Det går stærkt!!

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

The Bowie Collection

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

Jaaaaa det kan godt betale sig, at omtale div. produkter;) Jeg har nemlig fået lov, at afholde en konkurrence for jer, hvor i kan vinde 2 tallerkener og 2 kopper, fra Lisbeth Dahl “Bowie” Porcelæns kollektion!!!! Som i ved, så er jeg også selv ret vild med Lisbeth Dahl generelt. De laver smukke feminine ting både til hjemmet og krops pleje. Deres sølv hammerslået æggebægere er virkelig fine, så de er også på min ønskeliste:)

For at deltage i konkurrencen. så skal du bare i kommentar feltet herunder, linke til et produkt, du synes er lækkert på Lisbeth Dahl hjemmeside HER Jeg trækker allerede en vinder på torsdag! Husk at skrive din rigtige mail, så i kan kontaktes.

Her er mit eget stel:) jeg har mixet Dottie og stripie i tallerkener, kopper og fad og Bowie kollektionen i skåle og krus. Et rigtig sommer stel. Perfekt til romantisk morgenmad eller en hyggelig sommer frokost:) Jeg har også lidt puder og tæpper derfra, som jeg bruger udendørs:)

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

Lisbeth Dahl Porcelæn// Konkurrence

197 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går stærkt!!