Kjole drøm

RE:post//Gravid uge 28

(13-06-2012) RE:POST//

Sådan ser jeg ud inden i lige nu – se længere nede. Så er jeg endelig nået en milepæl. Man siger at når man når uge 28 (7 måned), så har barnet næsten 100 procent chance for at overleve og meget små chancer for mén.  Jeg går netop idag ind i uge 28 som så hedder uge 27+0. Jeg har endnu ingen stræk mærker, men mange andre ting har vist sit grimme ansigt. I start næste uge skal jeg til mit andet besøg hos jordmoren.

Av av

Jeg har fået alvorlige problemer med lænden. Da jeg har hybermobile led i ryggen, så kan jeg allerede nu mærke, at det kommer til at være op af bakke. Selvom jeg ligger ned, er der bare et konstant ubehag i ryggen. Derud over har jeg navlebrok, som mærkes i form af en voldsom smerte omkring navnlen. Nogle gange kan jeg skubbe det der sidder i klemme på plads, men nogle gange må jeg bare ligge i flere timer og vente på, at det går i sig selv.

Til gengæld er det mange uger siden, jeg sidst har blødt og det er virkelig betryggende, det var forhåbentlig bare en forbigående periode.

Mad & Vægt

Jeg kan så småt mærke, at der ikke rigtig er plads til mad, så jeg spiser oftere end jeg plejere, men meget små portioner. De sidste par uger, har restaurant besøgende mere eller mindre kun bestået af forretter lol. Min vægt køre meget op og ned al efter mit aktivitets niveau, ved ikke om det er normalt? Jeg vejer eks. nu 67 kg. Min mave sidder meget midt på min krop og er kugle rund. Jeg går stadig helt ind til lysken lige under maven og det skulle være fordi jeg trænede meget mave før graviditeten. Fra siden er der ingen tvivl om, at jeg er gravid, men forefra kan øjet stadig narres:)

Jeg har lige været lidt kreativ og lavet dette billede til jer…det er ca. sådan han ser ud nu inde i mig:)

RE:post//Gravid uge 28

12 kommentarer

 • Stephanie

  Han?? Skulle i ikke have en pige? Tastefejl? Ellers noget jeg helt har mosforstået:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isa

   Det er et repost fra da hun var gravid med albert 🙂 det står også under det øverste billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Hej Sarah, havde du ikke termin d. 20 sep, hvis jeg husker rigtigt! Jeg er nemlig i uge 30+3 og har termin d.21 sep.. Synes det er lidt mærkeligt. Hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er en repost…det står som det aller første i indlægget:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I

   Jamen har du ikke termin d.20 sep nu hvor du r gravid med pigen? Eller har jeg nok taget fejl :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria skov

  Hejsa
  Er helt forelsket i din sweater, Så tænkte på om du kan huske hvor den er fra?
  Hilsner fra
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  du er sgu en Kælling at have en fab mave før du blev gravid og FU***NG også som preggo!!… min grimme misundelse kunne måske godt liiiige have ønsket STORE FEDE STRÆKMÆRKER ud over det hele!!! (((-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ih hvor du smuk 😀 har du gjort noget for ikke at få strækmærker ? Smurt olie eller nogle særlige cremer på :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ej det er en myte at den slags hjælper. Du får strækmærker, hvis du er genetisk eksponeret. De kommer indenfra og ingen cremer eller olie kan forhindre det:) spørg din læge. Men der er mange creme firmaer der har tjent boksen på at sige, at de gør en forskel. Jeg smøre kun min mave, når uden er lidt tør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Som min jm sagde – smør endelig løs, om ikke andet er det dejligt for babyen at blive “nusset”- så det skader jo aldrig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Marie

  Hvor er du flot, selv gravid 🙂

  http://www.blackflavour.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin! Jeg håber du får det bedre og nyder graviditeten 🙂 Du er i hvert fald en skøn gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole drøm