Julefrokost outfit

Mave virus

Sig mig, er der andre der har mave virus for tiden eller har jeg spist noget jeg ikke kunne tåle!? Igår aftes fik jeg det værre og kl 03 i nat, lå jeg med hovedet i kummen og kastede op i stride strømme. Det har været en hård dag, for Albert har været hjemme hele dagen, da jeg er ved at kører ham ind i ny vugger. Der var vi kun en times tid. Med mave kramper hele dagen, trækker det altså tænder ud med to små. Heldigvis har jeg aupair!!!

20131202-152302.jpg

17 kommentarer

 • Marianne

  hallo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja! Det var i omløb i min datters vuggestue og så fik min datter det og siden er vi 5 familiemedlemmer der er blevet smittede:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Både min kæreste og jeg plus alle 3 unger har ligget hele weekenden med roskilde syge:-( Det er bare ikke sjovt! God bedring til jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Synes sgu at det er fejt du tager afsted mens du er syg…. Så smitter du lige en hel institution…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Man smitter inden sygdommen viser sig sagde min læge. Fejt af dig at plapre løs om noget du ikke ved noget om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Så ved jeg ikke rigtigt hvor din læge er uddannet 😉 Hvorfor tror du folk med sådan en slags virus kommer i isolation på hospitaler??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Men derfor stopper man jo ikke med at smitte fordi sygdommen er gået i udbrud! Synes det er mega uansvarligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nå det sagde min læge ellers. Og med det sagt SÅ SLAP DOG AF!!! Hystade!!! Jeg render jo ikke rundt og slikker på de andre børn og jeg tænker over hvad jeg gør. Når det er sagt, så kan jeg også ha fået mad forgiftning. Ingen i familien er blevet syg og jeg har ikke været sammen med andre, der også er syge. Kan sgu da ikke holde mit raske barn hjemme fra vuggeren fordi jeg måske er syg. Jesus Christ!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Vi har selv haft det herhjemme og der var det heller ikke os alle der blev ramt! Selvfølgelig render du ikke rundt og slikker på børnene (det giver lidt sig selv), men bare ved at snakke så smitter du også, fordi du jo spytter når du snakker.. Du hidser dig sådan op lige så snart folk kommer med kommentar der ikke lige passer dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jeg hidser mig op, hvis jeg bliver kaldt alt muligt og uansvarlig synes jeg ikke er ok, at blive kaldt, når du ikke kender mig eller ved om jeg overhovedet er syg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Min yngste (14 mdr) har ligget ned opkast /diarré i 11 dage nu, men nu har jeg håbet for at det lysner! Håber ikke I bliver så hårdt ramt, god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jep, her er vi også hårdt ramt ! 🙁 Har en søn på 13 mdr og han kastede op hele natten til fredag. Lørdag var det så mig og min kæreste(farmanden) der måtte ligge med hoved i tønden ! Det var simpelthen SÅ hårdt at være forældre når man har det så forfærdeligt!!. Så her blev vi nød til at tilkalde morfar og han måtte passe lillemanden et par timer imens mor og far ynkede og sov. Og farmanden ligger stadig syg herhjemme ! Øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig god bedring! Og hvor ser Albert kær ud på det billede. De kinder er da lige til at nysse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Jeg har læst på Mascha Vang’s blog at hun også har mave problemer 🙁 øvøv …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ja, der er virkelig meget i omløb i øjeblikket, så det gælder virkelig om at passe på sig selv – selvom det nok nærmest er umuligt at beskytte sig helt mod sådan en omgang. 🙂

  God bedring til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, det er så hårdt. Min datter var ramt sidste weekend, og to dage efter var det min og min kærestes tur. Ikke sjovt at synkron brække sig og ikke have kræfter til at tage sig af den lille. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er da heldigt I har jeres aupair.. God bedring:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost outfit