7 dage tilbage//vuggen

MÆND!!!!!!

mor

Det går lige pludselig op for mig, at aaaalt hvad der er blevet købt til vores kommende datter, det har jeg købt og alt hvad Albert har fået af nyt tøj de sidste halve år….det har jeg sørme også købt. Alt lige fra vugge, autostole, højstole, tøj osv…..hvad sker der lige for det!! Er der bare mig eller er det som om, at mændenes interesse for første barns behov falder efter noget tid og nærmest er ikke eksisterende ved nr. 2??? og nej jeg har ikke barsel eller en magisk brønd, hvor jeg kan hive uanede ressourcer op, for at klare alting selv. Jeg arbejder hver dag inkl. søndage helt op til dagen, hvor jeg skal føde. Jeg har også veninder, hvor fædrene bare ikke fatter, at den slags ikke bare kommer af sig selv og at man altså deler lige over 50/50

Eks. på en samtale vi havde for et par uger siden.

Mor til faren “skat vil du lige sørge for at få købt sutter til Albert, vi har kun 4 stk. igen”

Far klør sig i håret ” ømn ja, men hvor kan man købe dem og hvad hedder de?”

Mor ” det ved du vel, vores søn er 1 år gammel….dvs du har aldrig i det år købt sutter til ham”

Far “nej…det har jeg ikke”

Mor “ok, jamen så er det da vist på tide”

3 uger senere og kun 2 sutter tilbage, er der stadig ikke købt sutter!!!!! Slå mig i hovedet med at bat tak!!!!! En lille ting, I know…men ufattelig irriterende, når jeg også skal sørge for ALT andet!!!

Så render jeg rundt her høj gravid med lister over sengetøj, tøj vi mangler til hende, størrelses lister, tjek liste til de første dage, køb af vugge, senge rande, kommoder, hylder til børneværelset, amme bh’er,  nyt tøj til Albert, der hurtigt vokser fra de små størrelser m.m. og så kommer Michael stor smilende hjem og fortæller om denne her nye fantastiske meget dyre kaffe maskine, han har købt….og vi drikker ikke kaffe. Føler nogle gange at mit liv er som et afsnit af Klovn. Argh!!!! er det ikke ok, at få bare et lille bitte hysterisk anfald????

75 kommentarer

 • Sådan er det også her.

  Kan ikke lade være med at tænke på Bilka d. 23.12. og formiddagen 24.12. hvert år her i Næstved. Der er nærmest kun mænd og hele arealet er propfyldt med dem og alle nærmest i panik. Først der købes der julegaver. Moren har købt dem hun skal købe lææænge inden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tror vi bliver nød til at give de kære mænd en break.. Jeg tror det bunder ud i, at de ikke skænker det en tanke, da de har fuldt tillid til, at det har kvinden fuldstændig styr på… Men det er ikke go stil, at i ikke deler 50/50 uanset hvem der skriver listerne og har det overordnet overblik til, hvad i mangler og hvad der skal købes så skal regningen sgu splittes… Måske i bare skulle blive gift, få fælles økonomi og så er den skid da slået ik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  SO TRUE!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min mand hedder også Michael. Har intet købt til vores andet barn, en datter på 4 mdr. Og forleden kom han hjem med en ny dyr kaffemaskine. Pudsigt ik’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror der er mange, der kan nikke genkendende til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ååååååh hvor jeg elsker det her indlæg og alle de her kommentare.. Fik en god griner 🙂 Vær glad for din mand ikke var dig utro MENS du var gravid!! Er lykkelig over jeg ikke tabte min lille Saline grundet et chok anfald. A woman doesn’t need a man who doesn’t need her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kære Sarah

  Må jeg komme med et råd som jeg via mine studier har tillært mig..

  Forventningsafstemning!

  Du og din forlovede skal ganske enkelt sætte jer ned og lave to lister hver. 1 liste der omhandler forventninger til jer selv og 1 liste som omhandler forventninger til den anden. Husk at disse punkter på disse lister gerne skulle gå “nogenlunde lige op” altså at man forventer mindst ligeså meget af sig selv som af den anden. Herefter viser i hinanden listerne og taler om hvorvidt disse forventninger kan leves op til. Så hænger i lister op på eksempelvis køleskabet og når så en forventning “ikke stemmer” kan man henvise til den aftale man faktisk lavede – og som den anden faktisk accepterede som en forventning der kunne efterleves.

  Det lyder måske fjollet – og en smule banalt, men mine erfaringer med det er rigtig gode!

  Giv det en chance – jeg tror du bliver overrasket over hvad det at bevidstliggøre sine forventninger kan betyde for opnåelsen af dem!

  Pøj pøj med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hahaha… Hvor er det godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvorfor har I ikke en fælleskonto, hvor I hver især indbetaler x-antal kr. hver måned til børnene? Det løser da ihvertfald problemet med, at den ene betaler mere end den anden, hvis man føler, at det er uretfærdigt.

  Vi har en lille pige – jeg arbejder fuldtid og min kæreste er på SU – men vi har 100% fælles økonomi, selvom jeg tjener mange gange hans SU. Vi har taget den beslutning ud fra, at vi er en familie og jeg skænker det vitterligt aldrig en tanke, at min løn betaler stort set alt. Jeg synes, at det løser det dér “mit og dit” problem, som det lader til, at I lidt har.

  Kan desværre ikke kommentere på det praktiske med vugge, indkøb mm., da vi – heldigvis – ikke har og aldrig har haft de problemer 🙂 Men min kæreste er også en MEGET atypisk mand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tes

  Åhh Sarah, har fulgt dig i over et år (fødte november sidste år) og nød virkelig din blog da jeg var gravid – og det gør jeg stadig! Du er mega sej og ønsker dig al held og lykke med jeres datter!
  Kan ikke lade være med at grine af dit indlæg (ved jo godt det ik er sjovt for dig) men hold nu kæft du er så sjov 😉 Håber virkelig ikke det er så slemt som det lyder, du har brug for ro, I har brug for tiden sammen nu til at tage jer af jeres søn og datter og derfor er det jo mega vigtigt at du ikke står alene om alt!
  Kom ind i kampen Michael og få købt de skide sutter 😉
  Min mand er meget på, han er guld værd men jeg har købt det meste tøj og sådan til vores prinsesse, han ved dog altid, hvad der bliver købt og går meeeeeget op i at hun f.eks.får den bedste flyverdragt på markedet, han har brugt en hel aften på at undersøge de forskellige mærker LOL
  – så længe din mand er der for dig personligt, ved hvad du har brug for og elsker dig no matter what; så skid være med om du skal købe det meste, det er dog SLET ikke i orden, hvis du står med alt så tæt på en fødsel, midt i en flytning og efter alt det med Albert. Og I har endda aupair pige 😉
  Sæt ham foran skærmen og få ham til at læse kommentarerne 😉 held og lykke med alt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nille

  Hørt sådan er det også her. Har lige købt nyt tøj til 2 børn og manden planlage tur til sverige med drengene.

  Skulle nok have taget på den uge spa på mallorca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg fatter simpelthen ikke at, I finder jer i det med økonomien!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tea

   Fatter jeg sgu heller ikke!
   Og synes virkelig det er trist at læse at flere af jeres mænd ikke har den store interesse i barn nr.2, det er jo grotesk.
   To om at lave baby- to om at dele ALLE opgaver omkring baby!!
   Shit jeg er taknemlig for min dejlige mand (selvom han snorker)
   Sarah, du fortjener det bedste, få fat i det bat og slå Michael i hovedet med og sig han kan stikke den kaffemaskine op where the sun don’t shine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvis det er sandt, at din forlovede ikke betaler, når I er ude og sådan… Ja så ved jeg sgu ikke!

  Det er gået hurtig med jer…

  Jeg ved dog, at en aktie dealer tjener mere end en blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol jeg siger ikke, at han ikke betaler når vi er ude. Jeg siger den slags forkælelse er vi lige gode om. Og mht. hvad bloggere tjener, så ved du nok ik nær som meget, som du selv tror;) prof. bloggere kan tjene ganske godt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nu kender jeg ret meget til, en aktie dealer … Dealer med ham ofte;) og tror sgu ik en prof blogger tjener 2 +

   Lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Who knows:) man skal vel have indsigt i begge verdener, før man kan vurderer den slags:) men det er kun få bloggere der tjener rigtig godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Du er høj gravid, skal passe Albert, dit job, og samtidig døje med en graviditet og skal vænne dig til de ekstra kilo der følger med når man har et barn i maven, du ordner vuggen til lille pigen, du shopper tøj, allerede der syntes jeg du gør RIGELIGT, men da jeg så læser længere nede at du ordner græsset, gardiner og selv køber alt tøjet til børnene, så bliver jeg lidt forarget, fordi det kan godt være du er en meget stærk kvinde, men du har sgu også brug for at en lige tager over engang imellem, tager ansvaret, hvor du ogaå har tid for dig selv, mere end en time af gangen. Det er jo trods alt dig der bære rundt på jeres barn i 9 måneder, så burde det også være dig der skulle have lidt mere alene tid, forkælelse og ligge ansvaret over på Michael. Dette er kun ment som en god kommentar, og håber ikke den misforståes!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Ej hvor må det være frustrerende at føle at man er alene om det, men ikke alle mænd er sådan. Kvinder og mænd er bare forskellige og vores hjerner fungere også forskelligt. Tror ikke at nogle mænd gør det fordi at de er ligeglade med tøj til deres børn osv, men deres fokus er måske bare et andet sted ( ikke for at retfærdiggøre det) Til gengæld er der mange andre områder som de primært har mere styr på end os. Jeg har heldigvis en mand der udviser stor interesse mht vores datters ting som tøj m.m. og som gør det af sig selv. Men kan godt forstå at man bliver frustreret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 2

  Herhjemme er der total fælles økonomi, så her bliver det aldrig et problem hvem der betaler hvad…

  Hvorfor ikke bare oprette en konto, hvor I fx hver måned overføre et lige stort beløb til børnene – så kan pengene tages herfra, når der skal købes nyt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har ikke mødt en eneste far, som interesserede sig for det praktiske til deres børn. Jo måske autostol 🙂 Men de kan godt! Efter at min eks og jeg flyttede fra hinanden, så har han været tvunget til at købe nogle ting. Og det gør han nu 😉 Og er sød til at give penge til vinterstøvler eller flyverdragt, som vi begge bruger.
  Jeg er blevet meget klogere efter vi gik fra hinanden. Jeg havde før nogle kæmpe forventninger, og det har mange mødre, tror jeg. Forventninger til hvordan han ville hjælpe under graviditet, under fødslen, efter fødslen, livet i børnehøjde. Det er blevet meget lettere efter at jeg har sagt farvel til forventninger, og accepteret at mænd og kvinder (mødre og fædre) er forskellige!!!! Måske skal du lade ham hjælpe dig med de ting der interesserer ham mere, og så ordner du det praktiske med børnene 🙂 Så du ikke bliver for stresset. Jeg kan dog godt forstå at du kan blive træt af det. Men tænk hellere at du skal købe alt, og hvis han en dag køber sutter med hjem, så er det jo kun en bonus 😉 Ned med forventningerne, så bliver det til at holde ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kan bare ikke passe at det skal være sådan 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er fordi høner bygger reder til deres æg. Det gør hanen ikke, den galer og går lidt forvirret rundt og hakker i jorden.Get The picture 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Haha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hahaha…fik lige det største grineflip over det billede, du skabte i hovedet på mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte

  Sig mig lige en gang-er vi to gift med samme mand??!!!??!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  ha ha – kan godt genkende noget af det 🙂 Herhjemme har vi valgt at dele det op, så vi hver især laver det vi gerne vil og det er pudsigt nok også det vi er bedst til. Jeg køber alt tøj og div. til vores børn, men det vil jeg gerne og hygger mig med det. Min mand køber ind og laver mad de fleste dage. Hmm tror det jeg vil sige, er at der ikke er nogen facit liste til den der 50/50 deling. Men vigtigt er at den er der og at i begge er glade for den 🙂 Det er altid ok, at få et lille bitte hysterisk anfald 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vælg at prøv at forstå ham, tal med ham på anerkendende og forstående vis, og lyt til hvad han har at sige. Han har helt klart en grund til at forholde sig, som han gør. Det er bare ikke altid, den er synlig eller for den sags skyld anerkendt og respekteret af os. Og find en løsning, der kommer jer begge to gode. Jeg beklager min ‘hellige’ tone, men kamp, beskyldninger og anfald svækker kun situationen OG gør ikke mindst afstanden mellem jer større..

  Alt det bedste,
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MK

  Ha ha.. det er som at læse om ens eget liv, det her 🙂
  Vi har en dreng på snart tre, og venter nummer 2 om nogle måneder.. Her er det ikke det økonomiske der er et problem, da vi har samlet økonomi – men det er ALLE de daglige pligter og gøremål!
  Det har altid været en selvfølge, at det ordnede jeg jo!
  Da vi så fik vores søn og jeg begyndte at arbejde igen og både skulle ordne tingene herhjemme, aflevere, hente, handle ind osv. Så fik jeg NOK! Men jeg flippede ikke ud 🙂
  En aften hvor jeg bare ikke kunne overskue alle de ting jeg manglede at klare før jeg kunne sætte mig i sofaen (hvor han selvfølgelig allerede sad), gik jeg ind i stuen, stillede mig foran fjernsynet, og så spurgte jeg smilende “vil du smøre madpakke eller vil du ordne vasketøj?” Han lignede en der var faldet ned fra månen og smilede lidt nervøst og sagde “jamen jamen… Det gør du jo” ha ha 🙂 så sagde jeg at det var på tide vi fik delt det lidt ud og nu kunne han få lov at vælge helt frit hvad han helst ville 🙂 det var virkelig en god måde at gøre det på, og det virkede!!!!! Og virker stadig 🙂 håber du får styr på ham, Sarah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har ikke selv børn, men har et længerevarende forhold og kan saaaagtens kende det! Min eneste råd: Opdrag Albert anderledes! Altså, jeg har en teori om, at mødre der gøre ALT for deres drengebørn, gør dem en kæmpe bjørnetjeneste, da de for store problemer mht til indflytning med første kæreste, da den slags drenge ikke ved, at støv magisk ikke forsvinder, at man rent faktisk skal slæbe mad hjem mange gange om ugen, at viskestykker skal vaskes og at man ikke liiiiige kan bage en kage til ens svigermor 😉

  Mange drenge ved vitterligt ikke bedre, de VED simpelthen ikke, hvor meget det kræver at holde et hus rent og få en god hverdag til at fungere – så på en eller anden måde, så lægger jeg skylden på deres mødre! Hvis jeg får en søn en dag, så skal han selv vaske sit tøj, når han er lidt ældre, gøre alt rent på sit værelse, hjælpe med at lave mad + gøre rent osv, udelukkende for at gøre hans fremtidige liv lettere + gøre hans fremtidige kone lykkelig over, at have en mand der bare gør den slags ting 🙂 Men jo, det er et generelt problem tror jeg, at pigebørn bliver sat til at gøre alt det kedelige og drenge hopper rundt og klatrer i træer etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Nu mere ansvar du selv tá
  Nu mere fratager du andre det!!!

  Tror vi alle kender til det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Herhjemme er det præcis på samme måde. Jeg sørger for alt, indkøb, madlavning, rengøring, hente børn, sørge for de har rent tøj, bliver tilmeldt pasningstilbud, lægebesøg, fødselsdage osv.
  Sådan er mænd bare…. Desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Hej. Tror det er generelt i alle forhold…Vi er jo nok de mest praktiske, og dem der lige ordner nogle ting. Jeg har nu i to år bedt om at få lys op under mit køkkenskab.. Men kan vi undvære dem, jeg kan ikke.. selv om de er lidt tunge at danse med ind imellem.. Held og lykke med hende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad arbejder du med? Udover bloggen. Læste, at du havde solgt din virksomhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg oplever det samme! Hvad er det for noget?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det lyder ret bekendt, det der.
  Vi har ikke mange penge at rutte med og jeg har aldrig shoppet vildt til vores datter. Meget af det vi har er enten arvet eller købt brugt. ALLIGEVEL kommer manden med en sukkende mine, når jeg en sjælden gang bruger penge på tøj til vores datter, fordi hun MANGLER det. Han ANER ikke hvad hun har og ikke har af tøj eller om hun er ved at vokse ud af det hele. Og nej, han har heller aldrig købt noget til hende (jo to t-shirts på en festival, hurray).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mænd tager ikke ansvar før det er givet til dem….

  Læste jeg i et dameblad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du skrev også engang omkring de nye møbler, at du havde fået frie hænder OG det lyder også sådan.

  Tror altså bare vi ser forskelligt på det, måske din mand har lange arbejdsdage… Jeg er selv gift med en selvstændig pengemand.

  Men klart du ikke skal betale det hele:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ha ha kender det…. Mine veninder kender det. Jeg kender faktisk ikke nogen, som ikke kender problemet.
  Få det anfald og ras ud og ha’ så en dejlig fredag og weekend til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ej hvor jeg hører dig 🙂

  Tænker om en mulighed (om end dårlig eller ej) kunne være en fælles børnekonto hvor faren så på den måde altid betaler halvdelen. Så kommer problemet bare med at få ham til at købe tingene af egen lyst – endnu større problem.

  Rent evolutionært er kvinder bare redebyggere og det er vist ikke det man kan kalde mænd – men hvis gåstolen skal laves så slår de sig straks på brystet og er i gang.

  Læste engang et sted at mænd ikke begynder at gøre ting selv før de bliver påtvunget/tildelt opgaven/ansvaret. Eksempel: mand hænger ikke våde håndklæder op hvilket resulterer i at han næste gang må tørre sig i et gustent vådt håndklæde. Ingen sutter til Albert fordi han ikke har købt – good luck med trøstningen.

  En del af det her er også kvinders usagte forventninger til mænd som de af gode grunde ikke kan leve op til fordi de er usagte 🙂

  Hvor er det nemt at sidde og forsvare og forklare men Gud hvor man bliver hysterisk når man står i det 🙂
  Håber i finder en løsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Søde Sarah Louise
  Du siger bare til så shopper jeg gerne baby-ting for dig 🙂 også til Albert 🙂

  Kram fra en trofast læser, som faktisk ikke har problemer med hendes kæreste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nu glemmer jeg lige det økonomiske aspekt i denne kommentar.
  Sådan som du beskriver din kæreste, det er vist bare beskrivelsen af en mand. Det der med SLET ikke at tage stilling til noget, tage ansvar for eller selv lige kunne se, når der skal købes fx sutter, fyldes sæbe i sæbedispenseren på badeværelset, købes mælk eller toiletpapir eller tømmes opvaskemaskine. Jeg elsker min kæreste over alt på jorden, men jeg skal hele tiden sætte ham i gang. Beder jeg ham om tingene, så gør han det for det meste, men han kan SLET IKKE selv se det eller komme på ideen. Han skal sættes i gang med alting. Og sådan er det bare, det prøver jeg virkelig at lære at leve med, men nogle gange er jeg nødt til at tælle til ti og minde mig selv om at han også har nogle gode sider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dælme ikke noget at sige til alle de skilsmisse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha nej de kan da også ligeså godt blive skilt, for hvis hun alligevel skal betale for ALT, sørge for alt og hendes drengerøv af en kæreste ikke fatter et vink med en vogn stang og tydeligvis lader hendes stå med alt for mange ting i forhold til de altså har et sygt barn, flytning og hun er højgravid, så er det da kun lettere at være alene mor. Det er jo ikke normalt at manden ikke spæder til, til eks. vugge og den slags. Sarah Louise føder om 7 dage og skal ikke bekymre sig om så lille og latterlig en opgave som sutter!! Hvis ham Michael ikke kan bære de små opgaver, så er en skilsmisse måske det bedste!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lola

   Hold op hvor er du dum at høre på!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Self. skal de ikke skilles! De elsker jo sikkert hinanden, men alle parforhold støder på bump undervejs. Et parforhold er aldrig være fuldstændig perfekt. Til tider kan der være skænderier, men man elsker stadig hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Undskyld, men jeg sidder og tænker; Snak dog med manden istedet for!

  Gu vist er det da røvirriterende, kan SAGTENS følge dig, men jeg ville aldrig hænge min kæreste ud på den måde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Så kan det da være han lærer det!!! for det hjælper IKKE at sige/snakke om det- trust me i tryied already…hverken sødt, kælent, kommanderende eller pædagogisk….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej altså Debbie, hun hænger ham jo ikke ud. Hun hænger alle mænd ud generelt og hun siger jo bare tingene som de er. Jeg synes, at det er et skide godt indlæg. Herhjemme hos os har vi også haft lange diskutioner, fordi jeg er selvstændig og uden barsel og min mand eks. synes, at hans job er vigtigere end mit. Jeg måtte lukke mit firma, da han ikke hjalp til med børnene (tvillingerne) og da han pludselig stod og skulle betale alt, så kom der ellers andre boller på suppen. Han sørgede for aupair, så jeg igen kunne starte med at arbejde og han ændrede sine arbejdstider, så han mindst 1 gang om ugen, kunne hente og bringe dem i vuggestue.

   Nogle gange skal mænd MÆRKE, før de lærer det. Lad Michael have en Albert en hel dag og nat uden sut…mon ikke han så tager sig sammen og får dem købt!!! Det er en princip sag!!! Hvsi kvinden skal bidrage økonomisk på ligefod med manden, så går det også den anden vej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tea

  Det er på præcis samme måde herhjemme – rengøring, indkøb og vasketøj og alt sådan noget, tænker manden overhovedet ikke på! Og hold kæft hvor jeg tit tænker, at han er komplet hjælpeløs og ynkelig, når han kan finde på at spørge mig om, vi har noget mad, mere toiletpapir, om han har nogle rene sokker, eller hvor han har lagt hans briller ect. .. Og selvom jeg svarer hver gang ” har du købt noget mad/toiletpapir, for ellers har vi nok ikke noget”, ” hvis du har vasket dine strømper, ellers har du nok ikke nogle rene”..

  Jeg er holdt op med at vaske hans tøj, for at han kan lærer at gøre det selv.. men alt det med rengøring og indkøb aner jeg simpelthen ikke, hvordan jeg får ham til at tage ansvar for, at der bliver gjort.. For hvis ikke jeg ordner rengøringen og minder ham om at det er hans tur, så kan det stå i tusinde år, og til sidst tænker jeg, at det simpelthen er for ulækkert og gør det selv alligevel..

  En dame i fjernsynet sagde på et tidspunkt for noget tid siden, at mænd ikke gjorde de huslige ting, fordi vi kvinder tit automatisk tager ansvar for at få det gjort. Ligesom det ofte er manden, som automatisk er den der sørger for bil, have og reparationer.

  Desværre sagde hun ikke noget om, hvordan man fik en lidt mere jævn fordeling af pligterne i hjemmet :/ Men hvis du nogensinde får løst gåden, så lav endelig et blogindlæg om det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvorfor sætter i jer ikke ned og laver lister sammen? Snakker om hvilke ting du ønsker til Albert og jeres kommende datter – måske Michael også selv har nogle ideer, ønsker osv? Og evt laver et budget over hvor meget i hver især vil bruge på div ting, tøj, legesager osv. Så kan det i hvert fald ikke komme som nogen overraskelse at man deler 50/50 🙂
  Jeg ved godt at penge sikkert ikke er et problem for jer, men uanset hvad snakker man vel om tingene og bliver enige 🙂
  Også kunne i måske oveni købet tage ud at købe tingene sammen, så i er fælles om det.

  Hilsen en fast læser – som sikkert snart for høvl 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   haha du får da ikke høvl…og tro mig, jeg har prøvet den mere pædagogiske tilgang, charme tilgangen og lade stå til tilgangen…;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Haha så sidder jeg her og tænker over hvad min mand har købt til vores børn…nada..han var med ude og bestille senge, barnevogn, klapvogn osv..et sæt tøj har han aldrig købt, sutter nej, bleer nej… Men tilgengæld et
  Er han en fantastisk mand og far:-)desuden sælger jeg selv børnetøj (norlie på konsulentbasis)og køber det når jeg får kollektionen hjem og min datter på fem år vælger selv. Ligeledes er lillebror på 3 begyndt at gøre det samme. Min mand ordener græs, biler og alt det jeg ikke gider. Men han siger jeg er god til at bruge penge, så det tager jeg som et kompliment;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg slår faneme også græsset og hænger gardiner op!!!og har iøvrigt min egen bil, som jeg selv står for….jeg er også god til at bruge penge, men det sgu da ikke hans penge jeg bruger, men mine egne!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Har man ikke en form for fællesfølelse mht penge,når nu man har valgt at få børn sammen!!!??
   Desuden synes jeg at I lyder,som en flok sure k….. Er sikker på I har nogle fantastiske mænd på andre punkter. Ellers må man antage I ikke var sammen med dem.
   Ps. Børnetøj og udstyr kan shoppes på nettet og leveres til hoveddøren – voila!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det handler ikke om, hvorhvidt de er fantastiske mænd. Det handler om at tage et økonomisk og naturligt ansvar. Siden hvornår er det kvinden der skal betale alt og sørge for alt og hvis hun ikke gør, jamen så har baby bare ingen vugge eller sengetøj eller noget som helst andet for den sags skyld. Jeg arbejder ligeså meget som ham, samt er højgravid og sørger for alt til vores 1 årig!!! Det eneste der fantastisk, er sgu da jeg ikke er sprunget ud fra 10’ende sal!lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Betaler han ikke for dig alle de gange i er ude og spise,gaver fra Royal Copenhagen,hermes,gucci osv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej det gør han faktisk ikke. På det område er vi lige gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  JO!!! Man må jeg få et flip…

  Tænker så også lidt om de stakkels mænd overhovedet vill kunne købe noget som vi ville blive tilfredse med?

  Giv ham et stort kram og en sut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hold nu op hvor jeg forstår dig……….
  I går stressede jeg rundt efter arbejde, for og købe gaver til børnefødselsdag, gaver til familiemedlemmer ( alt foregår i weekenden) og så skulle jeg lige handle ind plus nå og hente vores datter i sfo. Og hvad sagde manden da han kom hjem fra arbejde……….”har du ik lavet andet ?” Hold da kæft hvor blev jeg sur……….
  Mænd er og bliver bare fra en helt anden planet :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det var da helt dejligt at hører det ikke kun er mig der har det sådan! Det eneste min mand har købt til vores datter er et par sko,( hun er så 2 år ) som han så skal have ros for hver dag, ja hold da op hvor flot! Og vi har en dreng på vej, der er jo ingen interesse ved nr 2! Total overset! Og INTET har han købt.. Han forventer vel vores dreng bare får pige tøjet på! Fandme op af bakke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  KVINDER!! 😉
  Jeg tror vi kvinder har rigtig godt af, at vende den indad – og tænke lidt over hvorfor de mænd i nogle henseender er lidt hjælpeløse.. Rigtig mange mænd TØR ikke give barnet tøj på uden godkendelse fra moderen – for ih og åh det skal se rigtigt ud.. rigtig mange mænd sørger ikke for diverse indkøb af udstyr fordi vi kvinder udstråler, at det kun er os der kan finde det helt rigtige.. rigtig mange mænd giver lidt op i det der babyræs – fordi kvinderne har skruet det op til et projekt af rang. Jeg tror dælme vi kunne lære meget af de der mænd – for hvem siger tøjet skal matche (ikke mig, der er min mand sgu heldig.. vores unger ligner en flok glade gøglere).. hvem siger at man skal have alverdens udstyr klar inden babyens ankomst.. i bund og grund har de jo bare brug for deres far og mor, en dyne og lidt tøj.. det ER ikke en videnskab.. og jeg tror egentlig bare at det er det de der fædre nogle gange prøver på at minde os om.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Matche el ej – det handler sgu om hvem der tager kortet op af pungen og bruger penge på barnet..
   Min kæreste synes da en ny udstødning til 4000 kr til mc’en er det fedeste – men “WHAT – har du givet 230 kr for en Molo-body” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hørt!!!!! Og jo der skal sgu planlægges. Jeg er sgu da ligeglad hvad han har på, men tøjet kommer ligesom ikke ind hans garderobe af sig selv!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   NEJ! Du er ikke ligeglad med hvad han har på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hold nu k*ft. Hvis Sarah siger hun er ligeglad, så er hun det? Ja hendes søn har noget fra Gucci, f.eks. Men er alt hans tøj fra Gucci? Og betyder det at hun ik er ligeglad? Gik hun kun i Gucci for at købe noget til ham og melde ham til en mode konkurrence eller gik hun derind fordi hun selv handler der ?
   Og hvis Sarah og alle andre er i Name It og skal ha en bluse og et par bukser. Betyder det så at man ik er ligeglad og går total fanatisk op i hvad barnet har på, hvis man vælger et sæt der matcher, frem for et sæt der ik gør?

   Get a life og pas dig selv..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hold selv kæft;)

   Du fatter jo intet og slesker kun.

   Ro på trunte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hahah! Jeg fatter intet og slesker kun? Du aner intet om mig 😀

   Kan ik la være med at dømme folk der kalder andre for trunter… host

   ha det fedt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Herregud, få et liv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg tror ikke det handler om hvem der skal tage kortet op ad pungen. Men mere den initiativ og interesse mænd skal tage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hahaha – Kender det ALT for godt!!
  Alberte har nu rundet de syv måneder og tror at min kæreste, har betalt en enkelt body til hende, siden hun blev født… Tør slet ik tænke på hvor mange penge jeg har brugt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  I’m whit you sister:)
  Tror sgu ikke engang min kæreste ved hvilke str ble vores unger bruge..
  Det er op af bakke med de mænd…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 dage tilbage//vuggen