Formiddags læsning

Lillepigens navn!!

I har spurgt og spurgt ind til min datters navn og idag er det så officielt. Navne attesten er lavet og vi er på vej ind for at bestille hendes pas, så vi kan rejse på ferie!!!

Og navnet er Åse Alma!! Hun er opkaldt efter min elskede mormor, som har spillet en afgørende rolle i min opvækst. Folks reaktion på navnet er meget forskelligt, men hun er/var som min mor og jeg vil ære hendes minde ved at opkalde min datter efter hende.

20131024-133426.jpg

20131024-133433.jpg

20131024-133441.jpg

73 kommentarer

 • Gitte

  Smuk lille pige med et smukt navn! Jeg synes det er så flot at du vil ære din mormors minde. Vi har tænkt på det sammen med min farmor. Hun hed Sonja. Jeg har selv en lille Albert – og det er absolut det flotteste drengenavn der findes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurli

  Hahah………. ÅSE ALMA?!?

  Mobning…. Får en ny betydning.
  ÅSE…… GNÆK GNÆK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nu bliver jeg sikkert rigtig upopulær, men synes bare ikke at Åse er så.. Ja, jeg havde nok valgt at kalde hende “Alma Åse”. Så havde hun stadig haft den fine betydning med – hvilket selvfølgelig er en super sød tanke.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trunte

   Lige præcis – hvis man kigger godt efter står det også som om Åse er mellemnavn, ligesom
   fødselsdagen står anderledes! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Stort tillykke med navnet.. Smukt og unikt! Og hvor er hun kær, Sarah.
  Jeg er bare nysgerrig – hvordan kan det være at I ikke har valgt det som et mellemnavn altså ‘Alma Åse’? Skal hendes kaldenavn være Åse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er jo så fint. Man skal bare ikke tænke på navnet som man “plejer”. Selve navnet er virkelig sødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Hej Sarah Louise:)
  Jeg synes det er et meget originalt, omend ikke genialt navnevalg! virkelig fint navn i har fundet jer der. Og til dem der skriver om mobning – altså man kan vel ikke indrette sit liv efter andres manglende forståelse, eller endda opdragelse af egne børn? og helt rigtigt som Sarah pointere, er det netop de her gamle danske navne som hitter stort igen, ihvertfald i københavnsområdet (Jylland er i følge statistikker altid 10 år bagud i forhold til navne tendenser, ved ikke om nogle af jer er derfra?)- så mon ikke lille Åse kommer til at gå i klasse med en Ingeborg og en Kalle? jeg er ihvertfald meget begejstret for Åse!
  KH Pil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Kære Pil,
   Selvom vi er jyder, er vi ikke nødvendigvis 10 år bagud i alting eller kører traktor til hverdag, går med gummistøvler og hører Giro 413 – LAD NU VÆR’ med at bekræfte VORES fordomme om Københavnere 🙂

   I øvrigt, kommer Sarah Louise ikke fra Århus? Det er da jylland, sidst jeg tjekkede!
   – man kan tage pigen ud af Jylland, men man kan altså ikke tage Jylland ud af pigen – jeg si’r det bare!!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella

   Sådan Karina! 😀

   Jeg bor selv i Jylland, og faktisk i den allermest (nord) jyske ende, og jeg kender faktisk 3 drenge, som ligepræcis hedder Kalle. 😉 Så helt bagud, må vi sku ikke være.

   Jeg tænker meget over navnet til mine (kommende) børn. På top listen er Luchas, men vil han så blive mindet om noget med “hash”?!?

   Jeg hedder Daniella, og blev i dén periode, kaldt meget for “salmonella Daniella”.. Ha-ha….. Der er altid noget man kan blive kaldt – og der er ALTID nogle, der vil kalde!!

   Men når den skid er slået – er jeg sikker på at om 10 år, når Michael og Sarahs datter kommer op i den berømte alder, hvor det netop er ret fedt at sige sådanne ting, så findes der så mange andre skønne navne også.

   Til slut; “LAD NU VÆR’ med at bekræfte VORES fordomme om Københavnere”!!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pil

   Jeg har ikke nogle fordomme om jylland- jeg refererer bare til en navne statistik, som viser at der er et 10 års skel mellem København og Jylland på det punkt. Iøvrigt ved du jo ikke om jeg kommer fra Jylland? Eller om jeg bor i Jylland? Eller på Fyn? Jeg tænkte bare at det kunne være grunden til, at nogle ikke kendte til navne tendensen. Og det er vel ligegyldig hvor man kommer fra? Selvom man kommer fra Aarhus, så er det jo det miljø man er i, man bliver påvirket af. Selv om jeg nu ikke mener der er den store forskel på netop København og Aarhus.. Jeg forstår altså ikke helt hvorfor du skriver det, som du gør:-) men generelt er min opfattelse egentlig at jyder har flere fordomme om københavnere end omvendt, og den har du netop bekræftet. God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Touche 🙂
   Tror nu at mængden af fordomme er nogenlunde lige fordelt – som jeg også skrev: “vores fordomme”… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

   Jeg ved ikke hvor bagud vi Jyder er, jeg har ikke læst statistikkerne, men jeg ved at jeg de sidste par år har undervist flere elever hvis navne lå i top 10 på hitlisterne over de navne der var mest in i øjeblikket, og de lister var hverken ti år gamle, eller lavet kun for jyder. Jeg selv hedder Alice og det navn fik jeg af mine forældre i 1994, i 2014 kom der en stigning der har holdt ved, så jeg tror mine jyske forældre var 20 år forud for deres tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AH

   Aaaah, den hopper jeg ikke på – altså den med statistikken 🙂 Det lyder ekstremt usandsynligt i et så lille land som DK. Vil du påstå, at man i Jylland først kommer til at bruge populære navne fra KBH 10 år efter? Doubt it…
   Tvivler ikke på, at du kan være stødt på en sådan statistik – men jeg ved også, hvad man kan gøre med statistikker nu om dage! 🙂

   Derudover er jeg enig med dig i, at det da er ekstremt ubehøvlet at skrive, at navnet er grimt – ligemeget hvad man mener… Alle har sin mening, men Sarah Louise har da valgt navnet, fordi hun synes det er det flotteste – ikke fordi hun har en ond plan om, at gøre livet surt for hendes søde datter. Men igen… nogle folk ser negativt på alt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Syntes det er flot og modigt at du har valgt et gammeldags navn til jeres datter. Vores søn hedder Gunner til fornavn opkaldt efter farfar. Nogle rynker på næsen over navnet Gunner. Men langt de fleste syntes det er sødt. Nu er det jo også blevet en trend med de mere gammeldags navne, så Åse stikker jo ikke udenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fandeme friskt gjort Sarah! Dybeste respekt for i har givet jeres datter navnet Åse!

  Lever din mormor stadig endnu? – kan du evt fortælle nærmere om de andre navne på attesten, hvordan de hænger sammen med Michael og dig?

  http://housewifebychoice.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Smuk betydning Sarah.
  Tvivler på du tager dig af de dumme kommentarer om navnet, og det skal du heller ikke. Det vigtigste er hvordan i har det med navnet og som du selv skriver i en kommentar, at din pige nok skal vokse op og blive selvstændig og stærk.
  Jeg blev selv drillet med mit navn som barn, den sædvanlige “Anne pande kaffekande…”, der var ingen grænser for hvor lang remsen kunne blive. Men jeg lærte også at de mennesker, bare ikke skulle være mine venner, hvis de ikke kunne acceptere en lille ting, som mit navn. Hvis jeg engang får en pige skal hun også hedder Lilly, efter min mormor, som har været meget betydningsfuld i min opvækst og stadig er.
  Held og lykke fremover, du har den perfekte lille, smukke kernefamilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Handryciak? er det ikke et polsk efternavn?:-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så sejt navn! Men jeg kan helt klart bedre lide Åse end Alma – der er så mange der hedder Alma. Derimod er Åse sgu originalt 🙂 Og uden det er på den der påtagede måde; “nu-skal-jeg-finde-et-helt-specielt-navn-som-ingen-andre-hedder-og-som-ingen-har-en-chance-for-hverken-at-udtale-eller-stave-til” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Skønt navn!!!
  Noget af det bedste ved den tid vi lever i lige nu, er at ALT er tilladt, og INTET er umoderne. Børn har jo navne i hver ende af skalaen – både de hyper moderne jegfinderligepånogetformitbarnskalværeunikt og de mere almindelige navne, og så de gode gamle, smukke navne! Jeg er selv fan af gamle navne og ikke mindst af betydningerne der ligger bag! Min datter er opkaldt med inspiration efter oldemødrene på begge sider, og det betyder alt!
  At vælge navn til sit barn er så personligt, og ingen kan tillade sig at omtale dit valg i en negativ tone. Det er simpelthen bare dårlig opførsel:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes det et fantastisk navn 😀

  Jeg har også altid skulle høre en smule kritik, eftersom mine piger ikke har de mest ‘normale’ navne. Det rør mig ikke, ingen forældre giver jo deres børn et navn, for at være onde -men netop fordi de elsker det.

  Stort tillykke med navnet til lillepigen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa

  http://sarahlouise.dk/page/2/?s=navn

  Kan se da du skrev vi ku gætte navnet at det dengang var Åse Erike du skrev? synes Alma er sødere end Erika helt bestemt…selvom jeg var sikker på hun ville komme til at hedde Alba Augusta, så det matchede Albert.
  Tillykke med navnet og skøn datter I har fået <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg er SÅ glad for at du vil dele jeres datters navn med os. Men, jeg er stødt over, at vi mener at det er ok at komme med vores holdninger til valg af navn. Stiller I jer også sådan frem når jeres veninde, kollega m.m. præsenterer navnet på deres nyfødte barn og siger ” nej, det er grimt” – lidt ala “vælg lige om til noget pænere, mens jeg venter”. Det er ikke i orden. Om I så kan lide navnet eller ej, så er det ikke ok at rakke navnet ned!! Det er bare min holdning. Tillykke med navnet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Super godt skrevet Lena.. Man kan tænke alt det man vil om navnet, men ligefrem at svine det til på den måde i fjæset på Sarah, synes jeg er groft..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Hørt!! 🙂 Det er lidt som om almen pli bliver glemt fordi vi sidder gemt bag vores skærme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valdemars mor

  Jeg synes det er sejt I har valgt et navn som I synes er flot og har betydning for jer. Da jeg vaklede imellem at døbe min søn Carl, Valdemar eller Viggo fik jeg mange kommentarer med på vejen, flest negative – men i dag tror ikke der er nogen der kan forestille sig min smukke dreng hedde andet en Valdemar 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Flot og dansk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fantastisk navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor må hun være stolt nu, din mormor. Hvorend hun er. Hun er smuk, jeres lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  1. kommentar: “ÅSE!! Helt klart ÅSE.. Så kommer hun til at være den eneste under 70 år der hedder Åse i Danmark
  Neeeej Alma er da klart det smukkeste”
  2. kommentar: “Alma – Så de begge starter med et A..
  Bare ik Åse, det er sgu ik pænt…”
  3. kommentar: “..lov mig, at det ikke bliver Åse. Det ville sgu være synd”

  Denne her går ud til de dåser som dissede navnet tidligere:
  Ovenstående er et (meget) lille udpluk af kommentarerne, da Sarah i april lagde tre navne op og folk gættede på det rigtige navn. Så alt det fis med hvor sødt navnet er, hvor trendy det nu bliver osv. kan I godt pakke langt væk. Luk dåserne hvis I ikke har noget godt at sige istedet for at disse noget for nu at sige det er et fantastisk navn. Til dig Sarah – navnet har en fantastisk betydning for dig. Selvom din datter måske ikke synes det er det flotteste navn (er vi ikke allesammen lidt trætte af vores navn engang imellem?) så tror jeg hun vil tænke på navnet med en stolthed over at du valgte det på den baggrund! Der er ikke mange babyer der bliver dont Åse i dag, men du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Min farmor som jeg mistede for et lille år siden hed også Åse. Hun var min bedste ven og min 3 forældre, derfor skal min datter også hedde Åse hvis jeg engang får en. Så jeg synes navnevalget og betydningen bag er smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leonore

  Jeg har fuld respekt for at du vil ære og minde din mormor på denne måde.
  Men jeg synes dog også at det er et lidt egoistisk valg.
  Hvorfor ikke tænke på hvordan din datter vil have det med navnet når hun bliver ældre? Det er hårdt nok at være anderledes i forvejen og med sådan et navn gør det nok ikke tingene lettere. Jeg synes man bør tænke på hvordan barnet skal vokse op med det navn 🙂
  Og undskyld hvis dette provokerer nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har tillid til, at skulle der være nogle dårlige opdragede børn, der vil moppe pga navnet, så opdrager jeg mine børn til at håndtere den modgang:) når det så er sagt, så tror jeg faktisk, at den slags navne kommer til at hitte stort lige om lidt.

   Navnet er unikt… Ligesom min lille pige. Og som hendes mor, så bliver hun et stærkt og selvstændigt individ. Livet er fuld af udfordringer og jeg tror næppe, at fordi hun får et specielt navn, at det knækker hendes verden. Jeg har tiltro til, at hun vil bære det med stolthed:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mille

   Sådan!
   Godt sagt!

   Og hvis din datter ikke bryder sig om åse, kan hun jo bare bruge alma 😉
   Og tror bestemt ikke, hun kommer til at hade jer for det navn! 🙂

   Personligt ville jeg selv ønske, at jeg nogle gange havde et mellemnavn at skifte til.
   Og ja, mit rigtige navn er mille – ikke Camilla, emilie eller andet, men mille.
   Kan ikke selv se mig selv blive taget seriøst senere i livet med det navn :/
   Har dog heller ingen intentioner om at ændre det.

   Og nu når folk nævner efternavnet….
   Jeg kan huske dig fra 4 stjerners middag/til middag hos..
   Og der blev til tiltalt som sarah ferrington
   – Hvor blev det af/hvor kom det fra i første omgang?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jamil Fearington var Sarah’s eskforlovede. Det endte så vidt jeg har forstået ret brat, og Sarah tog ud for at rejse og finde sig selv efter brudet.

   Kilde til navnet; http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/Arkiv/2010/02/Sarah%20Louise%20Christiansen%20bryllup%20udskudt.aspx

   det er ikke ligefrem super journalistik, men det var hvad min hukommelse og en hurtig googelsøgning kom op med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Du kan da sagtens bliver taget seriøst, bare fordi du hedder Mille 😉 Tænk lige på Mille Dinesen. Hun er en ret dygtig skuespiller. Det er jo ikke værre end man selv gør det til. Jeg hedder Gitte og alle mine klassekammerater hed Maria, Mette, Julie og andre navne i den dur – mit navn passede heller ikke ind. Men jeg er glad for mit navn 🙂 Hvis jeg får en pige næste gang, skal hun hedde Mille 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Herman

   Selvfølgelig vil hun det! Åse er smukt, hun er allerede en stjerne! Min dreng hedder Peter (med Sylvester som mellemnavn) og er opkaldt efter min far, som desværre døde af kræft inden min søn blev født. Jeg håber ikke, at han bliver mobbet bare fordi han hedder noget helt traditionelt. De gode danske navne er desuden på vej retur – Kaj, Ib, Svend, Ilse, Inga osv, så om få år er der sikkert mange flere piger som hedder Åse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Gamle danke navne er jo efterhånden ret så populære og det er da nogle meget meget dårligt opdraget børn eller børn med ringe selvtilled, der mopper

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   det er da ikke egoistisk. Man vælger jo ikke navnet udelukkende pga. betydningen men også fordi man kan lide det til sit barn.
   Min datter er opkaldt efter min mormor. Men ville egentlig helst give hende min mors navn (da hun desværre heller ikke har levet i mange år). Valget faldt til sidst på mormors, da det var det jeg bedst kunne lide.
   Og desuden er Åse et af de nye populære navne, når hun går i børnehave hedder de alle navne som Svend, Flemming, Hans, Rita, Helle, Ragna og Åse:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg hedder Lise og blev kaldt “flise-lise”, så Åse bliver nok til “Åse-dåse”, men når det er sagt, så kender jeg et par kvinder, der hedder Åse, og de er altså nogle rigtigt dejlige mennesker!! – i Sverige er “Åsa” i øvrigt også ret populært. Mine drenge hedder Erik og Niels, så jeg synes altså også bare, at de gamle navne er skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse

  Der er jo ingen tvivl om at hun bare tager pis på medierne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise SH

  Super flot navn! Uanset hvad folk end siger til jer, så har det en smuk historie. Og det er jo et godt gammelt dansk navn. Det bliver sikkert super trendy om et par år 🙂

  Og da jeg kiggede på hende, efter jeg havde læst navnet, lignede hun en lille Åse Alma. Så det er perfekt.Tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Betydningen er smuk, men din datter kommer til at hade dig for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabellz

   Så enig! Hvad børn ikke mobber med i dag.

   Men til den tid er der nok så mange forskellige navne at åse sikkert bare er et flot navn 🙂 Ligesom Mynte, Ea, Carl-Emil og Ellen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Hvad er det for noget bavl? Der er børn der hedder værre ting i dag. Og ikke alle børn ‘hader’ deres forældre for valget af deres navn.
   Typisk folk der kun kalder deres børn Lucas eller Emma, ikke at kunne forstå det smukke i alle navne. Jeg har et navn, der ikke passer ind i min generation, men det har bare gjort mig nemmere at huske blandt alle de andre med samme navn. Desuden har jeg også fået det pga. en sød historie. Og jeg har aldrig fået en eneste kommentar på det.
   Så pak det der fis sammen og giv Sarah og Åse Alma den respekt de fortjener – muligheden for faktisk at danne deres egne meninger før du pådutter dem dem.

   Og Sarah: Fab navn! Jeg tror hun bliver glad for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det kommer hun helt sikkert til. Åse minder mig om min gamle musik lærer, der havde den dårligste ånde i verden. Forbinder navnet der til.

   hate the name.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hurra hurra for lillepigens navn. Kært navn og smuk betydning. 🙂

  Skal lillepigen ikke døbes, ligesom hendes storebror er blevet?

  Håber I finder et dejligt sted at holde ferie, det har I om nogen fortjent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Er jeg den eneste der tror hun tager lidt pis på os igen? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.A

   Det tror jeg bestemt ikke hun gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Nej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Ej, tror altså ikke hun snyder nogen – den lille er jo opkaldt efter Sarah louises mormor, så det ville da være mærkeligt hvis det bare var en joke☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Der er jo et billede af navneattesten?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Er helt vild med Alma- så flot!!
  Åse? Betydningen er flot og faktisk kan jeg godt lide, at folk bruger gamle danske navne i stedet for alle de jeg-kalder-mit-barn-Gulerod-bare-for-at-det-er-specielt-og-mit-barn-er-unikt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Nårh, synes virkelig det er sødt! 🙂
  Troede dog hun skulle hedde Alma Alvida?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det har jeg aldrig påstået:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Det må have været noget jeg har misforstået 🙂
   Men hun er virkelig skøn, lille Åse Alma <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Sejt navn, stort tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hedder hun Handryciak til efternavn? Hvor kommer det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  JAAAAA så kom navnet, jubii!!
  – og elsker navnet. Det passer så godt til din datter.
  Kiggede på billededet af hende og sagde navnet. Yes! Det er perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker de “gamle” danske navne, og betydningen er helt fantastisk! er sikker på din mormor er meget stolt 🙂 smuk pige og dejligt navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er vild med navnet 🙂
  Jeg elsker gamle danske navne… Synes at de er så fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke et fint navn! Min mormor hedder Åse, og det jo et navn der ved og blive populært igen.
  Folk reagere også sjovt på min fætter og kusines navne (Kaiser og Vinca) indtil de har sagt eller hørt det et par gange.. Tilsidst ligger det bare på tungen.
  Og i følge mig synes jeg det federe folk kalder deres børn lidt specielle navne istedet for de almindelige navne, so. Halvdelen af DK’s befolkning hedder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Har lige set min stavefejl nu, der skulle stå SOM…. Ipad længe leve ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT… Vi får ogsp mange reaktioner på vores datters navn (Grete-Johanne), men hun er opkaldt efter min fan tastiske afdøde farmor og mandens mormor, så med den “arv” kan det ikke gå helt galt. Tillykke med Åse Almas navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sødt navn! Kalder i hende Åse Alma når i omtaler hende, eller bare Åse eller Alma ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes Åse er lidt underligt, men det er betydningen langt fra. Så jeg er sikker på det bare er en vanesag for folk. Når først de har hørt/sagt Åse eller Åse Alma flere gange, så vil det virke naturligt som Mette, Amalie osv.

  De navne som vores bedsteforældre har haft, er jo også dem som er begyndt at blive populære igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger I så begge navne, eller kun et af dem til hverdag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hmm er ikke så vild med Navnet Åse – men synes betydningen er virkelig smuk og bliver næsten helt rørt :O
  Tror faktisk godt jeg også selv kunne have fundet på det når det har sådan en speciel betydning – og så bare kalde hende Alma til dagligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisser Nielsen

  Super fint navn ! Min søn er opkaldt efter min fætter som desværre gik bort alt for tidligt pga kræft. Synes selv der er en dejlig måde at mindes ham på (:
  Så fuld respekt her fra og tillykke med den smukke pige (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med navnet til lillepigen 🙂

  ‘Skal’ hun så også kaldes åse Alma eller bare et af navnene :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Fantastisk navn! Helt vildt sødt og fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det sødt! Godt valgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • aase

   fantastisk mit navn er aase og min farmors var alma bille,saa godt valg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formiddags læsning