloud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  iRep fikser den for ca. 300 kr. 🙂
  Gjorde det samme og fik min tilbage med alle billeder på og det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Præcis! I én pose med ris – det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Som flere allerede har nævnt: ned i en pose ris med den! Det virker 🙂

  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pelin

  Altså. Jeg har tabt min i toilettet en gang og i et fyldt badekar en enkelt gang også. Den virker stadig som ny. Jeg har brugt denne fremgangsmåde hver gang:

  sluk den og lad den tørre – enten med hårtørrer, sol eller radiator.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natali

  ris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Har du fået den igang efter turen i ovnen? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Caroline

  Fortvivl ikke – det samme skete for mig!

  Træk vejret søde den kan godt overleve fordi du reagerede hurtigt lød det til.

  Du tager en pose ris og hælder over en frysepose. Så ligger du din mobil ned i og binder knude. Der lader du den ligge i nogle dage – nu lå i 7 dage.
  Men forsøg ikke at tænde den eller lign. Bare lad den sove og risene vil suge alt vandet ud af den..

  Jeg havde ikke taget en back up af min og der lå familie minder osv på som alt sammen er tilbage hos mig igen og min mobil – ja den har det egentlig ok på trods af den lå i vand i 5-10 min dengang..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  hejsa
  du skulle måske købe sådan en her http://www.toysrus.dk/brands/fisher%20price/fisher-price%20holder%20til%20iphone.aspx?id=888265&vid=412073
  det er et cover til telefon, når små børn skal lege med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,
  Det lyder måske underligt, men prøv at føntørre den lidt. Min iPhone blev engang gennemblødt af regn, så der slet ikke kom nogen lyd fra den. Men en omgang føntørre og vupti – så var der liv i den igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  Kan se det allerede er nævnt, men jeg har også hørt at det virker at putte det i en pose med ris, så den er komplet dækket, fordi de optager alt vandet 🙂

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Vester

  Jeg har en gang tabt min telefon ned i toilettet og der fik jeg afvide at jeg skulle putte den i et glas med ris, fordi de så suger noget af vandet til sig – og det virkede 🙂 Det lyder måske lidt mærkeligt, men det virkede for mig 😀 Håber du får gang i den igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

   Min veninde fik sin iPhone til at virke igen på samme måde bare med kartoffelmel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Min kæreste tabte sin iphone ned i toilettet, hvor vores søn lige havde tisset.. Han gik selvfølgelig i panik og prøvede alt.. Pakkede den ind i håndklæde og lagde den på radiatoren + bagefter røg den i en pose med ris.. Han har selvfølgelig INGEN tålmodighed, så efter et par timer satte han den i opladeren og efter et godt stykke tid sagde den pludselig noget og så var der gang i den 🙂 Du kan være heldig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merle

  Blæs den overalt med en hårtørrer 🙂 … Held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Vemmelund

  Hey Sarah Louise!
  Lige et lille tip i tilfælde af, du ikke er bekendt med det: I tilfælde af den nu ikke kommer til at virke, kan du gå ind i http://www.icloud.com – her skulle alle mails, kontakter og kalender være oplagret, hvis altså du har husket at sætte automatisk synkronisering til 🙂

  Håber den kommer til at virke 🙂 Og Albert er altså bare for lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg tabte min i toilettet – før jeg havde gjort noget:-). Fik lynhurtigt fixet det op.
  Den ville ikke meget. Hvad gør en rigtig mor så ved sin baby. Jeg var den tæt ved mit bryst i et par timer el tre. Og tror du ikke det virkede… Jo det gjorde. Og jeg har gjort det efterfølgende i et glas juice. Samme fremgangsmetode og det virkede igen:-))). Held og lykke med forsøget. Ps. Har forøvrigt også hørt rismetoden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kom den i ovnen med varmluft – ikke ret mange grader. Det virkede, da min ipod en gang druknede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min mand tabte sin helt nye iPhone 5 i en pool da han var på ferie her for 3 uger siden, da han skulle hjælpe en fuld mand op.. En måtte dykke ned og samle den op på bunden. Han skyndte sig og slukke den, og lod den ligge i solen og tørre et par timer. Derefter virkede den faktisk. Kameraet var dugget og fejl farve i det ene hjørne af skærmen. Begge dele forsvandt dog i løbet af et par dage, og nu virker den perfekt.

  Håber du får reddet din tlf, eller du i det mindste har backup af alle dine ting! Det er så bittert, at miste det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Heldigvis er Albert så charmerende, at han kan slippe godt afsted med at gøre sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hehe ja…kan ikke blive sur på ham. Nogle gange, når han gør noget han ikke må, må jeg kigge væk efter mit ellers meget bestemte “nej” for ikke at komme til at smile eller grine:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Da min iPhone blev druknet i mælk, der prøvede jeg også det meste. Ris i en pose = de små riskorn sneg sig ind alle steder i telefonen. I en forvarmet ovn = troede glasset ville springe, den var vanvittig varm og det virkede ikke.

  Så det eneste rigtige du kan gøre, er at tage den reperation 🙂 Du kan forresten også se om den er drunknet totalt, ved at kigge i hullet til høretelefoner, og se om der er en rød lampe som er tændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har gjort det samme. Læg den i en bøtte med ris og lad risene opsuge fugten. Det virker!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du kan også lægge den i en pose ris, så suger de alt fugten fra den.
  Jeg har dog kun prøvet det med en ældre telefon engang. Men der kan da ikke ske noget ved at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Her er hvad du skal gøre:
  Læg din iphone i en skål ris og lade den ligge der i 24 timer… Hvis du er heldig så har risene tiltrukket en asiater, der vil lave din iphone 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ok, det her lyder skørt, men det er afprøvet og virker!

  Sluk IPhone og tag simcard ud. Læg Tlf i en pose fyldt med ris.
  Risene skulle gerne suge væsken ud af telefonen hvis du lader den ligge et døgns tid :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min datter gjor det samme, hun lagde den bare i en kop te, den ville ikke tændes eller noget, så jeg købte en ny, og efter 2-3 dage, så prøvede jeg igen og vuptiii så virkede den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Haha 🙂 undskyld, ved godt at det er smaddertræls, men det er også lidt komisk. Jeg har ikke selv børn, men kan kun grine af det – for jeg ved at sådan nogle ting også engang kommer til at ske for mig 🙂 Håber du får liv i den igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jdr

  http://iphoneguide.dk/tips-tricks/tirsdags-tip-sadan-kan-du-redde-en-vandskadet-iphone/

  Prøv at se denne side…
  Man kan også ligge den i ovnen ved 40 grader 🙂
  Kender et par stykker der har gjort det, og det virker!!
  Håber du får den reddet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Rolig, alt hænger oppe i en sky!! Ring til IPhone ambulancen.. Og det er ikke en spøg, den findes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I den store pakke!