Skråstolen Nomi// Vinder fundet!!!

Flytte tanker

20130815-214352.jpg

Vi har længe talt om at flytte, da vi ikke er helt tilfredse med, hvor vi bor nu. Vi har fundet 3 boliger i 3 forskellige byer. Hvad synes i? Søborg, Kokkedal eller Hvidovre??

67 kommentarer

 • Katrine Kastberg

  Jeg har selv boet i Søborg og synes det er et rigtigt godt sted (i hvert tilfælde den ende ind mod Kbh, som var der hvor jeg boede ) 🙂

  Vi flyttede kun derfra fordi vi gerne ville have et hus og ikke havde råd til et i området ( 2 værelses lejlighed med børn er ikke det vi ville blive boende i)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Kastberg

   vi er forresten nu flyttet til Værløse, hvor jeg også er vokset op – dejlig by, men en anelse længere væk fra Kbh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Så meget Hvidovre 🙂 er opvokset der, og så skal Albert nok ende med at blive en stor fodboldstjerne, det er jo os med alle stjernerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så ville jeg sige Søborg, der er dejlige grønne områder. Ellers kan jeg varmt anbefale Vanløse, vi bor i hus her og det er bare så skønt med Damhusengen, damhussøen og en masse børn:)
  Jeg kender ike så meget til Hvidovre og slet ikke Kokkedaly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kig på “digterparken” i Ballerup . Det er mega børnevenligt. Det er et parcelhus kvarter med store parker med søer. Der er tæt på instutioner mv. Der er et kæmpe fællesskab i grundejerforeningen. Men også imellem naboer. Jeg er glad for at ha hus her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvidovre eller Søborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie T

  Helt klart Søborg! Jeg har boet her hele min barndom og har elsket det! det er et fantastisk område med gode legepladser, indkøbs muligheder og offentlig transport. Jeg kan ikke andet end at anbefale Søborg! 🙂 Og under 20 min med toget til nørreport er da helt klart også et plus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Født i Hvidovre og bor i Hvidovre. Er flyttet væk herfra 2 gange men ender altid med at komme tilbage. Det er dejlig tæt på KBH, og det er et super dejligt sted at vokse op. Det vil i ikke fortryde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold da op .. Det handler simpelthen om at komme til at bo hvor man ligger bedst på ranglisten?
  Så må jeg da håbe at jeg ikke bor i den “forkerte” by, man skulle jo nødig bo for langt nede af den rangliste..

  Hvor herre bevares noget snobberi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shiiivs

   Haha!! Tag dig sammen.
   Hvidovre og kokkedal er ikke ligefrem luksusbyer. Du må have slået hovedet. Eller have fordomme om folk der bare kan 😉
   Jeg er faktisk overrasket over at hun gider bo i de byer, men jeg dømmer så ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvidovre.. Så kan det være man tilfældigvis støder ind i dig i Rødovre Centrum, da jeg selv bord i Rødovre. Det er et fantastisk center og tror også at Hvidovre er en god by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Larsen

  Helt sikkert Hvidovre!! 🙂 bor her selv, og har gjort siden jeg var helt lille. Det er helt sikkert den bedste by da det ligger lidt ude fra byen, men hvis man vil til byen tager det 10 minutter. Kan helt sikkert anbefale Hvidovre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Solrød Strand… Skøn natur, Strand, Skov og S-tog til Kbh på 20 min 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søborg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Hvidovre er en fantastisk by for børn – rigtig mange grønne områder, gode ins og skoler så det ville jeg vælge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Nu betyder det jo også noget hvilket hus I ser på… Ellers måske istedet Kgs Lyngby… Hellerup..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvis det skal være en af de 3 byer ville jeg sige Søborg. Men ellers synes jeg at I skulle prøve at kigge omkring Gentofte, Ordrup, Charlottenlund og Hellerup. Jeg bor selv i Charlottenlund og det er så dejligt. Tæt på naturen og stranden og samtidig tager det ingen tid at komme ind midt i byen.
  Håber I finder jer et godt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Rungsted eller Hørsholm helt klart !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Sarah.

  Vil helt klar anbefale Rødovre det er fantastisk at bo der, vi flyttede selv i hus i Rødovre for snart 3 år siden, kommer oprindelig fra Jylland og vi er blevet så forelsket i Rødovre da det område vi bor minder meget om Jylland. Kan virkelig anbefale det:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sarah Louise!

  Jeg kan se at i gerne vil flytte lidt mere “nord på”, jeg bor selv i Birkerød som er en rigtig dejlig by! Jeg har boet her hele mit liv og kan helt klart anbefale det. Her er stille samtidig med, at det er en by med liv og den ligger forholdsvis tæt på shoppingmuligheder bl.a. Hillerød og Lyngby (begge ca. 15-20 min. i bil) og så er den offentlige transport også god. Det tager ca. 25 min. at komme ind til Kbh både i bil og ca. det samme med s-toget. Der er også rigtig mange gode skoler, mener vi ca. har 4 skoler (kan stærkt anbefale Birkerød Privatskole). I selve Birkerød er der også rigtig mange gode steder at handle ind, både Føtex, Netto, Døgn Netto, Irma, Brugsen osv. der er stort set alt.
  I Birkerød er der også rigtig mange virkelig hyggelige villakvartere og super skønne huse. Kunne godt selv finde på, at flytte til en by ligende Birkerød når jeg skal have børn osv.
  Kan virkelig stærtk anbefale det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Te

   Jeg vil også sige Birkerød. Super sted med børn. Vi er lige flyttet hertil fra Kbh. Og her er skønt og dejligt med lidt natur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Ville måske også se mig om efter nogle andre byer, som f.eks. Virum, Holte, Lyngby, Gentofte eller Valby måske.
  Virum ligger i det mest naturskønne område lige ved Furesøen og er et meget stille og roligt kvarter. Ligelides har Virum en af landets bedste folkeskoler, Virum Skole og det tager ca 20 min med s-tog fra Virum St og ind til Nørreport. Er selv opvokset i Virum og har været rigtig glad for det, det har været et meget trygt sted at vokse op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sarah,

  Normalt kommenterer jeg ikke, men måtte lige kommentere dette indlæg. Er selv født og opvokset i Kokkedal og kan ikke anbefale at bo der eller lade jeres børn opvokse der. Der har ALTID været meget ballade og det er der fortsat. Jeg har set rigtig mange børn og teenagere ende i det “forkerte selskab”. Jeg vil hellere anbefale Humlebæk, hvis det skal være nordpå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søborg

  Klart Søborg!
  Jeg bor der og Gladsaxe kommune er bare mere fremme i sandalen mht cirka alt. Bedre dagtilbud med pædagogiske læreplaner, bedre og moderne skoler og hvis man ikke vælger et hus der hører til skolen der ligger ved høje Gladsaxe, så er det prima (selvom den sikkert også er fin). Gladsaxe har detaljer som sommeraktiviteter til skolebørn. Så ungerne for 105 kr for en uge kan komme fx til fodbold, tennis, svømning mv. dagligt fra 9-15 i en hel uge af sommerferien. Det er ganske forrygende! Mine venner ville gerne flytte hertil men havde ikke råd og endte i Hvidovre (i et dejligt hus med søde naboer) Men særligt posh kan ingen sgu påstå det er at stæse rundt i frihedens stationscenter. Det er også besværligt trafikalt. Ligger underligt for Nordsjælland, ja også Herlev og Brønshøj. Gladsaxe er super centralt med motorveje i alle retninger. Jeg bor præcis 10 km fra Rådhuspladsen og mine børn kan vokse op a la provinsen. Win win. Området omkring Frederiksdal/bagsværd er nok det fineste og dermed dyreste. Men Søborg har fedt kulturliv, biograf, biblioteker og ikke mindst idrætsfaciliteter inkl. to svømmehaller (Bagsværd er den mest børnevenlige), hvoraf den ene har udendørspool ovenikøbet.

  Jeg kunne virkelig ikke drømme om at bo i Kokkedal (virkelig ghetto, sorry) eller Hvidovre (pæne kvarterer lige op ad max ghetto. Min veninde vil ikke lade hendes børn lege hjemme hos flere af kammeraterne, da forældrene er …tja. Ikke Guds bedste børn. Så hun vil have de leger hos dem selv. Lidt besværligt og svært at forklare hvor barnet ikke må komme på besøg, men de er typen der lige går i kiosken en times tid, trods de passer andres børn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg vokset op i Hvidovre, og i villa kvartererne er det rigtig hyggeligt 🙂 jeg har altid været glad for at bo her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nu bor jeg ikke i nogle af byerne, men bor i Rødovre ved siden af Hvidovre. Og hvis man bare bor “de” rigtige steder (sådan er det vel altid), så er det super hyggeligt. Små villaveje, grønt, vand, gode skoler osv.
  Tæt på byen, men ikke for tæt på.
  Jeg håber I finder noget, der passer til jeres behov! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merle

  Der findes gode og mindre gode områder i enhver by, så det ville jeg ikke bekymre mig om. Mit råd er, at I skal tage til hver by, køre lidt rundt, spise på en café, handle i deres Brugs, Føtex, Netto – hvad de nu har, og så mærke stemningen. Mange nævner noget med skoler og der tænker jeg, at privatskole er en god mulighed, hvis man ikke synes der er nogen tilfredsstillende kommunale skole i området. Held og lykke og ps. Vi kigger også efter et nyt hus og mit store fokus ligger på, at der ikke må være for meget forurening. Prøver at tænke frem på mine børns vegne og passe på deres lunger osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har biet i Søborg det meste af mit liv. Der er en masse dejlige villaer og nogle ok skoler. Bl.a. Vadgaard skole og bagsværd kostskole. Hvidovre havde jeg nok ikke gjort. Men hvis manovervejer Søborg, hvorfor så Ikke bagsværd der ligger tæt ved og er et lille skridt op af ranGlisten? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Personligt synes jeg at alle tre byer er rigtig ‘ulækre’ og ikke godt sted for børn at vokse op 🙁

  Men hvis det endelig skulle være så synes jeg Søborg – der tror jeg at der er mindst ballade osv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • michelle

   Der findes mange dejlige områder i Hvidovre der ikke er belastet, mange dejlige parcelhusområder, plus det ligger super tæt på centrum

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Lol hvad snakker du om? Jeg er født og opvokset på Østerbro og jeg synes da ikke, at Søborg er mere “ulækker” end andre steder! Hvor bor du, i Jylland?! Børn bliver ikke dårlige af at vokse op i storbyen eller tæt på – tværtimod bliver de bange og svage væsener af at vokse op i provinsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ulækre simpelthen? Bevares, du bor vel på Strandvejen?
   Pas på du ikke render ind i en af os der bor i de ulækre byer.. Vi lugter!

   I guder altså…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Amalie:
   værtimod bliver de bange og svage væsener af at vokse op i provinsen!

   aaaaah, nu må du styrer dig. den kommentar var virkelig underlig og har intet med virkeligheden at gøre. er det min tur til at sige typisk at sætte alle jyder over en snor? nej vel? godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Helt klart Søborg. Det ligger mest centralt. Jeg bor selv i Gentofte, der ligger meget tæt på Søborg. Søborg ligger tæt på Gentofte kommune, hvor der er smukke naturområder, strand og skov, men også tæt på Lyngby, der er en rigtig fed by med gode indkøbsmuligheder. Søborg er i sig selv også rigtig hyggelig. Her kan jeg blandt andet nævne Søborg Hovedgade som skøn og det ligger tæt på Utterslev Mose, hvilket også er et skønt sted. Mine forældre arbejder begge i Hvidovre, så har været der en del gange, og jeg synes, at det virker kedeligt derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Min kæreste er opvokset i Hvidovre, hvor hans forældre stadig bor. Området omkring Hvidovre Strandvej (hvor de bor) er et virkelig hyggeligt kvarter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  SØBORG…kan i hvert fald sige at institutionerne er godt normeret 🙂 som mange af de andre skriver er det tæt på byen men helt roligt…der er gode handle muligheder, det er nemt at komme ind til byen både i bil, på cykel og med det offentlige…det er også tæt på Lyngby, hvor der også er super hyggeligt…og mest vigtigt er det overdrevet tæt på IKEA…
  Søborg er stedet 🙂 der er også ret mange kultur arrangementer…hvis du vil mærke Søborg, så er der Gladsaxedagen, den er der nu her d. 24/8…og så hele sommer halvåret, er der loppemarked over ved rådhuset….så er der svømmehal og skøjtebane…ja Søborg er bare dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvidovre 🙂 Her er fantastisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Halkjær

  Kokkedal ,helt klart! Det er tæt på skov og natur og du har alle muligheder for de skønneste strande hele vejen op langs kysten. Du er stadig tæt på kbh, men uden at det føles “forstadsagtigt”.. 🙂
  Er selv fra Vestegnen og nu flyttet til Nordsjælland, og jeg er heeeelt vild med det 🙂 bygningerne er ældre, der er flere seværdigheder og du behøver ikke tage til kbh for at finde gode steder at shoppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Søborg 🙂 tæt på alt ting! 30min til Kbh, 15min til Lyngby. Og tæt på vand og skov. Perfekt! Og Intet nær så meget ballade, som man hører om der er de andre steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne@live.dk

  Hej Sarah. Jeg synes virkelig du skal overveje nogle andre byer. En læser som jeg, der har fulgt dig i mange år nu, kan ikke se dig bo i nogle af de byer – jo Søborg. Søborg er fint. Men hvad med at overvej byer som Valby? Rødovre? Tæt ved Damhus Søen? Hørsholm, hvis du gerne vil op mod Kokkedal (Som du næsten må love mig ikke at flytte til). Eller hvad med Kongens Lyngby? Hillerød er langt væk, men kan også anbefales 🙂 (De bedste steder er nu steder som Gentofte, Klampenborg og Hellerup, men ved ikke om det er for dyrt for jer?) Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Ville også sige Rødovre.. Det er smukt ved grænsen til Vanløse!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes helt sikkert i skal tage ud og kigge på de forskellige byer, hvad i mest føler for. Er selv fra Hvidovre og det er en rigtig god by, hvor der er meget fokus på børn og ældre. Så hvis det er familie livet i vil satse på vil jeg sige Hvidovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sarah. Jeg vil foreslå Rødovre? Der kan du altså virkelig finde nogle store dejlige huse, der ikke er “dyre.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  SØBORG..!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er opvokset i Hvidovre og mine forældre og det meste af min familie bor der stadig.
  Hvidovre er virkelig en fantastisk lille by, og især området nede omkring “stranden” og skolerne dernede er virkelig gode. Der er kun en meget kort tog/bil -tur ind til byen og er man frisk kan man cykle. Der er hyggelige caféer og det er generelt en hyggelig og tryg by. Kan KUN anbefale Hvidovre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy Thygesen

  Hvis I overvejer Kokkedal hvad så med Hørsholm som ligger tæt på men er roligt sammenlignet med nogle steder i Kokkedal.(den kriminalitet Kokkedal engang var kendt for er rykket til Nivå). Vi bor selv i Hørsholm i SLOTSHUSENE(her er både købe og leje) 1 min fra golfbane og blot et par min fra Strandvejen og tæt på andet skønt grønt. Det skønneste sted! Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Søborg eller Hvidovre. Som de andre skriver så er der slemt i Kokkedal… Desværre.
  Tror dog Søborg er bedst at have børn i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hornbæk..Her er der skønt..men nok for stille i vinter månederne..:)
  Ellers Søborg..Flyt ikke til Kokkedal..der er for meget kriminalitet og skidt…meget dårligt sted for børn at vokse op..:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Søborg, det er tættest på byen. Hvis jeg skulle flytte i hus, ville jeg personligt helst bo i “indre” Valby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kokkedal! Det er et superskønt sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klart Søborg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvidovre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  SØBORG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gia

  Helt klart Søborg 😉 en af de bedste skoler i Kbh ligger i Søborg (Enghavegaard skole) og vi er meget tilfreds med både skole og vuggestue og så er man ikke langt væk fra indre by, kort til Lyngby storcenter og stranden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Søborg!!!! Eller Hellerup selvom her er dyrt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så absolut Søborg!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Helt sikkert Hvidovre. Bor der selv, er født og opvokset der og kan ikke være mere tilfreds.
  Der er ingen kriminalitet, godt sted for børn, masser af aktiviteter for børn. Kan klart anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Joensen

   Kære Simone,

   Vi er lige ved at købe hus i Hvidovre og jeg ville lige spørge om du ved at nogle omrader i Hvidovre er bedre end andre? Jeg ved ikke ellers hved skal jeg spørge om det. Ejendomsmælgere er kun interesserede i at sælge.
   MVH Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatime Dauti

  Helt sikkert SØBORG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kokkedal er fantastisk! Her er absolut ingen kriminalitet og det er det skønneste sted for børn. Har selv en lille datter og har boet her i 4 år. Her er så grønt, det er tæt på motorvej og derved Kbh, her er skønne dagplejere, den bedste privatskole og masser af indkøbsmuligheder. Held og lykke med at finde det perfekte sted for Jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  IKKE Kokkedal!!!!
  Har selv boet der med min far og lillebror og vi var nød til at flytte efter et år pga. Invandrere! De chikanererede os fordi vi var danskere! Jeg blev sparket ned, spyttet på, kastet sten på vores vinduer og de ødelagde vores cykler! Ville aldrig vælge at mine børn skulle vokse op der! Det skal lige siges at jeg ikke har noget imod invandrere, men det det car for meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg vil helt klart sige Søborg. Det er tæt på Lyngby, stranden og Dyrehaven osv….dejlige områder herude af 🙂
  Hvorfor ikke Lyngby 🙂 her er stille og roligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Helt klart Søborg :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Tag IKKE Kokkedal jeg kommer fra Hørsholm lige ved siden af og kan fortælle dig at lige meget hvor “pænt” et sted i Kokkedal i finder kan i ikke komme uden om invandre og bande kriminalitet. For jeres familie er Kokkedal ikke et sted for jer. Så skal i mere kigge Hørsholm rungsted Vedbæk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Eller Dragør…..

  Her er skønt :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg synes Hvidovre, har selv boet der, men er nu flytter tilbage til silkeborg.
  Hvidovre er en dejlig by, tæt på Rødovre centrum, damhus søen, ca. 15 min tog kørsel til Nørreport. En by jeg villevvære helt tryg ved at bo og lade mine børn vokse op:)
  Held og lykke med flytningen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville sige Søborg 🙂 Det er en dejlig by ..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skråstolen Nomi// Vinder fundet!!!