lækker jakke

Komplet med Nomi


nomi5

Først fik vi Albert og dermed vores første lækre Nomi højstol fra Evomove. Ja og så fik vi jo lillepigen og så måtte jeg jo have en til hende også, så det matchede hehe…man går vel lidt op i hvordan det ser ud;)

Vi har både prøvet Trip trap stolen, som fylder af H til og er svær at flytte rundt på og en billig en fra Ikea, som var for farlig og møg grim, men Nomi stolen er let at løfte, funktionel og kan bruges fra de er helt små til de selv kan kravle op og sætte sig. Derud over kan man frit designe dens udseende og træsort på deres hjemmeside HER. Hun er stadig meget lille til at ligge i ligge delen, så hun ligger der ikke så lang tid af gangen, men den er virkelig effektiv, når man eks. skal spise eller jeg ligesom i dette øjeblik, lige skal blogge og hun ikke gider ligge i vuggen. Så ligger hun tæt på mig i Nomien og kigger og jeg kan lige nusse hende:)

BONUS INFO: Nomi stolen, er en af de eneste højstole på det danske marked, som er godkendt efter den nyeste 2012 standard, som blandt andet sætter nye krav til bøjler på højstole. Den gamle standard er fra 2006.

Se videoen om stolen herunder:)

 

nomi

nomi2

nomi3

nomi4

 

 
 
 
 
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nomi højstole

 

12 kommentarer

 • Tina B Pedersen

  Havde vores økonomi været til det havde jeg købt en til vores datter har ønsket mig en til hende så længe vi har den billige fra IKEA som hun selv er begyndt at spænde op i selen så den er pæn usikker lige nu så deltager i alle konkurrencer der er med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det var dog den mest håbløse og vanvittige besked jeg længe har set. Håber sgu at du troller…

  Én ting er at du hellere vil købe et produkt hvis “modellen” er pæn – fred være med det – det er jo ikke anderledes end at Victoria’s Secret f.eks. bruger flotte modeller. Men jeg begriber simpelthen ikke din trang til at “mobbe” et BARN med hans udseende!? Hvad er formålet med din kommentar…? Hvis du gerne vil fortælle Sarah Louise at hendes søn er køn, så tror jeg udemærket at hun forstår budskabet uden at du først fortæller hende at DU i øvrigt synes at en anden dreng er “meget lidt køn”.

  Og så lige noget helt andet… Jeg kender ikke Frk. Vilstrup, så jeg var inde og se hvem du refererede til, og Konrad er da den sødeste lille dreng. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • krs

  Frk.Vilstrups søn er da så SØD og en smuk lille dreng. Alle børn er søde/charmerende på hver deres måde. Det er virkeligt lavt at skrive grimt om andre børn. FY!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Kære Sofie
  Det er muligt at du nu ser ganske normal ud udenpå (hvad er ganske normal egenligt)? Men indeni er der vist en brist eller flere!
  Gad vide hvilken kvaliteter din ikke så “pæne” dreng får med sig, må håbe hans far har bedre gener at dele ud af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

   Jeg kende heller ikke frkvilstrup. Men måtte jo se den grimme unge…Han er dog en fantastisk og meget smuk og smilende dreng! Sofie du er et meget dumt og væmmeligt menneske ! Ad for den, glad for at jeg ikke kender dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Sarah! Tillykke med din lille datter 🙂 Findes der seler til Nomi stolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Sarah. Tillykke med din lille datter 🙂 Findes der seler til nomi stolen? Som med trip trap og andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nu bliver jeg sikkert skældt huden fuld og ikke mindst fordi i er veninder. Men jeg tog lige mig selv i at tænke, hvor vigtig det er, for købe lysten, at børnene på de mama blogs er pæne/cute. Din søn er bare så sød at se på og jeg får altid lyst til at købe det du viser med ham, men frk.vildtrup har en meget lidt pæn dreng og det bemærker jeg hver gang jeg ser ham. Og nej ikke alle børn/babyer er pæne eller søde. Jeg var eks. en ret grim baby, tyk med rødt hår og strit ører, som sidenhend er blevet rettet og nu ser jeg ganske normal ud. Nu har jeg selv en dejlig søn som jeg elsker, meeeen jeg kan da godt selv se, at han ikke er den pæneste baby i verdenen.
  Anyways ros til dine gode gener. Lige lidt tanke mylder over den generelle værdi af et godt udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Nu kan det godt ske at jeg får skæld ud – men jeg forstår simpelthen ikke din kommentar? Du får lyst til at købe de ting Sarah Louise viser fordi du synes hendes søn er sød – men hvis FrkVilstrup viser nogle ting, så vil du ikke købe dét – fordi du ikke synes hendes søn er sød? Eller mener du at FrkVilstrups søn ikke fortjener nær så søde/pæne ting som Sarah’s søn?
   Ret mig endelig hvis jeg tager fejl – men er det ikke den slags kommentarer man tænker for sig selv, og ikke siger højt?
   Beklager, undre mig bare – og forstår slet ikke din mening. Skær det endelig ud i pap.
   – S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Sofie – man behøver jo ikke ytre alt hvad man tænker. Som du selv skriver er det bare tanke mylder, og det burde du holde for dig selv. Synes ikke man kan tillade sig at udtale sig grimt om andre folk generelt, og slet ikke om deres børn som ikke er i stand til at forsvare sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg er rystet!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   OMG!! Det skrev du bare ikke det der!!
   Jeg håber du sidder med en virkelig grim smag i munden og en følelse af du er et meget lavt menneske!
   Hvis du kun får lyst til at købe noget, hvis det har en flot “model” til at vise det, så må du godt nok have en lav IQ!
   Jeg håber inderligt Ikke Frk. Vilstrup læser det du har skrevet, for hvor ville det slå mig ud, hvis nogen skrev sådan om mit barn!
   Du havde på ingen måde behøvet at nævne nogen børn eller navne, for at fortælle hvad du mener!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lækker jakke