Babysvøm & pariser toast

Alene tid

Albert sover hos farmor og farfar i nat, Michael er til fest, så jeg skal da bare hygge med mig selv, min italienske pastaret og mit nye Royal Cph. Et afsnit af Real housewifes of Beverly og så en film… Måske falder jeg i søvn på sofaen ligesom dengang, jeg var single hehe helt underligt, at være helt alene, men jeg vil nyde det, da det jo ik sker så ofte og endnu mindre ude i fremtiden:)

Alene tid

9 kommentarer

 • Malene

  Jeg følger meget med i din blog og jeg synes godt nok, at din kæreste går meget i byen. Det må være hårdt, at være højgravid, have en søn på 10 måneder og en kæreste der render i byen konstant?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   What? Det var da en mærkelig observation, du har foretaget dig. Unødvendig kommentar… Sarah går lige så meget “i byen”. Bare fordi man har fået en baby, så betyder det ikke at man ikke længere må have det sjovt.

   Sarah – you go girl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Hej Sarah!
  En opskrift på den ret ville være lækkert – fordi den ser virkelig god ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hej Sarah . Ser du Real housewifes of Beverly på nettet? Eller er det optaget? – har længe ledt efter et sted man kunne se det . ELSKER DET ❤ forsat god aften, og nyd din alene tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Sarah, hvor ser du Real housewives fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysvøm & pariser toast