Hjemme igen!!

Nyt hjem til Olle

Vi fandt et dejligt hjem til mine sorte piger, men Olle mangler stadig et hjem. En sød pige har indtil videre passet ham midlertig, men nu kan hun desværre ikke have ham mere. Jeg har haft en masse op til overvejelse, men det rigtige hjem er endnu ikke dukket op. Han trives som indekat, hvis han får masser af kærlighed og opmærksomhed:) men et hjem med adgang til udeområde vil selvfølgelig være bedst for ham. Han er nem, kærlig, legesyg og velopdragen.

Vil i ikke forhører jer omkring og hjælpe mig med at finde et hjem til ham, hvor han kan blive lykkelig og gammel. Skriv til mig på sarah@dreammodels.dk

20131109-165327.jpg

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen!!