Nyt til hjemmet

Stor gravid mave

Lige mig i et fjollet øjeblik, fra da vi var ude og købe hylder til vores datters værelse og lysekrone til vores soveværelse. Min mave er såååå stor…jeg lå seriøst igår aftes og overvejede, om jeg måske ventede tvillinger og lægerne bare ikke havde opdaget det. Når jeg spiser, så hopper hun rundt og jeg får kvalme. Hun er utrolig stærk og det føles som om, hun er liiige ved at stikke en arm ud igennem navlen.

Nu er der 13 dage til hun kommer ud. …..uha…jeg fik lige helt sommerfugle i maven, da jeg skrev det….13 dage…det er jo fucking lige om lidt. Jeg skal sgi da lige ud og købe lidt tøset sengetøj osv. Jeg har slet ikke haft så meget fokus på at få købt de sidste baby ting, fordi vi her i flytningen, har haft så travlt. Jeg vil om noget, gerne have vi bliver klar med alt inden hun kommer!!!

Stor gravid mave

Stor gravid mave

5 kommentarer

 • Hihi har også tænkt tanken flere gange mht tvillinger. Du er så smuk gravid. Al held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Synes altså også mavsen ser noget større ud end da du ventede Albert – men for den da hvor du bær’ den godt ;);)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er noget nært, den smukkeste gravide kvinde, jeg har set!! Jeg håber, jeg kan gøre dig kunsten efter 😉 Men egentlig ville jeg bare sige, at jeg håber, vi får lov til at se jeres lysekrone. Jeg har længe selv ville have en lysekrone til vores soveværelse, og går og leder efter dem helt rigtige til vore lille værelse 🙂 Jeg er nysgerrig efter hvilken en, du har valgt .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den er fra Daells bolighus og de havde mange fine. Der må du bestemt ta ind og kigge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ester

  Det kan godt være at du føler dig stor og klodset med den mave, men hold kæft hvor ser du godt ud med din lille datter i maven 🙂 Du stråler jo! Hun får en fantastisk mor og den lækreste storebror. Jeg glæder mig til at det engang bliver min tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til hjemmet