Bio galla// Player

New hair// Ombre

Jeg var en tur forbi frisøren igår, så jeg kunne blive klippet og få lavet denne ombre bund. Jeg havde ellers prøvet for et par måneder siden med en øko affarve, men håret blev helt gult og kunne slet ikke farve det blond, så tænker at dette er fint og så behøver jeg ikke farve bunden igen resten af graviditeten. Bare lige så nogle af jer ikke flipper ud, så er dette også en øko farve og samtidig forsøgte hun, at undgå at ramme bunden. Hvad synes i?

[poll id=”44″]

20130620-093823.jpg

20130620-093836.jpg

20130620-093918.jpg

20130620-093927.jpg

6 kommentarer

 • Anne

  Jeg syntes du ser dejlig ud med dit nye hår, og smukke mave.
  Hvem har lavet dit hår…???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak Mie 🙂 Nej den har jeg egentlig også tænkt lidt over før, det med at frisører godt må arbejde i graviditeten. Men man hører jo så meget forskelligt, men må indrømme jeg ikke er så sart denne gang som jeg var med min første, selvfølgelig alt med måde. Du skulle vel ikke være frisør i Kbh? Mangler en ny frisør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vil bare lige fortælle at der ikke rigtig findes øko farver. For at kunne kalde en farve økologisk skal der bare være 3,5% økologiske ingredienser, hvilket vil sige man kunne tilføje 3,5% øko gulerod til en alm farve og så er den økologisk.
  Jeg er selv frisør og gravid, arbejder med helt alm farver og står med det hver dag indtil 4 uger før termin, og det gør de fleste andre frisører også og de får sunde og raske børn. Der er ingen regler om at vi ikke må stå med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes, det er rigtig ærgerligt at “snittet” ikke sidder længere nede, så det kun er det allernederste hår der er lysnet. Det kommer lidt til at ligne en udgroning, synes jeg faktisk, plus det er lidt for lige et cut, jeg havde nok valgt det lidt mere tilfældigt (hvis det giver nogen mening ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej. Super fint hår, må jeg hører hvor du har fået det lavet? Er selv gravid og lys håret, og har nu en meget grim ud groning som skal væk. Men det skal selvfølgelig også være med en øko farve.

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Meeeeeeeeeeeget bedre. ser rigtig dejlig naturligt og sommerligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bio galla// Player