Lift til bilen

Jeans til gravide

Disse fede jeans og toppen er fra H&M 🙂 gravid afd.

Jeans til gravide

4 kommentarer

 • Heidi

  Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med fif til graviditetstøj, jeg er for nylig blevet gravid og syntes du har en super lækker stil, OGSÅ når du er gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  I H&M i Lyngby og i Ballerup har de ikke en SKID pænt graviditetstøj. Jeg bruger timer på at finde noget i den alm afdeling jeg kan bruge. Går ind i 30. Uge nu og jeg synes det er så irriterende at det skal være så svært at finde pænt tøj!!

  Så lige et spørgsmål, hvad for en H&M har du været i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  HM’s jeans slår alt!! De er hare de bedste:) shorts’ne di har fundet, sidder de loose eller for på lårene?

  BTW – jeg er blevet så meget fast læser. Jeg klikker ind 3-5 gange om dagen, og der er jo næsten hver gang nyt! Sååå fedt altså – du har simpelthen en kanon blog, den er lige min smag. Keep up the f***ing god work:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Kunne ikke være mere enige! Fed blog! du smuk, sød, inspirerede, cool og går ind i hjertet med træsko på!- og Albert, ja han er lige til at spise <3
   Jeg er fast læser gennem 1,5 år med en datter på Alberts alder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lift til bilen