Indlagt:(

Falsk alarm

Falsk alarm

Jeg er netop kommer hjem fra hospitalet. Veerne aftog efter 24 timers helt fri for at slæbe på min søn og uden at blive vækket hver anden time. Jeg skal hvile mindst 1 time om dagen og så, så meget som muligt derud over. Jeg må løfte Albert så lidt som muligt, hvilket gør mig meget trist:( De sagde, at hun helst skulle blive derinde til efter uge 34, dvs. En uge mere. Derefter vil de ikke stoppe mig, hvis jeg går i fødsel.

Jeg synes, at det er vanvittig hårdt, at det går ud over mit samvær med Albert. Der er ikke noget i hele verdenen, der gør mig lykkeligere, end når jeg holder min lille dreng helt tæt ind til mig. Hans store blå øjne, der kigger ind i mine og hans små tykke fingre, der piller ved mit hår.
Den kærlighed jeg har til ham, er den eneste kærlighed, jeg virkelig stoler på er ægte. Jeg elsker hvert lille atom i hans krop og det gør ondt i hvert lille atom i min, at jeg nok må acceptere, at jeg de næste par måneder, ikke kan svinge ham rundt eller bare lige løfte ham op eller putte ham om aftenen:( det er svært at bevare glæden over denne graviditet, når det skaber afstand til det vigtigste menneske i mit liv….

Pics fra hospitalet// pænt ensomt

Falsk alarm

Falsk alarm

Falsk alarm

29 kommentarer

 • Sisse

  Hej Sarah

  Ærgeligt at du ikke må løfte dit søn, men det er jo hvad der kan ske, når man vælger at få børn så tæt på hinanden – og så er det jo godt at du har en au pair til at gøre det for dig.

  Sisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Auch, der er vist en der har lidt ondt i den bagerste del –
   mon du skulle anskaffe dig en badering og sidde i? Har hørt det
   skulle lindre..!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Sarah, Puhha, jeg føler med dig, men kan også berolige
  dig med at når du går ind i uge 34 så er modnes lungerne, og derfor
  stoppes fødslen ikke hvis den går i gang. Jeg kom selv på sygehuset
  i uge 33 med veer og blev indlagt indtil de vidste hvilken retning
  det gik i. Jeg fik et drop som skulle stoppe veerne og samtidig fik
  jeg 2 indsprøjtninger som skulle modne vores datters lunger. Veerne
  gik i sig selv (heldigvis) men jeg måtte ikke komme hjem, og det
  kunne jeg slet ikke acceptere, set i bakspejlet var det var jo
  fordi de ikke vidste hvad der ville ske når de fjernede droppet..
  Jeg havde de samme tanker som du har nu.. Aftenen før jeg fødte var
  vi nede på neonatalafdeling, hvor man indlægges sammen med sit barn
  hvis man føder for tidligt.. Her mødte jeg en del af de
  sygeplejersker som tog imod mig og min datter dagen efter… Jeg
  forstår så meget dine tanker.. Men du har mange dygtige folk til at
  hjælpe dig, og Jeres barn hvis du føder for tidligt, tro mig- de er
  så fantastiske!!.. Idag er vores datter 3 år, og hun stor trives.
  Hun er født 6 uger for tidligt, men hun er præcis som andre børn
  der er født til tiden.. Oplevelsen vil altid være en del af mig, og
  den kan være svær i starten at acceptere- men jeg er sikker på at
  du er i de bedste hænder og hvis du føder nu så er du på den “gode
  side”.. De aller bedste tanker herfra… Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kan godt forstå at det må være en virkelig svær og hård situation på mange måder.
  Jeg har ikke børn så kan ikke give gode historier eller tips, men sender en masse god energi din vej.
  Og som sagt ved jeg ikke meget om børn/graviditet og heller ikke om dig og dit liv, men undrer mig alligevel lidt over de ting du skriver….for det kan jo også være konsekvensen af mange travle måneder/uger, modeugen sidste uge osv osv??….Men jeg håber at du finder ro til dig selv, lille baby, Albert, mand og det hele. Lykke til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Krydser fingre for i slipper med forskrækkelsen 🙁 og måske light sodavanden skal på hylden til du har født så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

   Lol hvorfor? Al det hysteri er jo derfor, at nye mødre er
   angste for ikke at gøre det godt nok. Slap af kvindemenneske
   😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Fordi kunstige sødestoffer er skidt for kroppen, også for det ufødte barn! Jeg undres over hvor ligeglade mange mennesker er, tá dog et ansvar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Store

  @lille : stop dig selv! Du er da for latterlig at hører
  på.! Der er vidst ikke andre der er end stakkel end dig. Sarah, jeg
  krydser fingere for hun bliver derinde indtil termin og ved godt
  det gør ondt i dit moderhjerte, men nu er du snart i mål og så kan
  du nyde din lille familie til fulde! Jeg ønsker jer alt held og
  lykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Læser normalt kun, kommentere aldrig, men kat &
  lille er for dumme til mig! Hvor er der skrevet Sarah ikk elsker
  sin mand el ikk tænker på sin datter??? Skyd jer selv, forsmåede
  mennesker! Ynker??? Er du dum?(kat) ja det konkludere jeg så selv
  at du er! Sarah, glem dolks ordknepperi af dit oplæg, pas på dig
  selv og positive tanker herfra om at de næste uger- bliver
  forholdsvise gode på trods af modgangen, er sikker på at alle
  atomer i Albert føler sin kærlighed også selvom de hensyn du må
  tage, netop pga af den samme kærlighed til din lille pige ;)) glem
  dumme mennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Nej, jeg er ikke dum! Men der bliver kun nævnt hvor hårdt det er for hendes søb, og at Sarah ikke tænker på sit ufødte barn, come on, det er sgu for useriøst til mig, og derfor bliver dette det sidste svar til dig, så kan du alene synke ned på dit niveau!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina E.

  Åh en god nyhed at veerne gik i sig selv. Og mht. din søn, forstår jeg fuldstændig hvordan du må have det. Har selv en søn på 9 mdr. Du kan heldigvis være der for ham på mange andre måder end at løfte rundt på ham. Inden længe har du 2 skønne unger at kaste alt din kærlighed på – glæd dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Godt det ikke endte i en fødsel. Men jeg synes du ynker en del, du tænker kun på din søn, og ikke på dit ufødte barn, der er mange muligheder for at have tæt kontakt med sin barn, selvom man er begrænset. Jeg har været ramt af bækkrnløsning og blødningen, hvilket også begrænsede mig, men jeg kunne da stadig mærke og have mit barn tæt på mig, og jeg var ramt helt fra 10 uge!
  Nogle gange forstår jeg sgu ikke alt det ynkeri, du har jo selv valgt at sætte endnu et barn i verden, og de sidste uger må du tage i stiv arm.
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Jeg blev også selv gravid tæt på hinanden som dig, ja det
  er så forbanden hårdt at man ikke kan løfte sin første fødte, jeg
  sadte mig ned på gulvet, så hun kunne kravle op på mig. Det værste
  var at nr 2 blev taget ved kejsersnit, så yderlig 6-8 uger måtte
  jeg ikke løfte 1.fødte.Så det endte med at det kun var far som
  duede om natten, lyder nok ikke tosset, men med alle de homoner som
  rasede i kroppen, følte jeg ikke som en god mor. Min mand sagde det
  nok skulle vende.. JEPS idag er det MORA MORA MORRRRAA hele tiden,
  sjælden far 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Lille: Kærlighed til børn og kærester er jo to helt forskellige former for kærlighed. Kærlighed til ens børn er jo fuldstændig ubetinget. Det er kærlighed til ens partner sjælent. Kærlighed til ens børn er uhyggelig uendelig og stor!!! Tror de fleste der har børn, forstår at ens partner elsker barnet højere end en selv. Hvis min mand sagde han elsker vores dater højere end mig, bliver jeg absolut ikke skuffet. For sådan har jeg det også selv:) Ikke at jeg ikke elsker ham utrolig højt. Det er bare noget helt, helt andet, som man nok først forstår, når man har fået børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Indret en hyggelig krog i stuen med en stor madras el lign
  – hvor du kan ligge og slappe af og jeres dreng også kan tulle
  rundt. Der kan kigges i bøger, spilles på tromme og alt muligt
  andet sjovt i liggende/afslappende position. 🙂 Vid, at denne
  periode er utrolig kort – jeres lange liv sammen fremover i
  betragtning – og er du nærværende med dit sind, så vil han nærmest
  ikke opdage at kram og løft er erstattet af andre former for
  nærvær. Du og han er godt groundet sammen – og at der kommer en
  lillesøster (som du allerede nu skal passe lidt ekstra på) er en
  kæmpe gave til jer alle sammen.. og det vil ikke trække jer fra
  hinanden.. (Jeg har selv pseudotvillinger og er du vimmer der er
  mange guldstunder når de leger og pjatter.. og da de var små..
  ja,der fandt jeg hurtigt ud af, at man sagtens kan amme og læse
  børnebøger på samme tid.. kreativiteten må udfoldes når
  udfordringer dukker op..). .. I morgen er en ny dag – tænk i
  muligheder, i nærvær og kærlighed.. stort kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anina Thorn

  Får helt klump i halsen over det du skriver, forstår dig inderligt godt og kan virkelig godt følge dig! Det er en periode der bare skal overstås samtidig med at man må prøve at nyde det så meget som muligt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hold nu op hvor er “lilles” kommentar for langt ude!!! Hvis du selv har børn, HÅBER jeg, at du kan relatere bare en smule til Sarahs indlæg – hvis du vel og mærket er i besiddelse af bare et gran empati! Det lader du dogikke til at have ifølge den über lamme kommentar, men så hold dog den slags for dig selv!!! Kan du ikke læse dig til at hun er oprevet og ked af situationen, og at hun føler at denne tilstand går ud over forholdet til hendes barn! Det sidste hun har brug for er nok at blive “sparket mens hun i forvejen ligger ned”! Men det lader tydeligvist ikke til at genere dig! Nej, hvor gør folk som dig mig mega vrissen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maud

  Lille ; ” puh du er lille ” Man kan ALDRIG stole
  fuldstændig på sin mands kærlighed, det kan ændre sig igennem
  livet.. Så igen stakkels Michael, du skal nok se Michael har det
  nok på samme måde ! Man kan elske hinanden, men aldrig stole på at
  hinandens kærlighed vare ved !!! Så er man hvert fald naiv
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Lille; er rimelig sikker på det ikke var det Sarah mente!!
  Men det da Frusterende for hende.. Held og lykke, så længe den
  lille bliver inde skal alt nok gå :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hej Sarah Louise! Jeg synes det er dejligt at høre, at det var falsk alarm. Så bliver baby-pigen hvor hun skal lidt endnu, pas på dig selv og din familie og al held og lykke.
  “Op med humøret, lille Albert skal jo vende sig til at dele mors opmærksomhed og det giver dig lidt frihed, inden du/I har 2 smålinger at tage jer af”. ;-))
  Vh. Joan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kan sagtens følge dig, jeg har 2 børn. Den ældste er født i uge 33 + 2 og vi var indlagt i 23 dage efterfølgende. Min yngste begyndte at melde sin ankomst i uge 30, og så blev jeg sygemeldt og sengeliggende, og måtte kun gå maks 500 m på en dag. Dvs jeg måtte også give afkald på meget med min ældste. Men vi hyggede i sofaen, og sad på gulvet og legede, og så tog far over, når der skulle “gang” i gaden.
  Trøst dig med lillepigen bliver inde, det er ikke sjovt at føde for tidligt.
  Held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Det er da super at veerne gik i stå. Og det med Albert kan sagtens klares. Du skal da bare have ham op i sengen, så I kan ligge helt tæt og nusse. Snart er du omringet af børn som skal kysses og krammes så du skal nok få nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Lyder også hårdt søde Sarah. Det må være svært ikke at kunne give sine nærmeste sin kærlighed som man gerne vil (jf. Tage Albert op og putte med) men så længe Alma i maven har det godt, så er det også vigtigt lige nu? Hvor ville det dog også have været hårdt, hvis hun blev født alt for tidligt? Held og lykke jeres vej – pas på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Albert og ALMA? Ha ha ha. Stakler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   lol sjovt i tror hun skal hedde Alma:) synes da ellers at det er et pænt navn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Sarah. Godt at høre det var falsk alarm :o) Jeg fødte min nr 2 16 dage før terminsdato. Det er trods alt nogle uger længere fremme end du er nu og indenfor terminen. Men efterfølgende var vi indlagt på neonatal en uge og det var nok den længste uge i mit liv. Min store pige på 2 år måtte kun komme på besøg udenfor afdelingen på aftalte tidspunkt. Følelsen utilstrækkelighed over ikke at kunne være fuldtidsmor for hende, mens jeg også skulle være der for lillebror, som ikke vil spise og havde tabt sig næsten 500g var enorm. Tænker det måske lidt er den følelse der har ramt dig nu og den gør bare så ondt. Du må tænke kreativt og få hjælp fra venner og familie, så hende lillesøster kan blive ruget færdig ;o) Sender masser af positive tanker/energi din vej..Venligst Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille

  Så du stoler ikke på, at kærligheden fra din mand er ægte? Stakkels ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   For det første – sikke en åndssvag kommentar – også oven i købet det eneste du har at sige til Sarahs situation? Ynkeligt..
   For det andet – jeg forstod det helt omvendt. Den kærlighed Sarah har til sin søn, er den eneste kærlighed hun virkelig stoler på er ægte. Selvfølgelig elsker hun også sin mand – men trods jeg ingen børn har – kan jeg sagtens følge Sarah (og alle andre) i at den kærlighed man har til sine børn er større end noget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Sjovt som folk kan tolke ting så forskelligt… Sørgeligt og uintelligent

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlagt:(