SAY WHAAT

Lækre Klip Klap madrasser

Børneværelset er blevet upgraderet med en lækker Klip Klap madras, som Albert er helt vild med, at tumle rundt på. Oprindelig ville vi have den, så vi lige kunne slå den ud ved siden af hans seng, når han ville op om natten, for så var det så let, at lige sove videre der, istedet for at han lærer, at man kommer op og ind i soveværelset. Men den kan jo så meget mere end det. Det er en perfekt gæsteseng, men den er også et kæmpe hit, at smide ind i stuen og så leger vi på den, laver gymnastik (koldbøtter m.m) Og de forskellige niveauer er også en god udfordring for Albert, at kravle op og ned af. Og det bedste er, at når man ikke bruger den, fylder den ikke særlig meget og kan bruges som skammel ved siden af tremmesengen og så er det bare mega lækker og slidstærkt kvalitet:) Den er i det hele taget godt givet ud. (og det billede der, hænger da vist lidt skævt hva;))

Find den HER

IMG_2882 IMG_2885 IMG_2888

4 kommentarer

 • Mette

  Ja den er smart… men holy s… hvor er den dyr!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja den er lidt dyr, men den holder jo i mange år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har du set den lille lænestol de har lavet til børn? Den er så fin, vil super gerne have den – synes bare den er lidt for dyr:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super smarte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAY WHAAT